Horoskopi
Virgjëresha
Virgjëresha 14 November - 2019
Horoskopi Ditor 14 November - 2019
 • Puna

  Jeni kreativ    

 • Shendeti

  Pa shqetësime

 • Dashuria

  Kërkoni shpirtin binjak

Horoskopi Mujor November
 • Puna

  Herë pas herë po ndieni mungesë të përqendrimit apo lidhje kreative, mirëpo kjo është një fazë kalimtare në pritje që të realizohen ofertat afariste të cilat sjellin kushte më të mira. Në periudhën nga 18 nëntori ekzistojnë mundësi që të avanconi pozicionin tuaj në fushën afariste. Dikush do ta shpërblejë mundin e bërë. Është me rëndësi që të krijoni  kontaktet e reja afariste ose t’i pranoni idetë bashkëkohore dhe trendin pozitiv në orientimin tuaj profesional.

 • Shendeti

  Janë të mundshme shfaqjet e problemeve me traktin e urinës ose pengesa gjinekologjike. Akoma nuk është vonë që të ndërmerrni diçka për të përmirësuar gjendjen.

 • Dashuria

  Po ndieni pasiguri emocionale dhe nevojë që dikush t’ju bindë në qëllimet e mira. Keni vizionin tuaj në gjurmimin e së vërtetës, mirëpo jo edhe fuqi të mjaftueshme që të ballafaqoheni me zhgënjimin emocional. Po përpiqeni që t’i racionalizoni disa situata dhe nuk dëshironi që t’ju pengojnë “problemet e vjetra”. Nuk ju pëlqen njohuria që partneri kokë në vete po vendos për planet e përbashkëta. Ikni konflikteve emocionale me personin e dashur, në mënyrë që të ruani energjinë çmueshme dhe balancën psikologjike. Erërat dashurore të cilat herë pas herë po e turbullojnë marrëdhënien tënde me personin e dashur nuk janë kalimtare, por kërkojnë durim të madh dhe mirëkuptim të përbashkët. Nëse jeni personi i ri apo i lirë, ju imponohet interesimi i dikujt. Ju pëlqejnë takimet e shkurtra apo kontaktet pa obligime, me kokëfortësi po e zvarrisni romancën dashurore.

Horoskopi Vjetor 2019
 • Puna

  Fillimi i vitit 2019 ju sjell mundësi suksesi në çdo gjë që nga ju kërkohet kreativitet dhe gjetje të zgjidhjeve ideore.   Do të arrini sukses nëse merreni me fushat e argëtimit, arsimit apo hotelerisë. Shmangni paraqitjet publike dhe kujdesuni për afatet.   Për shkak të prirjes që t’i shikoni në mënyrë të paqartë mundësitë të cilat ju ofrohen, posaçërisht ato financiare, si edhe për shkak të mospajtimit me një partner afarist, fillimi i një projekti të rëndësishëm do të mund të vonohet.   Vonesa mund të jetë e shkaktuar edhe për mungesë të mjeteve. Me aksione efikase do të arrini që ta tejkaloni këtë vonesë. Në fushën e shërbimeve do t’u ofrohet mundësia që ta zgjeroni ofertën.   Gjatë shkurtit mos u hyni rreziqeve dhe mos merrni borxhe. Gjatë marsit do të keni periudhë më të volitshme kur do të arrini që të shtoni fitimin dhe të krijoni rrjedhë të qëndrueshme të parave.   Gjatë prillit dhe majit do të keni mundësi të kompensoni pjesën më të madhe të detyrave të punës me të cilat keni qenë në vonesa për shkak të vështirësive në qarkullimin e pagesave.   Do të merrni përkrahje për një projekt i cili do t’ju sjellë fitim të papritur. Do të filloni një bashkëpunim fitimprurës me një partner të jashtëm.   Nga korriku deri në gusht është e nevojshme të kujdeseni nga aktivitetet afariste jolegale dhe nga armiqtë e fshehtë, sepse do të mund të keni humbje. Kjo periudhë ju është e volitshme për të shkuar në pushime.   Shtatori ju sjell mundësi të përmirësimit të financave, sepse do të jeni mirë i organizuar. Me eprorët ka mundësi tensionesh, si edhe me një partner afarist, gjë që sërish do t’ju detyrojnë që disa afate t’i prolongoni.   Nga tetori deri në fund të vitit do të arrini që pas vështirësive fillestare të kontraktoni një projekt të rëndësishëm dhe të realizoni sukses në fushat e tregtisë, komunikacionit dhe komunikimeve.   Rreth detajeve do të kujdeseni më shumë dhe do t’ju nevojitet më shumë kohë për fillimin e projekteve të reja. Çdo gjë që do të jetë me prioritet dhe e rëndësishme do të arrini ta përfundoni në afat.   Virgjëreshat e papunësuara do të kenë më së shumti mundësi që të punësohen në fushat e tregtisë, shëndetësisë, komunikimeve dhe llojeve të ndryshme afariste dhe shërbimeve.   Muajt e volitshëm për punë të reja janë prilli dhe korriku.

