LAJMI I FUNDIT:

Vendet e Punës

55 Artikuj

Punë në Gjermani? Dy ndryshime me interes hyjnë në fuqi që nga 1 qershori

Punë në Gjermani? Dy ndryshime me interes hyjnë në fuqi që nga 1 qershori

Botë
Kurti: Brenda katër viteve krijuam 87 mijë vende pune më shumë, shënuan rritje ekonomike dhe të buxhetit

Kurti: Brenda katër viteve krijuam 87 mijë vende pune më shumë, shënuan rritje ekonomike dhe të buxhetit

Ekonomi
Mark Zuckerberg shpjegon pse kompanitë teknologjike po pushojnë nga puna kaq shumë njerëz, pikërisht tani

Mark Zuckerberg shpjegon pse kompanitë teknologjike po pushojnë nga puna kaq shumë njerëz, pikërisht tani

Botë
Automatizimi, algoritmet dhe nevoja për t’u përshtatur: Si Inteligjenca Artificiale po ‘i ndryshon’ vendet e punës

Automatizimi, algoritmet dhe nevoja për t’u përshtatur: Si Inteligjenca Artificiale po ‘i ndryshon’ vendet e punës

Botë
Këto janë punët në infrastrukturë “që do të lulëzojnë” në vitet e ardhshme në SHBA

Këto janë punët në infrastrukturë “që do të lulëzojnë” në vitet e ardhshme në SHBA

Botë
Fituesit dhe humbësit më të mëdhenj – në “apokalipsin e ardhshëm në vendet e punës” që mund të shkaktojë Inteligjenca Artificiale

Fituesit dhe humbësit më të mëdhenj – në “apokalipsin e ardhshëm në vendet e punës” që mund të shkaktojë Inteligjenca Artificiale

Lajme Teknologji
BSPK u bën thirrje autoriteteve dhe punëdhënësve që të rrisin sigurinë në vendet e punës

BSPK u bën thirrje autoriteteve dhe punëdhënësve që të rrisin sigurinë në vendet e punës

Të Tjera
OECD: Inteligjenca artificiale nuk ka shkaktuar ende mbyllje masive të vendeve të punës

OECD: Inteligjenca artificiale nuk ka shkaktuar ende mbyllje masive të vendeve të punës

Botë
Twitteri së shpejti me shërbimin për listimin e vendeve të lira të punës nga kompanitë

Twitteri së shpejti me shërbimin për listimin e vendeve të lira të punës nga kompanitë

Botë
Lëndohet një person në vendin e tij të punës në Prizren

Lëndohet një person në vendin e tij të punës në Prizren

Të Tjera
Të mos i nënvlerësojmë njerëzit si “humbës të AI-së”

Të mos i nënvlerësojmë njerëzit si “humbës të AI-së”

Opinione
AI-ja nuk do të shkaktojë papunësi masive

AI-ja nuk do të shkaktojë papunësi masive

Opinione