LAJMI I FUNDIT:

Ushqimi

730 Artikuj

Përse është e vështirë të ruhet pesha pas humbjes së kilogramëve?

Përse është e vështirë të ruhet pesha pas humbjes së kilogramëve?

Dietë
Ushqimet që duhet me patjetër t’i shmangni në mëngjes, paralajmëron gastroenterologu

Ushqimet që duhet me patjetër t’i shmangni në mëngjes, paralajmëron gastroenterologu

Ushqimi dhe Dieta
Agjërimi s’është punë feje: Rrini në formë me metodën më të vjetër në botë

Agjërimi s’është punë feje: Rrini në formë me metodën më të vjetër në botë

Dietë
Meny e lirë për humbje të shpejtë të peshës: Dieta mjekësore shkrin tepricën e kilogramëve

Meny e lirë për humbje të shpejtë të peshës: Dieta mjekësore shkrin tepricën e kilogramëve

Dietë
Bontoni në tavolinë: Katër ushqime të cilat i hamë në mënyrë të gabuar!

Bontoni në tavolinë: Katër ushqime të cilat i hamë në mënyrë të gabuar!

Të tjera
Nuk ka rëndësi çka hani, por edhe kur hani

Nuk ka rëndësi çka hani, por edhe kur hani

Shëndetësi Lajme
Rregullat të cilat patjetër duhet t’i dini: Kjo është koha kur duhet të hani pemë dhe ëmbëlsira dhe kur makarona!

Rregullat të cilat patjetër duhet t’i dini: Kjo është koha kur duhet të hani pemë dhe ëmbëlsira dhe kur makarona!

Nutricion
Ndihmoni fëmijët të adaptojnë shprehi të shëndetshme ushqyese

Ndihmoni fëmijët të adaptojnë shprehi të shëndetshme ushqyese

Ushqim i shëndetshëm
Për çka vërtet shërben syza nën furrë shporeti: Kurrë nuk do t’ju kujtohet!

Për çka vërtet shërben syza nën furrë shporeti: Kurrë nuk do t’ju kujtohet!

Këshilla dhe ide
Ushqimet që duhet t’i hani kur keni dhimbje gjatë menstruacioneve

Ushqimet që duhet t’i hani kur keni dhimbje gjatë menstruacioneve

Ushqim i shëndetshëm
Ushqimi dhe zemra

Ushqimi dhe zemra

Temat Javore
Dieta e shpejtë për këndellje nga ushqimi i festave

Dieta e shpejtë për këndellje nga ushqimi i festave

Dietë
Shkak “ushqimi i papjekur mirë” – përleshje masive mes kamerierëve dhe klientëve në një restorant indian, natën e Vitit të Ri

Shkak “ushqimi i papjekur mirë” – përleshje masive mes kamerierëve dhe klientëve në një restorant indian, natën e Vitit të Ri

Azia
Rregullat e festave: Si të shijoni ushqimin pa shtuar peshë

Rregullat e festave: Si të shijoni ushqimin pa shtuar peshë

Nutricion
Këshilla për ushqimin që duhet t’i keni parasysh për festa

Këshilla për ushqimin që duhet t’i keni parasysh për festa

Nutricion
Si ta ruani ushqimin për bebe me banane?

Si ta ruani ushqimin për bebe me banane?

Ushqim i shëndetshëm
Një sërë përfitimesh nga ngrënia e hudhrës

Një sërë përfitimesh nga ngrënia e hudhrës

Ushqim i shëndetshëm
Pesë arsye të papritura pse nuk mund të humbni peshë

Pesë arsye të papritura pse nuk mund të humbni peshë

Këshilla mjekësore
Ushqimet që zvogëlojnë rrezikun e kancerit të zorrës së trashë

Ushqimet që zvogëlojnë rrezikun e kancerit të zorrës së trashë

Ushqim i shëndetshëm
Si t’i ushqeni mirë peshqit dhe breshkat

Si t’i ushqeni mirë peshqit dhe breshkat

Këshilla për kafshët
Konsiderohet si vakti më i rëndësishëm i ditës: Sa i dëmshëm është anashkalimi i mëngjesit

Konsiderohet si vakti më i rëndësishëm i ditës: Sa i dëmshëm është anashkalimi i mëngjesit

Ushqimi dhe Dieta
Pse jeni ende të uritur edhe pas një vakti të madh

Pse jeni ende të uritur edhe pas një vakti të madh

Këshilla mjekësore
Ushqimet që duhet t’i hamë në të njëjtën ditë kur i gatuajmë ose i hapim

Ushqimet që duhet t’i hamë në të njëjtën ditë kur i gatuajmë ose i hapim

Të njohim produktet
Pesë ushqime që duhet të hahen në të njëjtën ditë kur gatuhen ose hapen, për të shmangur sëmurjen

Pesë ushqime që duhet të hahen në të njëjtën ditë kur gatuhen ose hapen, për të shmangur sëmurjen

Këshilla Lifestyle