LAJMI I FUNDIT:

Manikyr dhe pedikyr

Manikyr pranveror: Ide arti për pranverën 2023

Manikyr pranveror: Ide arti për pranverën 2023

Manikyr dhe pedikyr
Arti i vërtetë në thonjtë tuaj vetëm me ndihmën e perit të dhëmbëve

Arti i vërtetë në thonjtë tuaj vetëm me ndihmën e perit të dhëmbëve

Manikyr dhe pedikyr
Buzëkuqi në thonj është obsesioni i ri i stilistëve të manikyrit

Buzëkuqi në thonj është obsesioni i ri i stilistëve të manikyrit

Manikyr dhe pedikyr
Thonj modernë: Tri lloje të manikyrit në trend – njërin e adhurojnë yjet dhe u përshtatet të gjitha moshave

Thonj modernë: Tri lloje të manikyrit në trend – njërin e adhurojnë yjet dhe u përshtatet të gjitha moshave

Manikyr dhe pedikyr
Këto janë ngjyrat më moderne të thonjve! Me to do të dukeni zonja dhe shumë elegante

Këto janë ngjyrat më moderne të thonjve! Me to do të dukeni zonja dhe shumë elegante

Manikyr dhe pedikyr
Dashuri edhe në thonj: Ide lozonjare dhe romantike për manikyr në frymën e Shën Valentinit

Dashuri edhe në thonj: Ide lozonjare dhe romantike për manikyr në frymën e Shën Valentinit

Manikyr dhe pedikyr
Një manikyr ideal për Ditën e të dashuruarve – Nuk ka zemra askund!

Një manikyr ideal për Ditën e të dashuruarve – Nuk ka zemra askund!

Manikyr dhe pedikyr
Lojëra Zen me nuancat e gjelbra: Manikyri që i bën nder tonit të natyrës

Lojëra Zen me nuancat e gjelbra: Manikyri që i bën nder tonit të natyrës

Manikyr dhe pedikyr
Jennifer Lopez shkëlqen me trendin e ri të thonjve me shkëlqim buzësh

Jennifer Lopez shkëlqen me trendin e ri të thonjve me shkëlqim buzësh

Manikyr dhe pedikyr
Manikyri francez është një hit i ri për thonjtë e shkurtër

Manikyri francez është një hit i ri për thonjtë e shkurtër

Manikyr dhe pedikyr
Ndreqeni thoin e thyer: Me pak ngjitës dhe llak, sërish duket si i ri!

Ndreqeni thoin e thyer: Me pak ngjitës dhe llak, sërish duket si i ri!

Manikyr dhe pedikyr
Mos e hidhni llakun e tharë të thonjve: Ringjalleni me vaj, aceton, ose me ujë të nxehtë

Mos e hidhni llakun e tharë të thonjve: Ringjalleni me vaj, aceton, ose me ujë të nxehtë

Manikyr dhe pedikyr
Truk të cilin do ta dëshironi: Kështu qitet në thonj llaku me perishane

Truk të cilin do ta dëshironi: Kështu qitet në thonj llaku me perishane

Manikyr dhe pedikyr
Ide për manikyr festash: Gjithçka lejohet, pyetja e vetme është – zgjidhni argjendin apo arin?

Ide për manikyr festash: Gjithçka lejohet, pyetja e vetme është – zgjidhni argjendin apo arin?

Manikyr dhe pedikyr
Hailey Bieber, me një trend tjetër të thonjve për festat e fundvitit

Hailey Bieber, me një trend tjetër të thonjve për festat e fundvitit

Manikyr dhe pedikyr
Nuk dini si t’i bëni thonjtë këtë herë? Provoni ngjyrën e pazakontë si Jennifer Lopez

Nuk dini si t’i bëni thonjtë këtë herë? Provoni ngjyrën e pazakontë si Jennifer Lopez

Manikyr dhe pedikyr
Si të veproni me thonjtë e verdhë?

Si të veproni me thonjtë e verdhë?

Manikyr dhe pedikyr
Harrojeni gërryerjen dhe qërimin: Si të hiqni lehtë xhelin-llakun nga thonjtë në tre hapa

Harrojeni gërryerjen dhe qërimin: Si të hiqni lehtë xhelin-llakun nga thonjtë në tre hapa

Manikyr dhe pedikyr
E gjitha që ju nevojitet të shpëtoni thoin e thyer – është qesja e çajit

E gjitha që ju nevojitet të shpëtoni thoin e thyer – është qesja e çajit

Manikyr dhe pedikyr
Jennifer Lopez ka zgjedhur ngjyrën e përsosur vjeshtore të llakut të thonjve

Jennifer Lopez ka zgjedhur ngjyrën e përsosur vjeshtore të llakut të thonjve

Manikyr dhe pedikyr
Hailey Bieber i jep trendit të thonjve të saj një përditësim me ngjyrë çokollatë

Hailey Bieber i jep trendit të thonjve të saj një përditësim me ngjyrë çokollatë

Manikyr dhe pedikyr
Keni thonj të dobët dhe të brishtë? Si t’i forconi dhe rikuperoni në katër veprime

Keni thonj të dobët dhe të brishtë? Si t’i forconi dhe rikuperoni në katër veprime

Manikyr dhe pedikyr
Trendi më i ri i manikyrit është ai që e bart Hailey Bieber

Trendi më i ri i manikyrit është ai që e bart Hailey Bieber

Manikyr dhe pedikyr
10 ide manikyri me ngjyrë hiri që mund të jenë çdo gjë përveç se të mërzitshme

10 ide manikyri me ngjyrë hiri që mund të jenë çdo gjë përveç se të mërzitshme

Manikyr dhe pedikyr