LAJMI I FUNDIT:

Safet Gërxhaliu

254 Artikuj

Milionat në “Trepçë” nuk rikthejnë namin e saj

Milionat në “Trepçë” nuk rikthejnë namin e saj

Kosovë
Përfundon periudha transitore për dinarin, analistët nuk presin zhvillime pozitive nga takimi i javës së ardhshme

Përfundon periudha transitore për dinarin, analistët nuk presin zhvillime pozitive nga takimi i javës së ardhshme

Financa
Integrimi i veriut, 26 biznese të regjistruara për gjashtë javë

Integrimi i veriut, 26 biznese të regjistruara për gjashtë javë

Kosovë
Gërxhaliu: Vendimi për dinarin në kohë dhe rrethana të gabuara

Gërxhaliu: Vendimi për dinarin në kohë dhe rrethana të gabuara

Kosovë
Dilema e tregtarëve në veri: T’i paguajnë taksat, apo t’i mbyllin bizneset?

Dilema e tregtarëve në veri: T’i paguajnë taksat, apo t’i mbyllin bizneset?

Biznes
Sivjet ekonomia e Kosovës sfidohet nga mungesa e fuqisë punëtore

Sivjet ekonomia e Kosovës sfidohet nga mungesa e fuqisë punëtore

Biznes
Gërxhaliu: Buxheti për vitin 2024 më shumë zgjedhor sesa zhvillimor

Gërxhaliu: Buxheti për vitin 2024 më shumë zgjedhor sesa zhvillimor

Donjeta Zeqiraj
Gërxhaliu: Buxheti i vitit 2024, buxhet i politikës sociale

Gërxhaliu: Buxheti i vitit 2024, buxhet i politikës sociale

Ekonomi
Ekspertët kritikojnë projektbuxhetin 2024, kërkojnë më shumë investime

Ekspertët kritikojnë projektbuxhetin 2024, kërkojnë më shumë investime

Financa
​Masat e BE-së dhe agresioni në veri “trembin” investitorët e huaj

​Masat e BE-së dhe agresioni në veri “trembin” investitorët e huaj

Të Tjera
​Kosova pa fuqi punëtore – a po punësohen qytetarë nga Bangladeshi e Pakistani?

​Kosova pa fuqi punëtore – a po punësohen qytetarë nga Bangladeshi e Pakistani?

Të Tjera
​Përdorimi i kartelës bankare trend në rritje edhe në Kosovë

​Përdorimi i kartelës bankare trend në rritje edhe në Kosovë

Ekonomi
Gërxhaliu: Nga funksionalizimi i Byrosë për Konfiskimin e Pasurisë do të goditet më së shumti diaspora

Gërxhaliu: Nga funksionalizimi i Byrosë për Konfiskimin e Pasurisë do të goditet më së shumti diaspora

Biznes
Anketa e “Theheadhunter”: 66% e të anketuarve nuk do të largoheshin nga Kosova pas liberalizimit

Anketa e “Theheadhunter”: 66% e të anketuarve nuk do të largoheshin nga Kosova pas liberalizimit

Kosovë
Ndërmarrjet publike në Kosovë po konsiderohen më shumë barrë sesa kontribuues të shtetit

Ndërmarrjet publike në Kosovë po konsiderohen më shumë barrë sesa kontribuues të shtetit

Financa