LAJMI I FUNDIT:

Për modelin e ri të thonjve frymëzohuni nga Hailey Bieber

Për modelin e ri të thonjve frymëzohuni nga Hailey Bieber

Modelja sapo na prezantoi me trendin e ri të thonjve, të cilin do e adhurosh

Hailey Bieber më shumë po vëzhgohet nga duart sesa në detaje të tjera të pamjes së saj

Ajo ka treguar se thonjtë janë vendimtare në mënyrën se si stilohet kokë e këmbë, ndaj i mësoi botës t’u japë të njëjtën rëndësi si ajo.


Nga thonjtë me nuanca të ndryshme, por detaje reflektimi si pasqyrë, Bieber zgjodhi një ngjyrë rozë të lehtë që i bëri thonjtë e saj të duken si perla.

Duke marrë parasysh se Hailey i bën lëvizjet e mirëmenduara, ngjyra që ngjante si ‘blush’ në gishta shkonte shumë me linjën që po prezanton modelja nga Rhode.

Dhe kaq u desh që ngjyrat që kishte promovuar më parë për duart, të dalin nga qarkullimi me një lëvizje, sepse tani vajzat duan të provojnë ngjyrën rozë të lehtë, si blush që nuk dallon nga grimi në fytyrë.