LAJMI I FUNDIT:

Shkupi

Rritet kërkesa për marrje me qira të banesave në Shkup

Rritet kërkesa për marrje me qira të banesave në Shkup

Shkupi
Shëtitje nëpër rrugët e Shkupit – qytetit më të madh në Maqedoninë e Veriut

Shëtitje nëpër rrugët e Shkupit – qytetit më të madh në Maqedoninë e Veriut

Shkupi
Nesër regjim i veçantë i komunikacionit në Shkup

Nesër regjim i veçantë i komunikacionit në Shkup

Shkupi
Nga e hëna nis faza e pestë e dezinsektimit në Shkup

Nga e hëna nis faza e pestë e dezinsektimit në Shkup

Shkupi
127 shoferë të gjobitur në Shkup, 23 për vozitje të shpejtë

127 shoferë të gjobitur në Shkup, 23 për vozitje të shpejtë

Shkupi
Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi midis Shkupit dhe Romës

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi midis Shkupit dhe Romës

Shkupi
136 gjoba për shoferët në Shkup, 60 për vozitje të shpejtë

136 gjoba për shoferët në Shkup, 60 për vozitje të shpejtë

Shkupi
Nesër dhe pasnesër do të ketë spërkatje kundër mushkonjave në Shkup

Nesër dhe pasnesër do të ketë spërkatje kundër mushkonjave në Shkup

Shkupi
231 shoferë të gjobitur në Shkup, 64 për vozitje të shpejtë

231 shoferë të gjobitur në Shkup, 64 për vozitje të shpejtë

Shkupi
230 shoferë të gjobitur në Shkup, 46 për tejkalim të shpejtësisë

230 shoferë të gjobitur në Shkup, 46 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
236 shoferë të gjobitur në Shkup, 74 për vozitje të shpejtë

236 shoferë të gjobitur në Shkup, 74 për vozitje të shpejtë

Shkupi
Shkup, natën në mes të dielës dhe të hënës do të bllokohohen disa rrugë

Shkup, natën në mes të dielës dhe të hënës do të bllokohohen disa rrugë

Shkupi
Arsovska kërkon që përsëri të vendoset përmendorja e Qosetos në Shkup

Arsovska kërkon që përsëri të vendoset përmendorja e Qosetos në Shkup

Shkupi
Të punësuarit në NTP Shkup marrin pagat e tyre, nuk do të ketë grevë nga punonjësit

Të punësuarit në NTP Shkup marrin pagat e tyre, nuk do të ketë grevë nga punonjësit

Shkupi
Dje në Shkup janë shqiptuar 187 gjoba, 19 për vozitje të shpejtë

Dje në Shkup janë shqiptuar 187 gjoba, 19 për vozitje të shpejtë

Shkupi
155 shoferë të gjobitur në Shkup, 34 për tejkalim të shpejtësisë

155 shoferë të gjobitur në Shkup, 34 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Arsovska dorëzon iniciativë për heqjen e emrit të Adem Demaçit në rrugën e Shkupit

Arsovska dorëzon iniciativë për heqjen e emrit të Adem Demaçit në rrugën e Shkupit

Shkupi
Në Shkup sot fillon faza e katërt e dezinsektimit tokësor kundër mushkonjave

Në Shkup sot fillon faza e katërt e dezinsektimit tokësor kundër mushkonjave

Shkupi
164 gjoba për shoferët në Shkup, 88 për tejkalim të shpejtësisë

164 gjoba për shoferët në Shkup, 88 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Nga e hënat do të bëhet dezinsektimi kundër mushkonjave në Shkup

Nga e hënat do të bëhet dezinsektimi kundër mushkonjave në Shkup

Shkupi
Shkup, zejtarët do të mbështetën me 10 mijë denarë

Shkup, zejtarët do të mbështetën me 10 mijë denarë

Shkupi
Të mërkurën do të kryhet dezinsektimi kundër mushkonjave në Shkup

Të mërkurën do të kryhet dezinsektimi kundër mushkonjave në Shkup

Shkupi
Arsovska: Nuk ka ftesë nga Qeveria për takim

Arsovska: Nuk ka ftesë nga Qeveria për takim

Shkupi
178 shoferë të gjobitur në Shkup, 67 për tejkalim të shpejtësisë

178 shoferë të gjobitur në Shkup, 67 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi