LAJMI I FUNDIT:

Shoqata e Naftëtarëve të Kosovës

63 Artikuj

Vendimi për naftën mirëpritet nga qytetarët, e kundërshtojnë naftëtarët

Vendimi për naftën mirëpritet nga qytetarët, e kundërshtojnë naftëtarët

Biznes
Naftëtarët kundërshtojnë vendimin e MINT-it për caktimin e marzhës tregtare për naftën

Naftëtarët kundërshtojnë vendimin e MINT-it për caktimin e marzhës tregtare për naftën

Të Tjera
Rriten çmimet e derivateve në Kosovë

Rriten çmimet e derivateve në Kosovë

Të Tjera
“Bien çmimet e naftës, por jo edhe të produkteve tjera”, Kaçaniku: Shporta e konsumatorit para rreth 10 vitesh ka kushtuar 115 euro, ndërsa sot nuk dihet

“Bien çmimet e naftës, por jo edhe të produkteve tjera”, Kaçaniku: Shporta e konsumatorit para rreth 10 vitesh ka kushtuar 115 euro, ndërsa sot nuk dihet

Elfije Boletini
Çmimet e derivateve shënojnë rënie, Berjani tregon arsyen

Çmimet e derivateve shënojnë rënie, Berjani tregon arsyen

Donjeta Zeqiraj
Rriten çmimet e naftës, ankohen qytetarët

Rriten çmimet e naftës, ankohen qytetarët

Të Tjera
Hulumtimi i “ÇOHU” për naftën jo-cilësore në Kosovë, reagon Berjani: Përgjegjëse është MINT-i

Hulumtimi i “ÇOHU” për naftën jo-cilësore në Kosovë, reagon Berjani: Përgjegjëse është MINT-i

Të Tjera
Rriten çmimet e karburanteve, një litër naftë arrin deri në 1.52 euro

Rriten çmimet e karburanteve, një litër naftë arrin deri në 1.52 euro

Të Tjera
Qytetarët ankohen për çmimet e derivateve, naftëtarët nuk ‘reflektojnë’ pas vendimit të MINT-it

Qytetarët ankohen për çmimet e derivateve, naftëtarët nuk ‘reflektojnë’ pas vendimit të MINT-it

Të Tjera
Naftëtarët: Çmimet e naftës në Kosovë më të lirat në rajon pas Maqedonisë së Veriut, vendimi për marzhën e fitimit i panevojshëm

Naftëtarët: Çmimet e naftës në Kosovë më të lirat në rajon pas Maqedonisë së Veriut, vendimi për marzhën e fitimit i panevojshëm

Jehona Hulaj
Naftëtarët kundërshtojnë vendosjen e çmimeve tavan për derivate

Naftëtarët kundërshtojnë vendosjen e çmimeve tavan për derivate

Ekonomi
Naftëtarët reagojnë pasi MINT-i caktoi marzhën e fitimit për produktet e naftës

Naftëtarët reagojnë pasi MINT-i caktoi marzhën e fitimit për produktet e naftës

Të Tjera
Vazhdon ‘lulëzimi’ i pompave të benzinës, shumë pika afër njëra-tjetrës pa kritere

Vazhdon ‘lulëzimi’ i pompave të benzinës, shumë pika afër njëra-tjetrës pa kritere

Të Tjera
Zbuten qëndrimet e naftëtarëve, nis zbatimi i vendimit për marzhën e fitimit

Zbuten qëndrimet e naftëtarëve, nis zbatimi i vendimit për marzhën e fitimit

Të Tjera
Vendimi i Qeverisë për naftën, Berjani: Do ta dërgojmë në gjykatë, të hetohen kompanitë që dyshohen për abuzim me çmime

Vendimi i Qeverisë për naftën, Berjani: Do ta dërgojmë në gjykatë, të hetohen kompanitë që dyshohen për abuzim me çmime

Donjeta Zeqiraj
Çmimet e derivateve në Kosovë, Berjani thotë se ditëve në vijim pritet të ketë rënie

Çmimet e derivateve në Kosovë, Berjani thotë se ditëve në vijim pritet të ketë rënie

Biznes
Bien çmimet e derivateve në Kosovë, Berjani tregon tri arsyet

Bien çmimet e derivateve në Kosovë, Berjani tregon tri arsyet

Energjetika
Ministria e Tregtisë paralajmëron naftëtarët në rast të ngritjes së paarsyeshme të çmimeve

Ministria e Tregtisë paralajmëron naftëtarët në rast të ngritjes së paarsyeshme të çmimeve

Të Tjera
Vazhdon shtrenjtimi i naftës në Kosovë, gazi më i lirë për 1 cent

Vazhdon shtrenjtimi i naftës në Kosovë, gazi më i lirë për 1 cent

Financa
Rritet çmimi i naftës për 2 cent, gazi dhe benzina mbeten të pandryshuara

Rritet çmimi i naftës për 2 cent, gazi dhe benzina mbeten të pandryshuara

Financa
Nafta në Kosovë mbi 20 cent më shtrenjtë se në Mal të Zi e Maqedoni, reagon Shoqata e Transportit Rrugor të Udhëtarëve

Nafta në Kosovë mbi 20 cent më shtrenjtë se në Mal të Zi e Maqedoni, reagon Shoqata e Transportit Rrugor të Udhëtarëve

Biznes
Shtrenjtohet nafta për 3 cent dhe benzina për 1 cent, çmimi i gazit mbetet i njëjtë

Shtrenjtohet nafta për 3 cent dhe benzina për 1 cent, çmimi i gazit mbetet i njëjtë

Botë
Naftëtarët i shkruajnë Qeverisë, kërkojnë të largohet çmimi tavan

Naftëtarët i shkruajnë Qeverisë, kërkojnë të largohet çmimi tavan

Të Tjera
Shoqata e Naftëtarëve: Vendimi i Qeverisë i ka sjell kompanitë në prag falimentimit, gjendja është alarmante

Shoqata e Naftëtarëve: Vendimi i Qeverisë i ka sjell kompanitë në prag falimentimit, gjendja është alarmante

Financa