LAJMI I FUNDIT:

Aksidentet në komunikacion

91 Artikuj

Tetë persona të lënduar në 11 aksidente në Shkup

Tetë persona të lënduar në 11 aksidente në Shkup

Maqedonia e Veriut
Shkup, dy persona rëndë të lënduar në 20 aksidente komunikacioni

Shkup, dy persona rëndë të lënduar në 20 aksidente komunikacioni

Bashkim Iljazi
Tre persona rëndë të lënduar në aksidentet në Shkup

Tre persona rëndë të lënduar në aksidentet në Shkup

Maqedonia e Veriut
Shtatë të lënduar në aksidentet në Shkup

Shtatë të lënduar në aksidentet në Shkup

Maqedonia e Veriut
Alarmante gjendja nga aksidentet e lehta me lëndime të rënda

Alarmante gjendja nga aksidentet e lehta me lëndime të rënda

Kosovë
Vozitja e shpejtë, shkaktari kryesor për vdekjet gjatë aksidenteve në Maqedoni

Vozitja e shpejtë, shkaktari kryesor për vdekjet gjatë aksidenteve në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Shkup: 31 aksidente gjatë fundjavës, tre persona rëndë të lënduar

Shkup: 31 aksidente gjatë fundjavës, tre persona rëndë të lënduar

Maqedonia e Veriut
Shtatë persona të lënduar në aksidente trafiku në Shkup

Shtatë persona të lënduar në aksidente trafiku në Shkup

Maqedonia e Veriut
IKSHP: Numri i aksidenteve në Kosovë është alarmante, shumë pak është ndërmarr për parandalimin e tyre

IKSHP: Numri i aksidenteve në Kosovë është alarmante, shumë pak është ndërmarr për parandalimin e tyre

Kosovë
Nëntë persona të lënduar në 14 aksidente dje në Shkup

Nëntë persona të lënduar në 14 aksidente dje në Shkup

Maqedonia e Veriut
Dhjetë aksidente në Shkup, tre persona të lënduar

Dhjetë aksidente në Shkup, tre persona të lënduar

Maqedonia e Veriut
Një i vdekur dhe 15 të lënduar në aksidente trafiku në Shkup

Një i vdekur dhe 15 të lënduar në aksidente trafiku në Shkup

Maqedonia e Veriut
Pesë persona të lënduar në aksidente trafiku në Shkup

Pesë persona të lënduar në aksidente trafiku në Shkup

Maqedonia e Veriut
Për 24 orë në Kosovë dy aksidente me fatalitet dhe 1095 gjoba trafiku

Për 24 orë në Kosovë dy aksidente me fatalitet dhe 1095 gjoba trafiku

Kosovë
Shkup, 36 aksidente gjatë fundjavës, 19 persona të lënduar

Shkup, 36 aksidente gjatë fundjavës, 19 persona të lënduar

Maqedonia e Veriut
Nëntë aksidente trafiku dje në Shkup, një person rëndë i lënduar

Nëntë aksidente trafiku dje në Shkup, një person rëndë i lënduar

Maqedonia e Veriut
Aksidentet në komunikacion dhe shtatzënia

Aksidentet në komunikacion dhe shtatzënia

Shtatzëna
MPB sqaron vendimin për masat për parandalim të aksidenteve

MPB sqaron vendimin për masat për parandalim të aksidenteve

Kosovë
Shkup, 32 aksidente me 28 persona të lënduar

Shkup, 32 aksidente me 28 persona të lënduar

Bashkim Iljazi
Aksidentet e shumta në Kosovë! Eksperti i komunikacionit, Nol Dedaj tregon shkaktarët 

Aksidentet e shumta në Kosovë! Eksperti i komunikacionit, Nol Dedaj tregon shkaktarët 

Kosovë
Dy mijë të vdekur në aksidente rrugore që nga paslufta

Dy mijë të vdekur në aksidente rrugore që nga paslufta

Kosovë
Në Shkup janë shënuar 11 aksidente rrugore, një person merr lëndime të rënda trupore

Në Shkup janë shënuar 11 aksidente rrugore, një person merr lëndime të rënda trupore

Amir Jakupi
Rrugët ‘vrasëse’ – për katër muaj 29 të vdekur

Rrugët ‘vrasëse’ – për katër muaj 29 të vdekur

Kosovë
Rritet numri i aksidenteve, Spasovski: Kemi shtuar kontrollet policore

Rritet numri i aksidenteve, Spasovski: Kemi shtuar kontrollet policore

Maqedonia e Veriut