LAJMI I FUNDIT:

Rregullat e trafikut

30 Artikuj

Kryqëzimi “i ndërlikuar”: Edhe shoferët me përvojë nuk janë të sigurt se kush e ka përparësi kalimi këtu, zgjidheni ju

Kryqëzimi “i ndërlikuar”: Edhe shoferët me përvojë nuk janë të sigurt se kush e ka përparësi kalimi këtu, zgjidheni ju

Trend
Tejkaluan në vijë të plotë, Policia i dënon me nga 150 euro dhe ndalim të vozitjes për tre muaj dy vozitës në Gjilan

Tejkaluan në vijë të plotë, Policia i dënon me nga 150 euro dhe ndalim të vozitjes për tre muaj dy vozitës në Gjilan

Kosovë
Traktori në rrugë i bën shoferët t’u ngrihen flokët përpjetë, por kur shfaqet në kryqëzim…

Traktori në rrugë i bën shoferët t’u ngrihen flokët përpjetë, por kur shfaqet në kryqëzim…

Trend
Me çfarë rendi do të lëvizin automjetet nëpër kryqëzim? Përpiquni të jepni përgjigjen në më pak se një minutë

Me çfarë rendi do të lëvizin automjetet nëpër kryqëzim? Përpiquni të jepni përgjigjen në më pak se një minutë

Trend
Milioneri nga Finlanda merr një gjobë prej 121 mijë eurove

Milioneri nga Finlanda merr një gjobë prej 121 mijë eurove

Auto Fun
Eksperti: 8-12 për qind e shqiptarëve janë shkelës të rregullave të qarkullimit rrugor

Eksperti: 8-12 për qind e shqiptarëve janë shkelës të rregullave të qarkullimit rrugor

Shqipëri
Vetëm një mendje e mprehtë mund ta dallojë: Kush drejton makinën me rrezik këtu?

Vetëm një mendje e mprehtë mund ta dallojë: Kush drejton makinën me rrezik këtu?

Trend
Mendoni mirë: Në cilat drejtime lejohet të lëvizë vetura e kaltër?

Mendoni mirë: Në cilat drejtime lejohet të lëvizë vetura e kaltër?

Trend
Kuvendi voton pro ndryshimit të Ligjit për Rregullat e Trafikut Rrugor

Kuvendi voton pro ndryshimit të Ligjit për Rregullat e Trafikut Rrugor

Kosovë
Shumica e shoferëve do të dështonin në provim për shkak të kësaj pyetjeje: Kush ka të drejtë kalimi në këtë kryqëzim?

Shumica e shoferëve do të dështonin në provim për shkak të kësaj pyetjeje: Kush ka të drejtë kalimi në këtë kryqëzim?

Trend
Policia me video sensibilizuese: Mos u ngut, humbe minutin, e jo jetën për minutin

Policia me video sensibilizuese: Mos u ngut, humbe minutin, e jo jetën për minutin

Kosovë
Shumica e njerëzve japin përgjigje të gabuara – një situatë që shkakton “kokëçarje”: Kush kalon i pari?

Shumica e njerëzve japin përgjigje të gabuara – një situatë që shkakton “kokëçarje”: Kush kalon i pari?

Trend
Në Shkup sanksionohen 170 vozitës, 35 nën ndikimin e alkoolit

Në Shkup sanksionohen 170 vozitës, 35 nën ndikimin e alkoolit

Maqedonia e Veriut
Shkup, 127 kundërvajtje trafiku 17 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Shkup, 127 kundërvajtje trafiku 17 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Maqedonia e Veriut
Vetëm shoferët e mirë do t’ia dalin! Si të parandaloni këtë lloj bllokimi në kryqëzim?

Vetëm shoferët e mirë do t’ia dalin! Si të parandaloni këtë lloj bllokimi në kryqëzim?

Trend
Në cilat drejtime lëvizin autobusi dhe vetura në kryqëzim?

Në cilat drejtime lëvizin autobusi dhe vetura në kryqëzim?

Trend
Shmangia e “bombës me sahat”: Kur traktori bllokon rrugën, edhe shoferët më të mirë e kanë të vështirë të orientohen

Shmangia e “bombës me sahat”: Kur traktori bllokon rrugën, edhe shoferët më të mirë e kanë të vështirë të orientohen

Trend
Shumica do të shkaktonin aksident në udhëkryq – e dini kush ka përparësi?!

Shumica do të shkaktonin aksident në udhëkryq – e dini kush ka përparësi?!

Trend
MPB: 179 shoferë gjobiten në Shkup, 50 për tejkalim të shpejtësisë

MPB: 179 shoferë gjobiten në Shkup, 50 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
“Mos shpejto, mbroje jetën tënde dhe të tjerët”, ​policia apelon për respektimin e rregullave në trafik

“Mos shpejto, mbroje jetën tënde dhe të tjerët”, ​policia apelon për respektimin e rregullave në trafik

Siguri
Shqipëri: Parakalime të gabuara, me celular në timon e shoferë të dehur, qindra shkelje rrugore vetëm gjatë së dielës

Shqipëri: Parakalime të gabuara, me celular në timon e shoferë të dehur, qindra shkelje rrugore vetëm gjatë së dielës

Shqipëri
Me shpejtësi të plotë ose me shumë kujdes: Çfarë duhet të bëjë shoferi i kamionit për të kaluar në mënyrë të sigurt nëpër kryqëzim

Me shpejtësi të plotë ose me shumë kujdes: Çfarë duhet të bëjë shoferi i kamionit për të kaluar në mënyrë të sigurt nëpër kryqëzim

Trend
Një kryqëzim i rrugëve që mundon shumë shoferë. Shikoni mirë, kush ka përparësi kalimi?

Një kryqëzim i rrugëve që mundon shumë shoferë. Shikoni mirë, kush ka përparësi kalimi?

Trend
Voziti 193 km/h, Policia dënon shoferin me 300 euro, 3 pikë negative dhe 3 muaj ndalim vozitje

Voziti 193 km/h, Policia dënon shoferin me 300 euro, 3 pikë negative dhe 3 muaj ndalim vozitje

Kosovë