LAJMI I FUNDIT:

Sëmundjet

121 Artikuj

Pse femrat nuk diagnostikohen aq shpejt sa meshkujt?

Pse femrat nuk diagnostikohen aq shpejt sa meshkujt?

Të tjera
Shenjat e urinës

Shenjat e urinës

Të tjera
Sytë tregojnë këto sëmundje në trupin tonë

Sytë tregojnë këto sëmundje në trupin tonë

Këshilla mjekësore
Ushqimet e shpejta që rrisin rrezikun e sëmundjeve fatale

Ushqimet e shpejta që rrisin rrezikun e sëmundjeve fatale

Shëndetësi Lajme
Dhimbjet, shenjë paralajmëruese e sëmundjeve

Dhimbjet, shenjë paralajmëruese e sëmundjeve

Shëndetësi Lajme
Pesë aroma të këqija të trupit që nuk duhet të injorohen

Pesë aroma të këqija të trupit që nuk duhet të injorohen

Këshilla mjekësore
Doktor i vetes

Doktor i vetes

Këshilla mjekësore
Mjekët mund të bartin sëmundje serioze te pacientët nëse e përdorin në mënyrë të parregullt stetoskopin

Mjekët mund të bartin sëmundje serioze te pacientët nëse e përdorin në mënyrë të parregullt stetoskopin

Shëndetësi Lajme
Tri mitet më të shpeshta shëndetësore

Tri mitet më të shpeshta shëndetësore

Të tjera
Cilat shprehi dhe sëmundje i trashëgojmë nga nëna dhe cilat nga babai

Cilat shprehi dhe sëmundje i trashëgojmë nga nëna dhe cilat nga babai

Këshilla mjekësore
Kështu duhet pastruar duart për t’i parandaluar sëmundjet

Kështu duhet pastruar duart për t’i parandaluar sëmundjet

Të tjera
20 sëmundjet që shkaktojnë dhimbjen më të madhe te pacientët

20 sëmundjet që shkaktojnë dhimbjen më të madhe te pacientët

Të tjera
Kujdes nga sëmundjet që vijnë prej kafshëve!

Kujdes nga sëmundjet që vijnë prej kafshëve!

Këshilla për kafshët
Në bazë të gjurmëve të gishtave mund të shihen rreziqet nga sëmundjet, madje edhe para se të shfaqen simptomat

Në bazë të gjurmëve të gishtave mund të shihen rreziqet nga sëmundjet, madje edhe para se të shfaqen simptomat

Të tjera
Hapa të thjeshtë për të parandaluar sëmundjet dhe përkeqësimet

Hapa të thjeshtë për të parandaluar sëmundjet dhe përkeqësimet

Këshilla mjekësore
Myku dhe kërpudhat në shtëpinë tuaj – shkaktarët modernë të sëmundjeve

Myku dhe kërpudhat në shtëpinë tuaj – shkaktarët modernë të sëmundjeve

Këshilla mjekësore
Ndryshimi i motit, rritë rrezikun e paraqitjes së sëmundjeve tek kultura e vishnjës

Ndryshimi i motit, rritë rrezikun e paraqitjes së sëmundjeve tek kultura e vishnjës

Ipko
Pesë sëmundjet më të shpeshta te fëmijët

Pesë sëmundjet më të shpeshta te fëmijët

Këshilla mjekësore
Numri i vogël i spermatozoideve shton rrezikun nga sëmundje të ndryshme

Numri i vogël i spermatozoideve shton rrezikun nga sëmundje të ndryshme

Shëndetësi Lajme
Ora kineze e cila parashikon sëmundjen…dhe nuk gabon: Mësoni se cilin organ e keni të rrezikuar! (foto, video)

Ora kineze e cila parashikon sëmundjen…dhe nuk gabon: Mësoni se cilin organ e keni të rrezikuar! (foto, video)

Mjekësi alternative
Mënyra se si ecni mund të zbulojë që keni ndonjë sëmundje të fshehur

Mënyra se si ecni mund të zbulojë që keni ndonjë sëmundje të fshehur

Të tjera
Një test i ri i urinës i parashikon sëmundjet që do t’i keni dhe kohën kur do të vdisni

Një test i ri i urinës i parashikon sëmundjet që do t’i keni dhe kohën kur do të vdisni

Shëndetësi Lajme
Homeopatia shëron të sëmurin, jo sëmundjen

Homeopatia shëron të sëmurin, jo sëmundjen

Mjekësi alternative
Zbuloni sekretet e aloe verës!

Zbuloni sekretet e aloe verës!

Të njohim produktet