Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Alison Swift, u lind më 13 dhjetor të vitit 1989. Ajo është këngëtare e muzikës kantri dhe pop, kompozitore, aktore amerikane si dhe fituese e çmimit Grammy.

273 Artikuj