LAJMI I FUNDIT:

Në shitje lokali 550m2 ID – 200

Ofrohet për shitje lokali me biznes të gatshëm/fitnes.

Me një sipërfaqe gjigante prej 550 m², dhe lokacion tek Parku i Prishtinës (ish Sllovenia Sport), këtë lokal ju mund ta bleni së bashku me paisjet e fitnesit, por keni mundësi ta bleni edhe pa to.

Nëse keni menduar të zhvilloni një biznes, qoftë si individ apo grup personash duke krijuar partneritet, atëherë kjo është mundësia e juaj ideale.

LOKALI NË SHITJE

Lokacioni: Parku i Prishtinës (afër ish Slovenia Sport)

Sipërfaqja:  550 m²

Çmimi 1,750 euro për m² ( pa pajisje të fitnes-it )

Çmimi 1,950 euro për m²  (me pajisje të fitnes-it )

Shpallja: ID-200

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90

Më shumë