Horoskopi
Peshorja
Peshorja 22 February - 2018
Horoskopi Ditor 22 February - 2018
 • Puna

  Shefat mbështesin qëndrimin tuaj  

 • Shendeti

  Frustrime emocionale  

 • Dashuria

  Nuk është dita juaj

Horoskopi Javor 19 February - 25 February
 • Puna

  Do t’ju propozojnë shumë gjëra, mirëpo ju vetë nuk do të mundë të keni ndikim në to. Do të ndiheni si vëzhgues të cilit diçka i ofrohet pa ndonjë sfidë të vërtetë. Bashkëpunoni dhe dëgjoni me kujdes. Lexoni mes rreshtave. Ajo që tani nuk arrihet, do të arrihet më vonë.

 • Shendeti

  Çdo ditë gjeni diçka që ju lumturon.

 • Dashuria

  Ditët para jush do t’i mbani në mend për përmallimin e shtuar dhe ndjenjën e vetmisë. Ata që janë në lidhje do të ballafaqohen me sfida që kanë të bëjnë me dominimin në marrëdhëniet me partnerin. Beqarët megjithatë ndonjëherë do të nxitohen në kërkim të partnerit, sepse mezi presin që t’i realizojnë qëllimet e tyre. Mos u nxitoni.

Horoskopi Mujor February
 • Puna

  Kjo është periudha kur duhet të uleni dhe të mendoni mirë se çfarë ndryshimesh dëshironi të keni në punë. Ndoshta është koha e duhur edhe të ndiqni dëshirat tuaja dhe të ndërroni profesionin. Këtë do të mund të realizoni me sukses më 5 dhe 7 shkurt, pra, kur është fjala për punën, çdo gjë do t’ju shkojë për dore. Të papunësuarit le të bëhen gati, kjo është periudhë e mirë që përfundimisht të marrin ofertë të shkëlqyeshme afariste.

 • Shendeti

  Do të jeni përplot me energji. Përgjithësisht shëndeti është i mirë, mirëpo kushtoni kujdes gjëndrës tiroide.

 • Dashuria

  Peshoret beqare më nuk do të mund ta quajnë veten kështu – i pret lidhje e zjarrtë dhe shumë romantike me personin të cilin do ta njohin në fillim të muajit. Peshoret të cilat kanë gjetur shpirtin e tyre binjak, do të kënaqen me momentet e mrekullueshme të përbashkëta. Është e mundshme shtatzënia.

Horoskopi Vjetor 2018
 • Puna

  Fillimi i vitit 2018 është i përshtatshëm për të gjitha Peshoret, të cilat merren me punë private apo që punën e tyre e bëjnë në shtëpi. Do të keni ndjenjë të mirë për administratë dhe kontabilitet. Do të dini të bashkoni kënaqësinë dhe interesin. Kreativiteti juaj do të jetë i shtuar, gjë që do t’ju sjellë sukses të mirë nëse merreni me arsim dhe me punët me fëmijë dhe me persona të rinj. Më shumë kujdes do të keni nevojë t’i përkushtoni marrëveshjeve me partnerët afaristë rreth punëve të përbashkëta gjatë marsit dhe prillit. Do të ndërprisni bashkëpunimin, i cili nuk do t’ju sjellë fitimet e pritura dhe do të lidhni kontrata të reja me partnerë të rinj. Mesi i vitit do të jetë i pavolitshëm për bashkëpunim, sepse Merkuri do të jetë retrograd në sferën tuaj të bashkëpunëtorëve nga fundi i korrikut deri në mesin e gushtit. Gushti ju është i përshtatshëm për paraqitje personale dhe për menaxhment, sepse do të dini t’i shfaqni aftësitë tuaja dhe të arrini sukses. Venera do të kalojë nëpër shenjën tuaj ku është e fuqishme. Në tremujorin e tretë të vitit do të keni sukses në tregti, sfera të komunikacionit dhe të komunikimeve. Jupiteri në nëntor do të hyjë në shenjën e vet dhe do t’ju krijojë mundësi që të lidhni kontrata dhe marrëveshje të leverdishme. Sfera e parave do t’ju jetë stabile në fillim të vitit me kusht që të shmangni hyrjen në rreziqe të mëdha financiare. Rrjedhja e madhe e parave në llogarinë tuaj pritet në gjysmën e dytë të marsit. Nga mesi i majit Urani hyn në shenjën e Demit dhe në sferën tuaj të qarkullimit të pagesave. Ju sjell ide të reja se si të shtoni fitimin tuaj, por njëkohësisht ju sjell edhe sfida të reja dhe pengesa. Shmangni veprimet e ngutshme dhe investimet e pamenduara. Tremujori i dytë do t’ju jetë i ndryshueshëm në sferën e financimit dhe do t’ju nevojitet që ta riorientoni pagesën e kërkesave tuaja edhe në larjen e borxheve. Në tremujorin e tretë Venera, sunduesi juaj, do të kalojë nëpër sferën tuaj të parave, mirëpo aty do të jetë e dobësuar. Përpiquni që t’i mbani stabile të ardhurat tuaja. Peshoret e papunësuara do të keni ndjenjë të mirë për investime dhe do të mund të fillojnë punë vetjake. Kjo do t’u shkojë më mirë për dore, sesa të punësohen te ndokush tjetër.

