LAJMI I FUNDIT:

Student

36 Artikuj

Studenti “dembel” nuk zbret nga kati i pestë i konviktit, gjen një mënyrë interesante për të marrë ushqimin (Foto)

Studenti “dembel” nuk zbret nga kati i pestë i konviktit, gjen një mënyrë interesante për të marrë ushqimin (Foto)

Fun Lajme
Studenti i matematikës pagoi obligimet, pasi fitoi afro 100 mijë euro në poker (Foto)

Studenti i matematikës pagoi obligimet, pasi fitoi afro 100 mijë euro në poker (Foto)

Interesante
Provoi ta merrte qenin me vete në konvikt, gjërat nuk shkuan si duhet (Video)

Provoi ta merrte qenin me vete në konvikt, gjërat nuk shkuan si duhet (Video)

Dështime
Gjendet trupi i pajetë i një studenti

Gjendet trupi i pajetë i një studenti

Kronika e Zezë
I refuzohet aplikimi për pasaportë, konsiderohet se i ka sytë mbyllur (Foto)

I refuzohet aplikimi për pasaportë, konsiderohet se i ka sytë mbyllur (Foto)

Interesante
Profesori zhvishet në mes të ligjëratës, studentët largohen të turpëruar (Video)

Profesori zhvishet në mes të ligjëratës, studentët largohen të turpëruar (Video)

Fun Lajme
Ky hajn i çokollatave mund të jetë krimineli më i butë (Foto)

Ky hajn i çokollatave mund të jetë krimineli më i butë (Foto)

Fun Lajme
Studenti gjeti mënyrën se si t’i shmanget dënimit për parkim në vend të ndaluar (Foto)

Studenti gjeti mënyrën se si t’i shmanget dënimit për parkim në vend të ndaluar (Foto)

Auto Fun
Studentët e shqetësuar me tualetet e ri, që e kanë tërë murin me xham (Foto)

Studentët e shqetësuar me tualetet e ri, që e kanë tërë murin me xham (Foto)

Dështime
Arrest për studentin që e vendosi konin e trafikut në kokë (Foto)

Arrest për studentin që e vendosi konin e trafikut në kokë (Foto)

Dështime
Studenti gjeti mënyrën se si të fle në orë mësimi e të mos shihet! (Video)

Studenti gjeti mënyrën se si të fle në orë mësimi e të mos shihet! (Video)

Fun Lajme
Studentët tregojnë veprimet e zgjuara dhe interesante, që kanë bërë profesorët (Foto)

Studentët tregojnë veprimet e zgjuara dhe interesante, që kanë bërë profesorët (Foto)

Fun Lajme