LAJMI I FUNDIT:

Shëndetësia

46 Artikuj

Një lajm i mirë nga shëndetësia: Ka ndodhur një zbulim i ri në sistemin imunitar që “mund të trajtojë të gjitha kanceret”

Një lajm i mirë nga shëndetësia: Ka ndodhur një zbulim i ri në sistemin imunitar që “mund të trajtojë të gjitha kanceret”

Shëndetësi Lajme
“Acibadem” në Stamboll – spitalet me teknologji bashkëkohore dhe përqindje të lartë të operacioneve të suksesshme

“Acibadem” në Stamboll – spitalet me teknologji bashkëkohore dhe përqindje të lartë të operacioneve të suksesshme

Bashkim Iljazi
Ministri gjerman i Shëndetësisë kërkon nga Bundestagu: Votoni pro migrimit të rinjve kosovarë në Gjermani

Ministri gjerman i Shëndetësisë kërkon nga Bundestagu: Votoni pro migrimit të rinjve kosovarë në Gjermani

Kosovë
Kurti: Mjekët duhet të zgjedhin, nëse do të punojnë në sektorin publik, apo privat

Kurti: Mjekët duhet të zgjedhin, nëse do të punojnë në sektorin publik, apo privat

Kosovë
Shtatë shtetet me doktorët më të mirë në botë

Shtatë shtetet me doktorët më të mirë në botë

Shëndetësi Lajme
Bizneset kërkojnë përfshirje më të madhe në hartimin e politikave në sektorin e shëndetësisë

Bizneset kërkojnë përfshirje më të madhe në hartimin e politikave në sektorin e shëndetësisë

Biznes
Përfundon greva në shëndetësi

Përfundon greva në shëndetësi

Kosovë
Arsimi e shëndetësia, dy sektorët që përfitojnë më së shumti nga Buxheti 2019

Arsimi e shëndetësia, dy sektorët që përfitojnë më së shumti nga Buxheti 2019

Financa
Pagat e punëtorëve shëndetësorë me Ligjin e ri të pagave (Infografikë)

Pagat e punëtorëve shëndetësorë me Ligjin e ri të pagave (Infografikë)

Financa
Shëndetësia në vitin 2018, nga mungesa e barnave tek ikja e mjekëve (Video)

Shëndetësia në vitin 2018, nga mungesa e barnave tek ikja e mjekëve (Video)

Kosovë
Fibrat dietike – si ndikojnë në shëndetin tonë, ku t’i gjeni dhe gjithçka tjetër që duhet të dini për to!

Fibrat dietike – si ndikojnë në shëndetin tonë, ku t’i gjeni dhe gjithçka tjetër që duhet të dini për to!

Nutricion
Veseli: Nga viti i ardhshëm rriten pagat për stafin shëndetësor

Veseli: Nga viti i ardhshëm rriten pagat për stafin shëndetësor

Kosovë
Si të reformohet sistemi shëndetësor? “Korrupsioni kundër qendrores”

Si të reformohet sistemi shëndetësor? “Korrupsioni kundër qendrores”

Shëndetësi
YAHR: Sektori i shëndetësisë në Lipjan në gjendje të rënd

YAHR: Sektori i shëndetësisë në Lipjan në gjendje të rënd

Kosovë
I sëmurë në Ballkan, paratë në dorë ose prit

I sëmurë në Ballkan, paratë në dorë ose prit

Shëndetësi
Ministri i Shëndetësisë, Ismaili: Ilaçin për shëndetësinë do ta gjejmë (Video)

Ministri i Shëndetësisë, Ismaili: Ilaçin për shëndetësinë do ta gjejmë (Video)

Shëndetësi
Në shtetin që ndaj një për qind të PBB-së për shëndetësi, 60 fëmijë vdesin për mungesë të aparatit me oksigjen

Në shtetin që ndaj një për qind të PBB-së për shëndetësi, 60 fëmijë vdesin për mungesë të aparatit me oksigjen

Nga Bota
Shëndetësia nesër në grevë 24-orëshe

Shëndetësia nesër në grevë 24-orëshe

Shëndetësi
Mungesa e buxhetit për shëndetësinë, miliona euro donacione

Mungesa e buxhetit për shëndetësinë, miliona euro donacione

Shëndetësi
Mustafa: Shëndetësia prioritet i Qeverisë së Kosovës

Mustafa: Shëndetësia prioritet i Qeverisë së Kosovës

Kosovë
Shëndetësia në aktakuzë

Shëndetësia në aktakuzë

Shëndetësi
Kryhen 11 intervenime të vështira kirurgjike në Kirurgjinë e fëmijëve

Kryhen 11 intervenime të vështira kirurgjike në Kirurgjinë e fëmijëve

Shëndetësi