Vera po vjen dhe në fitnes e diet të gjithë janë përqendruar para temperaturave të larta, për të krijuar trup sa më të bukur.

Por, kur punoni për trupin tuaj, mos i harroni qimet e padëshiruara, pasi duke mënjanuar ato do të jeni në super formë dhe tepër të kënaqur me trupin tuaj gjatë verës. Madje do të ndiheni edhe më të pastër dhe higjienik.

Face & Body Care nuk ju lejon të neglizhoni bukurinë e trupit tuaj me super ofertën e fundit, ku për 250 euro ju e depiloni gjithë trupin në 5 seanca. Madje, këtë pagesë mund ta bëni edhe me disa këste!

E gjitha realizohet pa dhimbje dhe me laser, me metodë bashkëkohore.

Ju meritoni një trajtim të tillë, i cili ofrohet në Face & Body Care, andaj shfrytëzoni mundësinë që vera t’iu pret pa qime dhe në top formë.

Për më shumë vizitoni Face & Body Care që gjendet në rrugën Mark Dizdari afër shkollës “Hasan Prishtina” apo kontaktoni në:

Nr. Tel/Viber: +38349 226 006 dhe Facebook dhe Instagram