LAJMI I FUNDIT:

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës

91 Artikuj

Kryetari i gastronomëve për rastin në “Bon Vivant”: Të çarmatosen “terminatorët” që po e terrorizojnë krejt shoqërinë

Kryetari i gastronomëve për rastin në “Bon Vivant”: Të çarmatosen “terminatorët” që po e terrorizojnë krejt shoqërinë

Kosovë
​Gastronomëve të Prishtinës iu bëhet thirrje për censorët e zhurmës ose do të gjobiten

​Gastronomëve të Prishtinës iu bëhet thirrje për censorët e zhurmës ose do të gjobiten

Prishtina
Reduktimet e energjisë elektrike, gastronomët ankohen për dëme

Reduktimet e energjisë elektrike, gastronomët ankohen për dëme

Biznes
Mungesa e punëtorëve në Kosovë, Azemi: Kompanitë private po punësojnë edhe pensionistë

Mungesa e punëtorëve në Kosovë, Azemi: Kompanitë private po punësojnë edhe pensionistë

Të Tjera
Vranica: Rreth 80 biznese të gastronomisë janë në kërkim të punëtorëve

Vranica: Rreth 80 biznese të gastronomisë janë në kërkim të punëtorëve

Biznes
Shoqata e Gastronomëve iu bën thirrje lokaleve që ta respektojnë ditën e zisë për Madeleine Albright

Shoqata e Gastronomëve iu bën thirrje lokaleve që ta respektojnë ditën e zisë për Madeleine Albright

Kosovë
Paralajmërojnë gastronomët: Çmimet do të ngritën, s’kemi zgjidhje tjetër

Paralajmërojnë gastronomët: Çmimet do të ngritën, s’kemi zgjidhje tjetër

Financa
Gastronomët thonë se nga sot lejohet veprimtaria e klubeve të natës dhe organizimi i dasmave

Gastronomët thonë se nga sot lejohet veprimtaria e klubeve të natës dhe organizimi i dasmave

Të Tjera
Propozohet heqja e orës policore

Propozohet heqja e orës policore

Siguri
Gastronomët ndryshojnë strategji për masat anti-COVID-19: Do t’i drejtohemi parlamentit

Gastronomët ndryshojnë strategji për masat anti-COVID-19: Do t’i drejtohemi parlamentit

Biznes
Gastronomët i konsiderojnë të dëmshme dhe kundërligjore masat kundër COVID-19, Qeverinë e akuzojnë për arrogancë

Gastronomët i konsiderojnë të dëmshme dhe kundërligjore masat kundër COVID-19, Qeverinë e akuzojnë për arrogancë

Të Tjera
Gastronomët kundërshtojnë masat e reja kundër COVID-19, kërkojnë takim urgjent me ministrin e Shëndetësisë

Gastronomët kundërshtojnë masat e reja kundër COVID-19, kërkojnë takim urgjent me ministrin e Shëndetësisë

Biznes
Gastronomët pyesin Qeverinë e Kosovës: E tash, kush i ka fajet?

Gastronomët pyesin Qeverinë e Kosovës: E tash, kush i ka fajet?

Biznes
“Boll Ma”, Estrada i bashkohet protestës së gastronomëve dhe Odës së Hotelierisë e Turizmit të Kosovës

“Boll Ma”, Estrada i bashkohet protestës së gastronomëve dhe Odës së Hotelierisë e Turizmit të Kosovës

Yjet
​“Na kanë burgosur e as bukë s’po na japin”, gastronomët protestojnë më 15 dhjetor

​“Na kanë burgosur e as bukë s’po na japin”, gastronomët protestojnë më 15 dhjetor

Biznes
Arrestimi i 31 personave për rastin ‘Subvencioni 2021’, ankesa e bizneseve ndaj masave të reja kundër COVID-19 dhe kërkesa e AAK-së për Ligjin e Pagave – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Arrestimi i 31 personave për rastin ‘Subvencioni 2021’, ankesa e bizneseve ndaj masave të reja kundër COVID-19 dhe kërkesa e AAK-së për Ligjin e Pagave – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Të pakënaqur me masat anti-COVID, gastronomët kërcënojnë Qeverinë

Të pakënaqur me masat anti-COVID, gastronomët kërcënojnë Qeverinë

Biznes
Gastronomët, Qeverisë: Presim përgjigjen tuaj nesër, dhe ju tregojmë vendimin tonë me 14 nëntor

Gastronomët, Qeverisë: Presim përgjigjen tuaj nesër, dhe ju tregojmë vendimin tonë me 14 nëntor

Ekonomi
Ftohen gastronomët të pajisen me arkë fiskale

Ftohen gastronomët të pajisen me arkë fiskale

Biznes
Duke i rënë borisë në rrugët e qytetit, gastronomët kundërshtojnë masat e reja të Qeverisë

Duke i rënë borisë në rrugët e qytetit, gastronomët kundërshtojnë masat e reja të Qeverisë

Ekonomi
Lirimi i masave për gastronominë, përplasja në Kuvend për projektin e gazsjellësit dhe projektimi i BQK-së për rritjen ekonomike – ngjarjet kryesore në ekonomi

Lirimi i masave për gastronominë, përplasja në Kuvend për projektin e gazsjellësit dhe projektimi i BQK-së për rritjen ekonomike – ngjarjet kryesore në ekonomi

Albert Spahiu
Masat e reja anti-COVID, gastronomët nesër protestojnë para Qeverisë

Masat e reja anti-COVID, gastronomët nesër protestojnë para Qeverisë

Kosovë
Kundërshtojnë masat e reja anti-COVID, Shoqata e Gastronomëve thërret Kuvend të jashtëzakonshëm

Kundërshtojnë masat e reja anti-COVID, Shoqata e Gastronomëve thërret Kuvend të jashtëzakonshëm

Ekonomi
​Gastronomët kërkojnë nga Qeveria lirimin e masave – paralajmërojnë edhe protesta

​Gastronomët kërkojnë nga Qeveria lirimin e masave – paralajmërojnë edhe protesta

Ekonomi