LAJMI I FUNDIT:

Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike

146 Artikuj

Kundërshtohet rikthimi i TVSH-së prej 18 për qind për gastronominë dhe hotelerinë

Kundërshtohet rikthimi i TVSH-së prej 18 për qind për gastronominë dhe hotelerinë

Financa
Heqja e tarifës 100 për qind, marrëveshja e Washingtonit, skandali i 2.1 milionë eurove, miratimi i i Ligjit të Rimëkëmbjes dhe dështimi i projektit të termocentralit ‘Kosova e Re’ – disa nga ngjarjet që karakterizuan vitin 2020 në ekonomi

Heqja e tarifës 100 për qind, marrëveshja e Washingtonit, skandali i 2.1 milionë eurove, miratimi i i Ligjit të Rimëkëmbjes dhe dështimi i projektit të termocentralit ‘Kosova e Re’ – disa nga ngjarjet që karakterizuan vitin 2020 në ekonomi

Albert Spahiu
Paralajmërimi për zgjedhje të reja, fitorja e Nisma-s në Kushtetuese ndaj LVV-së dhe tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti- ngjarjet e javës që lamë pas

Paralajmërimi për zgjedhje të reja, fitorja e Nisma-s në Kushtetuese ndaj LVV-së dhe tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti- ngjarjet e javës që lamë pas

Kosovë
Bie ueb-faqja e Trustit për tërheqjen e 10 përqindëshit

Bie ueb-faqja e Trustit për tërheqjen e 10 përqindëshit

Të Tjera
Trusti tregon se çfarë të dhëna duhen për të aplikuar për tërheqjen e 10 përqindëshit

Trusti tregon se çfarë të dhëna duhen për të aplikuar për tërheqjen e 10 përqindëshit

Financa
Në ora 15:00 hapet sistemi për aplikim në Trust, për tërheqjen e 10 përqindëshit

Në ora 15:00 hapet sistemi për aplikim në Trust, për tërheqjen e 10 përqindëshit

Financa
​Studentët para qeverisë kërkojnë largimin e pagesave për këtë vit akademik

​Studentët para qeverisë kërkojnë largimin e pagesave për këtë vit akademik

Kosovë
Qytetarët të pabarabartë para ligjit

Qytetarët të pabarabartë para ligjit

Financa
Detajet e Ligjit për Rimëkëmbje – tërheqja e 10-përqindëshit, mbështetja për punëtorët që kanë humbur vendet e punës dhe 200 milionë euro për bizneset

Detajet e Ligjit për Rimëkëmbje – tërheqja e 10-përqindëshit, mbështetja për punëtorët që kanë humbur vendet e punës dhe 200 milionë euro për bizneset

Albert Spahiu
​Zbatimi i Ligjit për Rimëkëmbje, Hoti e Bajrami takohen sot me përfaqësues të BQK-së dhe TRUST-it

​Zbatimi i Ligjit për Rimëkëmbje, Hoti e Bajrami takohen sot me përfaqësues të BQK-së dhe TRUST-it

Financa
Gastronomët kërkojnë që të mos kufizohet puna gjatë festave

Gastronomët kërkojnë që të mos kufizohet puna gjatë festave

Biznes
BSPK: Tërheqja e kursimeve nga Trusti është diskriminues

BSPK: Tërheqja e kursimeve nga Trusti është diskriminues

Të Tjera
Numri i qytetarëve sipas shumës së kursimeve që kanë në Trust – vetëm 8 për qind posedojnë mbi 10 mijë euro

Numri i qytetarëve sipas shumës së kursimeve që kanë në Trust – vetëm 8 për qind posedojnë mbi 10 mijë euro

Albert Spahiu
Java që lamë pas – Miratimi i Ligjit për Rimëkëmbje, njoftimi i Trustit për mënyrën e tërheqjes së 10 përqindëshit dhe deklarata e Mustafës për Vjosa Osmanin

Java që lamë pas – Miratimi i Ligjit për Rimëkëmbje, njoftimi i Trustit për mënyrën e tërheqjes së 10 përqindëshit dhe deklarata e Mustafës për Vjosa Osmanin

Besnike Salihu
Azemi: Me Ligjin e Rimëkëmbjes nuk kemi bërë asgjë për punëtorët e sektorin privat

Azemi: Me Ligjin e Rimëkëmbjes nuk kemi bërë asgjë për punëtorët e sektorin privat

Biznes
Pas dekretimit të Ligjit të Rimëkëmbjes, Trusti jep detajet për mënyrën e aplikimit të tërheqjes së 10 përqindëshit

Pas dekretimit të Ligjit të Rimëkëmbjes, Trusti jep detajet për mënyrën e aplikimit të tërheqjes së 10 përqindëshit

Financa
Dekretohet Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike – i hapet rrugë tërheqjes së 10 përqindëshit nga Trusti

Dekretohet Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike – i hapet rrugë tërheqjes së 10 përqindëshit nga Trusti

Albert Spahiu
Qytetarët nuk shpresojnë shumë në Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Qytetarët nuk shpresojnë shumë në Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Financa
Me Ligjin për Rimëkëmbje reduktohet TVSH-ja në 8 % për gastronominë dhe hiqet tërësisht për lëndën e parë

Me Ligjin për Rimëkëmbje reduktohet TVSH-ja në 8 % për gastronominë dhe hiqet tërësisht për lëndën e parë

Ekonomi
VV: Ligji për rimëkëmbjen ua merr paratë të varfërve e ua orienton oligarkëve

VV: Ligji për rimëkëmbjen ua merr paratë të varfërve e ua orienton oligarkëve

Kosovë
​Gashi: Ligji për Rimëkëmbje nuk arriti të shantazhohet nga Lista Serbe dhe nga askush tjetër

​Gashi: Ligji për Rimëkëmbje nuk arriti të shantazhohet nga Lista Serbe dhe nga askush tjetër

Të Tjera
Haradinaj përshëndet miratimin e Ligjit për Rimëkëmbje, thirrje Qeverisë që sa më parë ta fillojnë implementimin

Haradinaj përshëndet miratimin e Ligjit për Rimëkëmbje, thirrje Qeverisë që sa më parë ta fillojnë implementimin

Ekonomi
Bie ueb-faqja e Trustit pas votimit të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Bie ueb-faqja e Trustit pas votimit të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Kosovë
Hoti: Qytetarët dhe bizneset do ta ndjejnë përkrahjen direkte të Qeverisë

Hoti: Qytetarët dhe bizneset do ta ndjejnë përkrahjen direkte të Qeverisë

Kosovë