LAJMI I FUNDIT:

Penthouse luksoz me pamje të mrekullueshme – gjeni vendbanimin e ëndrrave tuaja! ID-232

Pozicioni i shkëlqyer, dizajni i mrekullueshëm, dhe mundësitë e pagesës të përshtatshme janë vetëm disa nga veçoritë që bëjnë këtë penthouse me sipërfaqe prej139.44m² një zgjedhje të shkëlqyer për ju dhe familjen tuaj.  

Orientimi drejt jugut i këtij penthouse do të sjellë dritë natyrale dhe ngrohtësi në çdo moment të ditës. Ky penthouse ndërthur komfortin me elegancën për një përvojë të jashtëzakonshme të banimit. 

Ky penthouse ka 4 dhoma gjumi të këndshme, 2 banjo, një kuzhinë të bashkangjitur në dhomën e ditës dhe një ballkon të mrekullueshëm që ofron mundësinë e relaksimit në ajër të hapur.  

Me një sipërfaqe totale prej 139.44m², kjo banesë është një hapësirë e mrekullueshme për familjet e mëdha ose ata që dëshirojnë më shumë hapësirë për të jetuar. 

Për të bërë këtë mundësi të mrekullueshme më të lehtë për ju keni disa mundësi të ndryshme pagese: 

Metoda 1 

Çmimi total: Nga 376,067€ në 350,000 €  

Banesa: 139.44m² + Terasa (80.53m²) + 2 Garazha ( 11.50m² + 11.50m² ) + 2 Depo ( 7.94m² + 8.32m²) = 259.23m² 

Pjesëmarrja për blerje është 5000€ pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar! 

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%: 

10 vite kësti mujor : 3,442 euro 

15 vite kësti mujor : 2,498 euro 

Metoda 2 

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 105,000€ të paguhet në nënshkrim të kontratës 
pjesa e mbetur prej 70% apo 245,000€ mundësohet të paguhet direkt  me këste fleksibile pa kamat deri në pranim dorëzim të banesës!  

Metoda 3 

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 35,000€ pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar! 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank: 

10 vite kësti mujor : 3,144 euro 

15 vite kësti mujor : 2,282 euro 

20 vite kësti mujor : 1,857 euro 

25 vite kësti mujor : 1,610 euro 

Metoda 4 – Ofertë e dedikuar për mërgimtarët! 

Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 140,000€ pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar! 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank: 

5 vite kësti mujor : 3,838 euro 

10 vite kësti mujor : 2,095 euro 

15 vite kësti mujor : 1,520 euro 

PENTHOUSE NË SHITJE

Lokacioni: Prishtinë, afër rrugës C

Sipërfaqja: 139.44m² 

Kuzhinë me sallon

4 dhoma gjumi

2 banjo

Ballkon 

Shpallja: ID-232

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048909090

Më shumë