 • Shendeti

  Derisa të fokusoheni në balancimin e jetës suaj këtë vit, horoskopi vjetor për Peshoren 2018 tregon që nuk do të ketë probleme shëndetësore. Saturni vjen të ndihmojë që gjërat të stabilizohen dhe të kthehen energjia dhe forca. Sivjet lehtë do të injoroni dëshirën që të punoni më shumë se sa mundeni.

 • Dashuria

  Nëse jeni në lidhje: Në pjesën e parë të vitit do të përmirësoni komunikimin me partnerin dhe do të bisedoni për tema të ndryshme, mirëpo shpesh do të shkoni bashkërisht në piknikë dhe në udhëtime të shkurtra. Në prill do të keni jetë dinamike me partnerin, mirëpo do t’ju duhet që t’i përkushtoheni familjes dhe shtëpisë së përbashkët rreth së cilës janë të domosdoshme vendime të përbashkëta. Rreth kësaj nuk do ta keni të lehtë që të merreni vesh. Pjesa e dytë e vitit ju sjell më shumë mundësi për argëtim, mirëpo Marsi nga fundi i qershorit deri në fund të gushtit do të jetë retrograd në sferën tuaj të argëtimit dhe do t’ju sjellë edhe sfida të reja në dashuri. Do të jetë e nevojshme që t’i plotësoni premtimet të cilat më parë ia keni bërë partnerit, por të cilat ndërkohë i keni lënë pas dore. Deri në fund të vitit do të fusni freskinë e nevojshme në marrëdhëniet tuaja.   Nëse jeni të lirë: Periudhë e volitshme kur do të mundë të hyni në lidhje të re emocionale do të jetë mesi i pranverës. Kur të njihni personin i cili do t’ju pëlqejë, shumë shpejt do të krijoni simpati të dyanshme dhe do të filloni lidhje të re, mirëpo nga mesi i verës deri në fillim të  vjeshtës do të hasni në vështirësi. Kjo është kështu për shkak se ende nuk e keni marrë veten për shkak të ndërprerjes së lidhjes së kaluar dhe kjo partnerit tuaj të ri do t’i jetë e qartë në saje të sjelljes suaj. Nëse e kapërceni këtë krizë, lidhja juaj e re do të ketë gjasa për të ardhme të mirë. Peshoret e vjetra në tremujorin e parë do të kenë një aventurë të shkurtër. Nga mesi i vitit dashuria juaj e vjetër do të përpiqet që t’ju kthehet. Bëhuni i kujdesshëm, sepse mund t’ju përsëriten probleme të njëjta të cilat më parë ju kanë çuar në ndërprerje të lidhjes.