LAJMI I FUNDIT:

Sberbank

11 Artikuj

Fitimet neto të Sberbankut rus bien në gati 80 për qind për vitin 2022

Fitimet neto të Sberbankut rus bien në gati 80 për qind për vitin 2022

Botë
Zvicra zgjat sanksionet ndaj bankës ruse Sberbank

Zvicra zgjat sanksionet ndaj bankës ruse Sberbank

Botë
BE-ja dështon të pajtohet për vendosjen e embargos ndaj naftës ruse

BE-ja dështon të pajtohet për vendosjen e embargos ndaj naftës ruse

Botë
Bursa Londrës ndërpret kontratën me bankën ruse Sberbank

Bursa Londrës ndërpret kontratën me bankën ruse Sberbank

Botë
Sanksionet detyrojnë bankën ruse Sberbank të mbyllet në Evropë

Sanksionet detyrojnë bankën ruse Sberbank të mbyllet në Evropë

Botë
​BE-ja do të sanksionojë Sberbank dhe bankat e tjera ruse

​BE-ja do të sanksionojë Sberbank dhe bankat e tjera ruse

Botë
Sanksionet e G7-së do ta tkurrin ekonominë e Rusisë deri në 15 për qind, më shumë se 600 biznese janë larguar nga tregu rus

Sanksionet e G7-së do ta tkurrin ekonominë e Rusisë deri në 15 për qind, më shumë se 600 biznese janë larguar nga tregu rus

Botë
Banka shtetërore ruse Sberbank me humbje të mëdha, largohet nga tregu evropian

Banka shtetërore ruse Sberbank me humbje të mëdha, largohet nga tregu evropian

Botë
Banka shtetërore ruse Sberbank rrezikon të mbyllet në Evropë, vazhdon tërheqja masive e depozitave

Banka shtetërore ruse Sberbank rrezikon të mbyllet në Evropë, vazhdon tërheqja masive e depozitave

Botë
Aksionet e bankës shtetërore ruse Sberbank bien në nivel rekord, qytetarët në radhë të gjata për të tërhequr para

Aksionet e bankës shtetërore ruse Sberbank bien në nivel rekord, qytetarët në radhë të gjata për të tërhequr para

Botë
Të huajt shpenzuan 1.5 miliard dollarë në Kampionatin Botëror në Rusi

Të huajt shpenzuan 1.5 miliard dollarë në Kampionatin Botëror në Rusi

Financa