LAJMI I FUNDIT:

Targat RKS

186 Artikuj

Veturat me targa RKS në rrugët e Luginës, Mustafi: Këmbëngulje, vendosmëri dhe reciprocitet

Veturat me targa RKS në rrugët e Luginës, Mustafi: Këmbëngulje, vendosmëri dhe reciprocitet

Kosovë
Kurti numëron të arriturat në javën e parë të vitit: Fillime të reja për shtetin tonë

Kurti numëron të arriturat në javën e parë të vitit: Fillime të reja për shtetin tonë

Kosovë
BE-ja mirëpret vendimin e Kosovës dhe Serbisë për targat: Hap pozitiv drejt normalizimit të marrëdhënieve

BE-ja mirëpret vendimin e Kosovës dhe Serbisë për targat: Hap pozitiv drejt normalizimit të marrëdhënieve

Kosovë
Ambasadori francez mirëpret heqjen e letrave ngjitëse: Lehtësohet jeta e qytetarëve në Kosovë dhe Serbi

Ambasadori francez mirëpret heqjen e letrave ngjitëse: Lehtësohet jeta e qytetarëve në Kosovë dhe Serbi

Kosovë
Kurti për targat: Jeta e njerëzve lehtësohet me respekt të ndërsjellë të sovranitetit, jo me agresion

Kurti për targat: Jeta e njerëzve lehtësohet me respekt të ndërsjellë të sovranitetit, jo me agresion

Kosovë
Von Cramon për njohjen e targave RKS: Hap drejt realitetit të njohjes de facto të Kosovës nga Serbia

Von Cramon për njohjen e targave RKS: Hap drejt realitetit të njohjes de facto të Kosovës nga Serbia

Kosovë
Kurti: Targat RKS po qarkullojnë lirshëm në territorin e Serbisë

Kurti: Targat RKS po qarkullojnë lirshëm në territorin e Serbisë

Kosovë
Ekspertët e sigurisë: Pranimi i targave RKS nga Serbia mund t’i kthehet Kosovës si bumerang

Ekspertët e sigurisë: Pranimi i targave RKS nga Serbia mund t’i kthehet Kosovës si bumerang

Kosovë
Alarmon Avdyli: Ekstremistët serbë po përgatisin plane sulmuese për veturat me targa RKS në Serbi

Alarmon Avdyli: Ekstremistët serbë po përgatisin plane sulmuese për veturat me targa RKS në Serbi

Kosovë
Vuçiq për pranimin e targave RKS: Shmangëm grackat dhe rreziqet e mëdha

Vuçiq për pranimin e targave RKS: Shmangëm grackat dhe rreziqet e mëdha

Kosovë
Vendimi i Serbisë për pranimin e targave RKS, për dikë në veri “tradhti” për të tjerët “i mirë”

Vendimi i Serbisë për pranimin e targave RKS, për dikë në veri “tradhti” për të tjerët “i mirë”

Kosovë
Njohja e targave RKS nga Serbia, Bislimi: Është maskim për ta kamufluar dështimin në Banjskë

Njohja e targave RKS nga Serbia, Bislimi: Është maskim për ta kamufluar dështimin në Banjskë

Kosovë
BE mirëpret vendimin e Serbisë për t’i njohur targat e Republikës së Kosovës – RKS, pret që Kosova të veprojë njëjtë  

BE mirëpret vendimin e Serbisë për t’i njohur targat e Republikës së Kosovës – RKS, pret që Kosova të veprojë njëjtë  

Kosovë
Nga 1 janari, Serbia lejon për qarkullim në territorin e saj veturat me targa RKS

Nga 1 janari, Serbia lejon për qarkullim në territorin e saj veturat me targa RKS

Kosovë
Mbi 4 mijë e 200 qytetarë në veri regjistrojnë veturat në RKS, Elshani: Ende s’kemi shqiptuar asnjë gjobë

Mbi 4 mijë e 200 qytetarë në veri regjistrojnë veturat në RKS, Elshani: Ende s’kemi shqiptuar asnjë gjobë

Kosovë
Në veri tashmë dominojnë targat RKS, pak të interesuar për konvertim në dy javët e fundit

Në veri tashmë dominojnë targat RKS, pak të interesuar për konvertim në dy javët e fundit

Kosovë
Qeveria zgjati afatin për konvertimin e targave – 3,259 automjete janë regjistruar në RKS

Qeveria zgjati afatin për konvertimin e targave – 3,259 automjete janë regjistruar në RKS

Kosovë
Zgjatet afati për konvertimin e targave ilegale në RKS

Zgjatet afati për konvertimin e targave ilegale në RKS

Kosovë
Interesim i madh për konvertimin e targave ilegale, Qeverisë i kërkohet që ta shtyjë afatin

Interesim i madh për konvertimin e targave ilegale, Qeverisë i kërkohet që ta shtyjë afatin

Kosovë
Rritet numri i banorëve serbë në veri që marrin targa të Kosovës

Rritet numri i banorëve serbë në veri që marrin targa të Kosovës

Kosovë
Shpërthimi i mbrëmshëm në Mitrovicën e Veriut, Elshani: Granata u hodh pranë një qendre të kontrollit teknik

Shpërthimi i mbrëmshëm në Mitrovicën e Veriut, Elshani: Granata u hodh pranë një qendre të kontrollit teknik

Kosovë
Nga targat ilegale në RKS – mbi 1,350 qytetarë në veri kanë riregjistruar veturat e tyre

Nga targat ilegale në RKS – mbi 1,350 qytetarë në veri kanë riregjistruar veturat e tyre

Jehona Hulaj
Elshani: Mbi 1,300 numri i veturave të regjistruara me RKS në komunat e veriut të Kosovës

Elshani: Mbi 1,300 numri i veturave të regjistruara me RKS në komunat e veriut të Kosovës

Kosovë
Elshani: Shkon në 1,140 numri i veturave të regjistruara me RKS, në komunat e veriut të Kosovës

Elshani: Shkon në 1,140 numri i veturave të regjistruara me RKS, në komunat e veriut të Kosovës

Kosovë