LAJMI I FUNDIT:

Të Ftohtit

42 Artikuj

Reagimi i organizmit ndaj të ftohtit

Reagimi i organizmit ndaj të ftohtit

Të tjera
Psoriaza reagon ndaj motit të ftohtë, si të shmanget përkeqësimi i sëmundjes

Psoriaza reagon ndaj motit të ftohtë, si të shmanget përkeqësimi i sëmundjes

Këshilla mjekësore
Të gjithë kanë frikë nga dhimbja e gjoksit, por simptoma që e shoqëron është më e rëndësishme

Të gjithë kanë frikë nga dhimbja e gjoksit, por simptoma që e shoqëron është më e rëndësishme

Këshilla mjekësore
Pse disa njerëz kanë vazhdimisht të ftohtë?

Pse disa njerëz kanë vazhdimisht të ftohtë?

Këshilla mjekësore
Si të parandaloni që i ftohti të hyjë nën dyer dhe dritare?

Si të parandaloni që i ftohti të hyjë nën dyer dhe dritare?

Bëje vet
Assesi mos e aktivizoni ngrohjen para se të filloni të nisni veturën. Dëmi mund të jetë i paparashikueshëm

Assesi mos e aktivizoni ngrohjen para se të filloni të nisni veturën. Dëmi mund të jetë i paparashikueshëm

Si të udhëtosh
Me rënie të temperaturave, por edhe me reduktimin e ngrohjes shfaqen këto katër sëmundje!

Me rënie të temperaturave, por edhe me reduktimin e ngrohjes shfaqen këto katër sëmundje!

Këshilla mjekësore
A lejohet fëmija jashtë kur ka temperaturë?

A lejohet fëmija jashtë kur ka temperaturë?

Këshilla mjekësore
I ftohti ta shkatërron fytyrën? Mos lejoni që kjo t’ju ndodhë: Është një zgjidhje e thjeshtë

I ftohti ta shkatërron fytyrën? Mos lejoni që kjo t’ju ndodhë: Është një zgjidhje e thjeshtë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Disa arsye pse mund ta keni më të vështirë të përballoni të ftohtin në krahasim me të tjerët

Disa arsye pse mund ta keni më të vështirë të përballoni të ftohtin në krahasim me të tjerët

Të tjera
Pse na lotojnë sytë kur jashtë është ftohtë? Ka një arsye shumë të rëndësishme për këtë

Pse na lotojnë sytë kur jashtë është ftohtë? Ka një arsye shumë të rëndësishme për këtë

Të tjera
Si të qëndroni ngrohtë në dimër, pa shpenzuar shumë para!

Si të qëndroni ngrohtë në dimër, pa shpenzuar shumë para!

Shëndetësi Lajme
Pallto, çizme dhe shtëpi: Kujdesuni për qenin tuaj ditëve të ftohta

Pallto, çizme dhe shtëpi: Kujdesuni për qenin tuaj ditëve të ftohta

Kujdesi për kafshët
Si ndikon të ftohtit në trup: A keni dëgjuar për vagjinën dimërore?

Si ndikon të ftohtit në trup: A keni dëgjuar për vagjinën dimërore?

Shëndetësi Lajme
Përgatitja e duhur për ditët e ftohta ndihmon të humbni tepricën e peshës trupore

Përgatitja e duhur për ditët e ftohta ndihmon të humbni tepricën e peshës trupore

Këshilla mjekësore
Përse duhet të vishemi mirë kur udhëtojmë me aeroplan

Përse duhet të vishemi mirë kur udhëtojmë me aeroplan

Këshilla Lifestyle
Njerëzit të cilët gjithmonë kanë të ftohtë kanë jetë më të gjatë

Njerëzit të cilët gjithmonë kanë të ftohtë kanë jetë më të gjatë

Shëndetësi Lajme
Mënyra të thjeshta të cilat do të pengojnë që në temperaturat nën zero t’ju ngrijë xhami i përparmë i veturës, bravat ose dritaret

Mënyra të thjeshta të cilat do të pengojnë që në temperaturat nën zero t’ju ngrijë xhami i përparmë i veturës, bravat ose dritaret

Bëje vet
Mbrohuni nga ftohja dhe viruset: Këshilla sesi ta kaloni “të shëndetshëm si molla” sezonin e dimrit

Mbrohuni nga ftohja dhe viruset: Këshilla sesi ta kaloni “të shëndetshëm si molla” sezonin e dimrit

Këshilla mjekësore
Si të ruajmë shëndetin nga i ftohti, ngricat dhe ajri ndotur

Si të ruajmë shëndetin nga i ftohti, ngricat dhe ajri ndotur

Këshilla mjekësore
Si ndikon i ftohti tek dëshira për seks

Si ndikon i ftohti tek dëshira për seks

Intimitet dhe Pasion
Adoleshenti i mbijeton të ftohtit të maleve për gati 30 orë – ndërtoi një shpellë bore për strehim dhe mbajti veten zgjuar me alarmet e telefonit

Adoleshenti i mbijeton të ftohtit të maleve për gati 30 orë – ndërtoi një shpellë bore për strehim dhe mbajti veten zgjuar me alarmet e telefonit

Nga Bota
Vuani nga i ftohti edhe kur është ngrohtë? Zbuloni arsyen pse ndodh kjo gjë

Vuani nga i ftohti edhe kur është ngrohtë? Zbuloni arsyen pse ndodh kjo gjë

Këshilla mjekësore
Çfarë i ndodh trurit tuaj kur është ftohtë, sipas ekspertëve

Çfarë i ndodh trurit tuaj kur është ftohtë, sipas ekspertëve

Shëndetësi Lajme