Ndoshta për një kohë të gjatë mund të keni qenë në kërkim të një banese, e cila përveç se është pjesë e një zone të re që po ndërtohet, por edhe që plotëson të gjitha kushtet për jetesë.

Asgjë nuk është e pamundur kur gjetjen e patundshmërisë i’a besoni Telegrafi Real Estate.

Gjithçka që duhet të dini rreth banesës në shitje

Kjo banesë është pjesë e një kompleksi banesor shumë modern dhe unik, e që ndodhet tek Prishtina e Re më saktësisht tek zona qëndrore.

Banesa ka sipërfaqe të madhe pra 110.82 m2, e në të cilën përfshihen tri dhoma gjumi, pjesën për qëndrim ditor, kuzhinën dhe tryezarinë, hollin, depon, terracën si dhe banjo e WC.

E përshtatshme për familje, plotëson kërkesat e secilit si dhe ofron: siguri, komoditet dhe jetesë të mirë.

BANESA NË SHITJE

Holli

Pjesa për qëndrim ditor

Kuzhina

Tryezaria

3 Dhoma gjumi

1 Terracë

1 Banjo

1 Depo

1 WC

Video e banesës në shitje

Shëtitja virtuale 3D


 

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 048 90 90 90

E-mail: realestate@telegrafi.com