LAJMI I FUNDIT:

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina

58 Artikuj

UP-ja merr vendim që procesi mësimor të fillojë fizikisht më 15 tetor

UP-ja merr vendim që procesi mësimor të fillojë fizikisht më 15 tetor

Arsim
Mosakreditimi i Elektroenergjetikës rrezikon ta lërë pa kuadro KEK-un

Mosakreditimi i Elektroenergjetikës rrezikon ta lërë pa kuadro KEK-un

Arsim
Viti i ri akademik pritet të jetë pa pagesë për studentët, ekspertët e quajnë vendim populist

Viti i ri akademik pritet të jetë pa pagesë për studentët, ekspertët e quajnë vendim populist

Kosovë
30 vjet nga masat e dhunshme të Serbisë në UP

30 vjet nga masat e dhunshme të Serbisë në UP

Kosovë
Në mes të funksionit të deputetit dhe punës në Universitet – 11 deputetët që pezulluan punën si profesor në UP

Në mes të funksionit të deputetit dhe punës në Universitet – 11 deputetët që pezulluan punën si profesor në UP

Kosovë
Hoti,  Bajrami e Shala kërkojnë nga UP-ja kompensimin e pagave të papaguara dhe të ardhurave të tjera

Hoti, Bajrami e Shala kërkojnë nga UP-ja kompensimin e pagave të papaguara dhe të ardhurave të tjera

Kosovë
Gjuha denigruese ndaj presidentes Osmani, UP dërgon profesorin Ardian Kastrati në Këshillin e Etikës

Gjuha denigruese ndaj presidentes Osmani, UP dërgon profesorin Ardian Kastrati në Këshillin e Etikës

Kosovë
Avokati i Popullit: Të ndalet diskriminimi i të afërmve të profesorëve në kandidimin për doktoratë

Avokati i Popullit: Të ndalet diskriminimi i të afërmve të profesorëve në kandidimin për doktoratë

Arsim
Nagavci në UP, i kërkon rektorit Sahiti transparencë dhe respektim të meritokracisë

Nagavci në UP, i kërkon rektorit Sahiti transparencë dhe respektim të meritokracisë

Arsim
UP demanton lajmet se studentët janë liruar nga pagesat për semestër

UP demanton lajmet se studentët janë liruar nga pagesat për semestër

Kosovë
Protestojnë punëtorët teknik të UP-së, paralajmërohet bllokimi i punës nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre

Protestojnë punëtorët teknik të UP-së, paralajmërohet bllokimi i punës nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre

Kosovë
Studentët me peticion kërkojnë rikthimin në ambientet universitare

Studentët me peticion kërkojnë rikthimin në ambientet universitare

Arsim
Ministria e Punës dhe Universiteti i Prishtinës me marrëveshje për angazhimin e studentëve në praktikë profesionale

Ministria e Punës dhe Universiteti i Prishtinës me marrëveshje për angazhimin e studentëve në praktikë profesionale

Të Tjera
Ministria e Ekonomisë dhe Universitetit i Prishtinës nënshkruajnë marrëveshjen në fushën e kërkimit shkencor për projektet mjedisore

Ministria e Ekonomisë dhe Universitetit i Prishtinës nënshkruajnë marrëveshjen në fushën e kërkimit shkencor për projektet mjedisore

Të Tjera
Univeristeti i Prishtinës: Isa Mustafa nuk ka marrë asnjë pagë nga UP, që nga dhjetori i vitit 2016

Univeristeti i Prishtinës: Isa Mustafa nuk ka marrë asnjë pagë nga UP, që nga dhjetori i vitit 2016

Kosovë
Synimet e Naser Sahitit në krye të Universitetit të Prishtinës

Synimet e Naser Sahitit në krye të Universitetit të Prishtinës

Arsim
“Demokracia Studentore”: Isa Mustafa merr rrogë në Fakultetin Ekonomik pa mbajtur asnjë orë mësimi

“Demokracia Studentore”: Isa Mustafa merr rrogë në Fakultetin Ekonomik pa mbajtur asnjë orë mësimi

Kosovë
​UP hap dyert për studentët e rinj, do të pranohen 6638 studentë

​UP hap dyert për studentët e rinj, do të pranohen 6638 studentë

Arsim
Studentët e rinj, nuk nisin vitin akademik më 1 tetor

Studentët e rinj, nuk nisin vitin akademik më 1 tetor

Arsim
Rektori i ri paralajmëron reformë të thellë në Universitetin e Prishtinës

Rektori i ri paralajmëron reformë të thellë në Universitetin e Prishtinës

Arsim
Universitetit të Prishtinës i vazhdohet akreditimi edhe për 5 vjet

Universitetit të Prishtinës i vazhdohet akreditimi edhe për 5 vjet

Kosovë
Rektori Dema ngushëllon familjen Jakupaj

Rektori Dema ngushëllon familjen Jakupaj

Kosovë
Studentët kundërshtojnë emërimet e reja në UP, kërkojnë anulimin e zgjedhjeve

Studentët kundërshtojnë emërimet e reja në UP, kërkojnë anulimin e zgjedhjeve

Kosovë
Kurti përkujton Ejup Statovcin: Ai duhet të jetë shembull se si ndërtohet shoqëria e shteti

Kurti përkujton Ejup Statovcin: Ai duhet të jetë shembull se si ndërtohet shoqëria e shteti

Kosovë