LAJMI I FUNDIT:

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina

72 Artikuj

​Organizohet tubim paqësor, kundërshtohet heqja e emrit të Hasan Prishtinës nga UP-ja

​Organizohet tubim paqësor, kundërshtohet heqja e emrit të Hasan Prishtinës nga UP-ja

Kosovë
Aktivistja Blenda Asllani e quan ‘të kundërligjshëm’ vendimin e rektorit të UP-së për pezullimin e profesorit Krasniqi

Aktivistja Blenda Asllani e quan ‘të kundërligjshëm’ vendimin e rektorit të UP-së për pezullimin e profesorit Krasniqi

Arsim
Ngacmimet seksuale, Salihaj: Në vitet e 70-a profesorët e UP-së kishin shtretër nëpër kabinetet e tyre

Ngacmimet seksuale, Salihaj: Në vitet e 70-a profesorët e UP-së kishin shtretër nëpër kabinetet e tyre

Arsim
Krahas dekanëve, UP-ja zgjodhi edhe anëtarët e senatit në 14 fakultetet – këta janë emrat

Krahas dekanëve, UP-ja zgjodhi edhe anëtarët e senatit në 14 fakultetet – këta janë emrat

Arsim
Zgjidhen dekanët e rinj në 14 fakultete të Universitetit të Prishtinës

Zgjidhen dekanët e rinj në 14 fakultete të Universitetit të Prishtinës

Arsim
Rasti i profesorit Krasniqi, UP: Po ndjekim me vëmendje reagimet rreth pretendimeve për ngacmim seksual

Rasti i profesorit Krasniqi, UP: Po ndjekim me vëmendje reagimet rreth pretendimeve për ngacmim seksual

Kosovë
Raportimi për ngacmime seksuale në UP, Nagavci: Këshilli i Etikës të veprojë pa vonesa dhe në mënyrë meritore

Raportimi për ngacmime seksuale në UP, Nagavci: Këshilli i Etikës të veprojë pa vonesa dhe në mënyrë meritore

Arsim
Mjeku, historiania e gjuhëtarja e ardhshme – disa nga studentët që u dekoruan si më të mirët në 54-vjetorin e UP-së

Mjeku, historiania e gjuhëtarja e ardhshme – disa nga studentët që u dekoruan si më të mirët në 54-vjetorin e UP-së

Elfije Boletini
Parlamenti Studentor me aksion simbolik para Rektoratit të UP-së, ankohen për kushtet

Parlamenti Studentor me aksion simbolik para Rektoratit të UP-së, ankohen për kushtet

Arsim
Kamerat dhe pajisjet e rrezikshme shiten pa u penguar në Prishtinë

Kamerat dhe pajisjet e rrezikshme shiten pa u penguar në Prishtinë

Kosovë
​UP-ja lanëson planin e veprimit për barazi gjinore 2024-2026

​UP-ja lanëson planin e veprimit për barazi gjinore 2024-2026

Arsim
Lindita Tahiri dhe Ferid Selimi diskutojnë rëndësinë e edukimit medial në episodin e ri të “Përballje Podcast”

Lindita Tahiri dhe Ferid Selimi diskutojnë rëndësinë e edukimit medial në episodin e ri të “Përballje Podcast”

Kosovë
Çka kërkon tregu i punës e çka studiojnë të rinjtë në Kosovë

Çka kërkon tregu i punës e çka studiojnë të rinjtë në Kosovë

Arsim
Refuzohet sërish padia e Naser Rafunës, me të cilën kërkoi të sistemohet në vendin e punës si mësimdhënës në UP

Refuzohet sërish padia e Naser Rafunës, me të cilën kërkoi të sistemohet në vendin e punës si mësimdhënës në UP

Yjet
​Studentët e duan emrin e Hasan Prishtinës në UP, dorëzohen nënshkrimet në Rektorat

​Studentët e duan emrin e Hasan Prishtinës në UP, dorëzohen nënshkrimet në Rektorat

Arsim