Derisa shumica e amerikanëve janë duke menduar se çfarë do të ndodhë në shtetin e tyre pas fitores së Donald Trumpit, disa e kanë mendjen te Shtëpia e Bardhë. Nëse do të mbetet si është, apo të meremetohet në bazë të shijeve dhe bindjeve të miliarderit?

Një grup i dizajnerëve i kanë shfrytëzuar afektet kompjuterike dhe kanë bërë montime të ndryshme të shtëpisë presidenciale që ndodhet në Washington, transmeton Telegrafi.

Ajo është lyer me ngjyrë ari, derisa në mes është Statuja e Lirisë, por e zhveshur. Në një fotografi tjetër, shihet si rrokaqiell, e ka raste kur është e izoluar me mur mbrojtës, apo e shndërruar në kazino. /Telegrafi/

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-2

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-3

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-4

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-5

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-6

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-7

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-8

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-9

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-10

ndryshimet-qe-do-te-ndodhin-ne-shtepine-e-bardhe-pas-fitores-se-trump-foto-11