Sa herë që kërkoni të bleni tokë për të ndërtuar dhe zhvilluar një biznes tuajin gjithmonë shikoni lokacionin e përshtatshëm që përkon me pritshmëritë tuaja.

E pritshmëritë tuaja gjithmonë rezultojnë me sukses kur ndërmjetsues e keni Telegrafi Real Estate, porta më e sigurt për investimin tuaj në patundshmëri.

Gjithçka që duhet të dini rreth tokës

Kjo tokë gjendet në Taukbahqe dhe ka gjithsej 12.35 ari, por që paguhen vetëm 9.05 ari, aq sa edhe janë në fletën poseduese.

Kjo lagje është lagje e sigurt dhe shumë e pastër, në afërsi ka Gërminë, toka ka dy dalje, një nga Taukbahqja dhe tjetra nga Matiqani-Zllatar. Kjo nuk është e tërë pasi përparësi tjetër e kësaj toke është edhe afërsia me lagjen Vargu i Blertë, lagje luksoze.

Toka ka lokacion aq të përshtatshëm sa që mund të shfrytëzohet për ndërtimin e: kopshtit për fëmijë, objekteve montuese me qira, klinikave private etj. Ka hapësirë tejet të madhe për të plotësuar të gjitha kushtet.

TOKA NË SHITJE

12.35 ari gjithsesj

Paguhen 9.05 ari sipas  fletës poseduese

Lokacion i përshtatshëm

E paraparë për ndërtim dhe zhvillim biznesi

VIDEO E TOKËS NË SHITJE

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 048 90 90 90