LAJMI I FUNDIT:

Statuja e Lirisë

12 Artikuj

Sekrete dhe mistere: E vërteta e gjashtë ndërtesave më të famshme në botë

Sekrete dhe mistere: E vërteta e gjashtë ndërtesave më të famshme në botë

Çfarë të vizitosh
Franca po dërgon ‘motrën e vogël’ të Statujës së Lirisë në Shtetet e Bashkuara, dihet se ku do të vendoset

Franca po dërgon ‘motrën e vogël’ të Statujës së Lirisë në Shtetet e Bashkuara, dihet se ku do të vendoset

Fun Lajme
Filmohet momenti kur rrufeja godet shumë afër Statujës së Lirisë

Filmohet momenti kur rrufeja godet shumë afër Statujës së Lirisë

Interesante
Publikohen fotografitë që tregojnë Statujën e Lirisë “copë-copë”, përpara se të transportohej për në Nju Jork

Publikohen fotografitë që tregojnë Statujën e Lirisë “copë-copë”, përpara se të transportohej për në Nju Jork

Interesante
Fakte interesante që mund të mos i keni ditur për Empire State Building, Kullën Eiffel – e Statujën e Lirisë (Foto)

Fakte interesante që mund të mos i keni ditur për Empire State Building, Kullën Eiffel – e Statujën e Lirisë (Foto)

Interesante
India bëhet me statujën më të lartë në botë, ndërtimi i saj kushtoi 450 milionë funte – është dy herë më e lartë sesa “Statuja e Lirisë (Foto)

India bëhet me statujën më të lartë në botë, ndërtimi i saj kushtoi 450 milionë funte – është dy herë më e lartë sesa “Statuja e Lirisë (Foto)

Interesante
Po merr formë, statuja më e madhe në botë: India investon 260 milionë për Statujën e Unitetit (Video)

Po merr formë, statuja më e madhe në botë: India investon 260 milionë për Statujën e Unitetit (Video)

Interesante
Statuja e Lirisë “përfshihet” nga terri, ende nuk dihet shkaku i vërtetë (Video)

Statuja e Lirisë “përfshihet” nga terri, ende nuk dihet shkaku i vërtetë (Video)

Nga Bota
Në Statujën e Lirisë vendoset pankarta “Refugjatë jeni të mirëseardhur” (Foto)

Në Statujën e Lirisë vendoset pankarta “Refugjatë jeni të mirëseardhur” (Foto)

Nga Bota
Statuja e Lirisë në fillim ishte projektuar si grua myslimane

Statuja e Lirisë në fillim ishte projektuar si grua myslimane

Skulptura
Ndryshimet që do të ‘ndodhin’ në Shtëpinë e Bardhë, pas fitores së Trumpit (Foto)

Ndryshimet që do të ‘ndodhin’ në Shtëpinë e Bardhë, pas fitores së Trumpit (Foto)

Fun Lajme
Parku me imitimet e 50 objekteve të famshme nga vende të ndryshme të botës (Foto)

Parku me imitimet e 50 objekteve të famshme nga vende të ndryshme të botës (Foto)

Interesante