LAJMI I FUNDIT:

Ndërtoni bazën tuaj të klientëve në një lokacion me trafik të lartë në lagjen “Shadërvan” të Prizrenit ID-161

I vendosur në lagjen historike Shadërvan të qytetit të Prizrenit gjendet një lokal me qira, që ofron një hapësirë të bollshme për të gjithë ata që synimet e tyre në botën e biznesit duan t’i bëjnë realitet.

Me një sipërfaqe prej 280 metrash katrorë, kjo hapësirë mund të shndërrohet në kafenenë, zyrën ose çdo biznes tjetër që mund të imagjinoni. Planimetria e bollshme e dyshemesë lejon mundësi të pafundme për të krijuar një atmosferë unike dhe tërheqëse që do të tërheqë klientët të shumtë.

Lagjja Shadërvan ndodhet në zemër të qytetit të Prizrenit, gjë që e bënë atë lokacionin kryesor për çdo biznes. Kjo lagje është e karakterizuar nga lëvizshmëria e madhe e njerëzve dhe është lehtë e qasshme edhe me makinë. Trafiku është i lartë si gjatës ditës ashtu edhe natës. Gjithashtu, ky lokal është i rrethuar me një sërë dyqane, restauruante dhe monumente historike. Me energjinë e gjallë të qytetit, biznesi juaj me siguri do të lulëzojë në këtë vend.

Ambientet e këtij lokali që përfshijnë katin përdhes dhe katin e parë, kanë dritare të mëdha që ofrojnë një bollëk të dritës natyrale, duke krijuar një ambient të ngrohtë dhe tërheqës.

Pjesa e brendshme e lokalit është një kanvancë bosh, duke ofruar mundësinë e përsosur për të sjellë në jetë vizionin tuaj krijues. Pavarësisht nëse po kërkoni të krijoni një kafene komode, një hapësirë zyre të hijshme ose diçka krejtësisht unike, mundësitë janë të pafundme me këtë lokal me qira.

Avantazhi i kësaj prone është fakti se është e frekuentuar si nga turistët vendas ashtu edhe nga ata të huaj, gjë që e bënë këtë mundës të shkëlqyer për ndërtimin e bazës së klientëve dhe rritjes së biznesit tuaj.

Në përgjithësi, ky objekt me qira në lagjen Shadërvan të Prizrenit është një zgjedhje e shkëlqyer për këdo që kërkon një hapësirë për të nisur sipërmarrjen e tyre të ardhshme afariste. Me një hapësirë prej 280 metra katrorë, vendndodhjes së saj dhe potencialit të pafund për personalizim, kjo pronë ofron një mundësi unike për të ndërtuar markën tuaj dhe për të arritur qëllimet tuaja.

Çmimi i qirasë është 1,800 euro.

LOKALI ME QIRA

Sipërfaqja 280m²

Prizren, lagjia “Shadërvani”

Çmimi i qirasë 1,800 euro

ID-161

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90

Më shumë