LAJMI I FUNDIT:

Shkupi - Faqja 3

Shkupi shënon 60-vjetorin nga tërmeti katastrofik

Shkupi shënon 60-vjetorin nga tërmeti katastrofik

Shkupi
Kryqi i Kuq shpërndau shishe me ujë për t’i freskuar qytetarët në Shkup

Kryqi i Kuq shpërndau shishe me ujë për t’i freskuar qytetarët në Shkup

Shkupi
Shkup, kthehen në punë të larguarit nga NP “Higjiena Komunale”

Shkup, kthehen në punë të larguarit nga NP “Higjiena Komunale”

Shkupi
Të enjten dhe të premten dezinsektim ajror kundër mushkonjave në Shkup

Të enjten dhe të premten dezinsektim ajror kundër mushkonjave në Shkup

Shkupi
Arsovska: Në Shkup ka Plane detale urbanistike që duan në mënyrë të fshehtë t’i kalojnë

Arsovska: Në Shkup ka Plane detale urbanistike që duan në mënyrë të fshehtë t’i kalojnë

Shkupi
161 gjoba në Shkup, 45 për tejkalim të shpejtësisë

161 gjoba në Shkup, 45 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Uji në Shkup është i sigurt për pije

Uji në Shkup është i sigurt për pije

Shkupi
169 gjoba për shoferët në Shkup, 82 për vozitje të shpejtë

169 gjoba për shoferët në Shkup, 82 për vozitje të shpejtë

Shkupi
Kryetari Mucunski dhe Komuna e Aerodromit gjobiten me 88.000 euro

Kryetari Mucunski dhe Komuna e Aerodromit gjobiten me 88.000 euro

Shkupi
Është djegur një autobus dykatësh këtë pasdite në Shkup

Është djegur një autobus dykatësh këtë pasdite në Shkup

Shkupi
Lokalizohen dy zjarret në Shkup

Lokalizohen dy zjarret në Shkup

Shkupi
Uji në Shkup është si sigurt për pije

Uji në Shkup është si sigurt për pije

Shkupi
130 gjoba për shoferët në Shkup, 14 për tejkalim të shpejtësisë

130 gjoba për shoferët në Shkup, 14 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
218 gjoba për shoferët në Shkup, 35 për tejkalim të shpejtësisë

218 gjoba për shoferët në Shkup, 35 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Mbi 1.100 tonë mbeturina janë grumbulluar në dy ditët e fundit në Shkup

Mbi 1.100 tonë mbeturina janë grumbulluar në dy ditët e fundit në Shkup

Shkupi
Të përjashtuarit nga Higjiena Komunale në Shkup: Vendimi është i padrejtë, 30 vjet punuam me nderë

Të përjashtuarit nga Higjiena Komunale në Shkup: Vendimi është i padrejtë, 30 vjet punuam me nderë

Shkupi
Një pjesë e të punësuarve në “NTP Shkup” sot në grevë

Një pjesë e të punësuarve në “NTP Shkup” sot në grevë

Shkupi
Sot regjim i posaçëm komunikacioni në Shkup

Sot regjim i posaçëm komunikacioni në Shkup

Shkupi
198 gjoba për shoferët në Shkup, 61 për tejkalim të shpejtësisë

198 gjoba për shoferët në Shkup, 61 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Të punësuarit në “Higjienën komunale” u kthyen në punë, po pastrohen mbeturinat në Shkup

Të punësuarit në “Higjienën komunale” u kthyen në punë, po pastrohen mbeturinat në Shkup

Shkupi
“Arsyeja për grevë e sindikatës është jo legjitime”, NPQ: Transporti publik nesër do të funksionojë pa ndërprerje

“Arsyeja për grevë e sindikatës është jo legjitime”, NPQ: Transporti publik nesër do të funksionojë pa ndërprerje

Shkupi
Ndërpritet greva në Shkup, punëtorët e Higjienës Komunale rikthehen në punë

Ndërpritet greva në Shkup, punëtorët e Higjienës Komunale rikthehen në punë

Shkupi
Komunat e Shkupit vetorganizohen për pastrimin e mbeturinave në qytet

Komunat e Shkupit vetorganizohen për pastrimin e mbeturinave në qytet

Shkupi
Problemit me numrin e madh të qenve endacakë në Shkup nuk i shihet fundi

Problemit me numrin e madh të qenve endacakë në Shkup nuk i shihet fundi

Shkupi