LAJMI I FUNDIT:

Aksidentet në komunikacion

92 Artikuj

Shkup, 30 aksidente vetëm gjatë fundjavës

Shkup, 30 aksidente vetëm gjatë fundjavës

Bashkim Iljazi
Gjendje e jashtëzakonshme në trafik – 17 të vdekur për një muaj

Gjendje e jashtëzakonshme në trafik – 17 të vdekur për një muaj

Kosovë
Pesë të lënduar në një aksident komunikacioni në rrugën Tetovë-Jazhincë

Pesë të lënduar në një aksident komunikacioni në rrugën Tetovë-Jazhincë

Lirim Shabani
Aksident komunikacioni zinxhiror në autostradën Shkup-Kumanovë, ka shumë të lënduar

Aksident komunikacioni zinxhiror në autostradën Shkup-Kumanovë, ka shumë të lënduar

Lirim Shabani
Aksident komunikacioni, një i vdekur dhe dy të lënduar në afërsi të Haraçinës

Aksident komunikacioni, një i vdekur dhe dy të lënduar në afërsi të Haraçinës

Lirim Shabani
Spitali Amerikan thirrje drejtuesve të automjeteve dhe këmbësorëve për kujdes të shtuar në komunikacion

Spitali Amerikan thirrje drejtuesve të automjeteve dhe këmbësorëve për kujdes të shtuar në komunikacion

Të Tjera
Gjashtë viktima në tre aksidente në Maqedoninë lindore

Gjashtë viktima në tre aksidente në Maqedoninë lindore

Bashkim Iljazi
Policia apelon për kujdes në rrugë, humbja e jetëve në aksidente mbetet shqetësuese

Policia apelon për kujdes në rrugë, humbja e jetëve në aksidente mbetet shqetësuese

Siguri
Aksident fatal në rrugën Prilep-Krushevë

Aksident fatal në rrugën Prilep-Krushevë

Lirim Shabani
Një i vdekur dhe pesë të lënduar në 24 orët e fundit në Shkup

Një i vdekur dhe pesë të lënduar në 24 orët e fundit në Shkup

Lirim Shabani
Disa të lënduar në 12 aksidente komunikacioni në Shkup

Disa të lënduar në 12 aksidente komunikacioni në Shkup

Lirim Shabani
Gjashtë persona të lënduar në tre aksidente në rrethinë të Tetovës

Gjashtë persona të lënduar në tre aksidente në rrethinë të Tetovës

Bashkim Iljazi
Aksident komunikacioni në afërsi të tunelit të Katllanovës

Aksident komunikacioni në afërsi të tunelit të Katllanovës

Lirim Shabani
Aksident komunikacioni në autostradën Shkup-Tetovë, lëndohen tetë persona

Aksident komunikacioni në autostradën Shkup-Tetovë, lëndohen tetë persona

Lirim Shabani
Bie numri i aksidenteve në trafikun rrugor

Bie numri i aksidenteve në trafikun rrugor

Kronika e Zezë
Për 10 muaj kanë vdekur 92 persona në aksidentet rrugore

Për 10 muaj kanë vdekur 92 persona në aksidentet rrugore

Kosovë
“O Izet, nale shpejtësinë…”!

“O Izet, nale shpejtësinë…”!

Siguri
Shqetësimi i ministrit për numrin e madh të aksidenteve fatale në komunikacion

Shqetësimi i ministrit për numrin e madh të aksidenteve fatale në komunikacion

Kosovë
Policia apelon për kujdes në komunikacion

Policia apelon për kujdes në komunikacion

Kosovë
Një person e humb jetën në aksident në rrugën lokale Tetovë-Trebosh

Një person e humb jetën në aksident në rrugën lokale Tetovë-Trebosh

Venhar Ramadani