LAJMI I FUNDIT:

Seksi

819 Artikuj

A ka mundësi që të krijosh ndjenja për personin me të cilin bën seks të rastësishëm?

A ka mundësi që të krijosh ndjenja për personin me të cilin bën seks të rastësishëm?

Intimitet dhe Pasion
Meshkujt të cilët ju bëjnë këto pesë pyetje janë bindshëm më të mirët në seks

Meshkujt të cilët ju bëjnë këto pesë pyetje janë bindshëm më të mirët në seks

Intimitet dhe Pasion
Po vjen ish i dashuri pranë jush, kujdes të mos…

Po vjen ish i dashuri pranë jush, kujdes të mos…

Në çift
Kush më parë arrin kulmin seksual, meshkujt apo femrat?

Kush më parë arrin kulmin seksual, meshkujt apo femrat?

Intimitet dhe Pasion
Kur gjuha është më e shpejtë se truri: Këto janë gjërat më të këqija që mund të thoni gjatë seksit

Kur gjuha është më e shpejtë se truri: Këto janë gjërat më të këqija që mund të thoni gjatë seksit

Intimitet dhe Pasion
Flokëgjatat bëjnë më shumë seks, sipas këtij studimi

Flokëgjatat bëjnë më shumë seks, sipas këtij studimi

Intimitet dhe Pasion
Si mund t’i thuash partnerit/es që do të provosh gjëra të reja në krevat?

Si mund t’i thuash partnerit/es që do të provosh gjëra të reja në krevat?

Intimitet dhe Pasion
Tetë ëndrra të zakonshme seksi dhe kuptimi i tyre, sipas ekspertëve

Tetë ëndrra të zakonshme seksi dhe kuptimi i tyre, sipas ekspertëve

Intimitet dhe Pasion
Tri mënyra kur ‘dhemb koka” bëhen ‘Do të vish në shtrat, i dashur’?

Tri mënyra kur ‘dhemb koka” bëhen ‘Do të vish në shtrat, i dashur’?

Intimitet dhe Pasion
A e keni ditur që kontracepcioni vërtet shton dëshirën për seks?

A e keni ditur që kontracepcioni vërtet shton dëshirën për seks?

Në çift
Katër rregullat si të flisni me miqtë për jetën tuaj seksuale

Katër rregullat si të flisni me miqtë për jetën tuaj seksuale

Intimitet dhe Pasion
Do të bësh më shumë seks? Provo këtë teknikë

Do të bësh më shumë seks? Provo këtë teknikë

Intimitet dhe Pasion
Meshkujt, më të zjarrtë në dimër

Meshkujt, më të zjarrtë në dimër

Intimitet dhe Pasion
Përse disa njerëz vdesin gjatë ose pas marrëdhënieve intime!

Përse disa njerëz vdesin gjatë ose pas marrëdhënieve intime!

Shëndetësi Lajme
E ndjeni nevojën për të urinuar gjatë seksit? Kujdes: Mund të jeni duke përjetuar orgazëm!

E ndjeni nevojën për të urinuar gjatë seksit? Kujdes: Mund të jeni duke përjetuar orgazëm!

Intimitet dhe Pasion
Këta të famshëm imagjinohen më shpesh nga njerëzit gjatë seksit me partnerin e tyre: A vlen kjo listë edhe për ju?

Këta të famshëm imagjinohen më shpesh nga njerëzit gjatë seksit me partnerin e tyre: A vlen kjo listë edhe për ju?

Intimitet dhe Pasion
Marrëdhëniet intime me ish-partnerin: Kjo është një arsye “për”

Marrëdhëniet intime me ish-partnerin: Kjo është një arsye “për”

Intimitet dhe Pasion
Pagjumësia tek gratë është lidhur me mungesën e kënaqësisë seksuale, paralajmërojnë studiuesit

Pagjumësia tek gratë është lidhur me mungesën e kënaqësisë seksuale, paralajmërojnë studiuesit

Lifestyle
Pse femrat shtiren në krevat

Pse femrat shtiren në krevat

Lifestyle
Pesëmbëdhjetë minuta, pak apo shumë!

Pesëmbëdhjetë minuta, pak apo shumë!

Intimitet dhe Pasion
Kur femra nuk shijon seksin – këto janë metodat e shërimit

Kur femra nuk shijon seksin – këto janë metodat e shërimit

Të tjera
Papa Françesku: Kënaqësia seksuale është dhuratë nga Zoti, shmangni pornografinë

Papa Françesku: Kënaqësia seksuale është dhuratë nga Zoti, shmangni pornografinë

Evropa
Mënyrat për “të shëruar” një martesë pa marrëdhënie seksuale

Mënyrat për “të shëruar” një martesë pa marrëdhënie seksuale

Intimitet dhe Pasion
Ditët e muajit kur femrat e duan më shumë seksin, por që janë të gatshme edhe të tradhtojnë

Ditët e muajit kur femrat e duan më shumë seksin, por që janë të gatshme edhe të tradhtojnë

Intimitet dhe Pasion