 • Shendeti

  Në tremujorin e parë do të keni shëndet të ndryshueshëm, prandaj është e nevojshme që më shumë të pushoni dhe t’i shmangni situatat stresuese.   Nga pranvera deri në vjeshtë do të jeni më shumë në lëvizje se zakonisht dhe do të merreni me një formë të aktiviteteve fizike, e cila do t’ju sjellë shëndet të qëndrueshëm dhe kondicion të mirë.   Nga fundi i vitit do të keni të ndjeshëm qarkullimin e gjakut dhe metabolizmin.   Keni nevojë për ushqim i cili përmban në pjesën më të madhe materie ndërtuese, albumina. Më së shumti nga këto do t’i gjeni në artikujt e freskët të sezonit, në drithëra të cilat duhet t’i konsumoni në formë integrale, si edhe në perime me fletë të gjelbra.

 • Dashuria

  Nëse jeni në lidhje: Kuadrati i Jupiterit i cili sundon fushën tuaj të dashurisë me Neptunin i cili gjendet në fushën tuaj të partneritetit do t’ju sjellë mjaft paqartësi, mospajtime dhe vështirësi në marrëdhënien me personin e dashur. Shmangni çfarëdo të pavërtete.   Do të keni të dy humor të ndryshueshëm. Do të arrini të vendosni ekuilibrin e lidhjes nëse do të jeni të sinqertë ndaj njëri-tjetrit.   Nga maji do të jeni të gatshëm për ndryshime të cilat do të kontribuojnë në përmirësimin e marrëdhënies suaj me personin e dashur.   Gushti do të jetë posaçërisht i volitshëm për realizimin e qëllimeve të përbashkëta si edhe për të shkuar në një udhëtim të përbashkët ku do të mund t’i përkushtoheni njëri-tjetrit.   Nga tetori do të keni më shumë kohë të kaloni në aktivitete të përbashkëta gjë që do të forcojnë afërsinë tuaj.   Nëse jeni të lirë: Në fillim të vitit do të njihni personin i cili do të dashurohet dhe do të përpiqet në çdo mënyrë që t’i pëlqeni dhe t’ia tërhiqni vëmendjen.   Do të jeni të gatshëm edhe të ndërmerrni veprime të cilat në raste të tjera as që do t’i kishit provuar.   Pas disa muajve do të kuptoni që fjala është për personin mendjemadh dhe dyfytyrësh dhe do të jeni të zhgënjyer.   Në muajin gusht do të njihni dikë i cili do t’i përshtatet shumicës së nevojave tuaja në dashuri.   Do të vendosni lehtë dhe shpejt komunikim të harmonishëm dhe do të shfaqen ndjenja të dyanshme. Do të shkoni drejt një lidhjeje serioze.   Virgjëreshat pak më të vjetra do të keni disa kandidatë potencialë për fillim të lidhjes së re, mirëpo nuk do të arrijnë të pajtohen me asnjërin.   Vetëm nga mesi i verës do të kenë mundësi për lidhje kur të njohin personin me të cilin do të kenë interesime të përbashkëta.