LAJMI I FUNDIT:

Nxënësit

242 Artikuj

UNSHM Maqedoni: Janë pranuar propozimet tona për shëndetin mendor të nxënësve dhe dhunën mes bashkëmoshatarëve

UNSHM Maqedoni: Janë pranuar propozimet tona për shëndetin mendor të nxënësve dhe dhunën mes bashkëmoshatarëve

Arsim
Njihuni me Drin Imerin, gjeniun nga Tetova që mori çmimin e parë në garat e matematikës në RMV

Njihuni me Drin Imerin, gjeniun nga Tetova që mori çmimin e parë në garat e matematikës në RMV

Bashkim Iljazi
Publikohen rezultatet e PIRLS 2021, nxënësit e Kosovës jo të mirë në lexim 

Publikohen rezultatet e PIRLS 2021, nxënësit e Kosovës jo të mirë në lexim 

Arsim
Ulet numri i nxënësve në shkollat fillore dhe të mesme në Maqedoninë e Veriut

Ulet numri i nxënësve në shkollat fillore dhe të mesme në Maqedoninë e Veriut

Arsim
Drin Imeri nga Tetova fiton çmimin e parë në garat shtetërore të matematikës në Maqedoninë e Veriut

Drin Imeri nga Tetova fiton çmimin e parë në garat shtetërore të matematikës në Maqedoninë e Veriut

Arsim
Aktorja Vesna Petrushevska i drejtohet Jeton Shaqirit: Ministër, a iu intereson sa fëmijë mbajnë thika në shkolla, derisa e kontrolloni telefonin?

Aktorja Vesna Petrushevska i drejtohet Jeton Shaqirit: Ministër, a iu intereson sa fëmijë mbajnë thika në shkolla, derisa e kontrolloni telefonin?

Maqedonia e Veriut
Nxënësit e shkollave të mesme në Tetovë me gjest human: Rinovuan tre dhoma të repartit të fëmijëve në Spitalin Klinik

Nxënësit e shkollave të mesme në Tetovë me gjest human: Rinovuan tre dhoma të repartit të fëmijëve në Spitalin Klinik

Komunat
Matura shtetërore në Maqedoni do të vonohet, vazhdon greva e punonjësve të Qendrës Shtetërore të Provimeve

Matura shtetërore në Maqedoni do të vonohet, vazhdon greva e punonjësve të Qendrës Shtetërore të Provimeve

Arsim
Rreth 30 përqind e nxënësve të shkollave të mesme në RMV kryejnë dhunë ndaj bashkëmoshatarëve

Rreth 30 përqind e nxënësve të shkollave të mesme në RMV kryejnë dhunë ndaj bashkëmoshatarëve

Maqedonia e Veriut
U fut në mes për të ndarë nxënësit që rriheshin, e pëson keq asistentja e drejtorit të shkollës në Teksas – bëhet për spital

U fut në mes për të ndarë nxënësit që rriheshin, e pëson keq asistentja e drejtorit të shkollës në Teksas – bëhet për spital

Amerika
RMV: Nis regjistrimi elektronik i nxënësve të klasës së parë për vtin shkollor 2023/2024

RMV: Nis regjistrimi elektronik i nxënësve të klasës së parë për vtin shkollor 2023/2024

Maqedonia e Veriut
Gjendja e dy nxënësve që u goditën nga rryma është stabile, po vazhdojnë të trajtohen në Repartin e Kirurgjisë Plastike

Gjendja e dy nxënësve që u goditën nga rryma është stabile, po vazhdojnë të trajtohen në Repartin e Kirurgjisë Plastike

Elfije Boletini
Nxënësit e arsimit profesional në Maqedoni edhe këtë vit po e mbyllin pa tekstet shkollore

Nxënësit e arsimit profesional në Maqedoni edhe këtë vit po e mbyllin pa tekstet shkollore

Maqedonia e Veriut
​Nagavci: Siguria e nxënësve në shkolla, interes i veçantë në politikat arsimore

​Nagavci: Siguria e nxënësve në shkolla, interes i veçantë në politikat arsimore

Arsim
Poezia mund të prekë shpirtrat dhe zemrat: Pse të mos i mësojmë fëmijët tanë për të?

Poezia mund të prekë shpirtrat dhe zemrat: Pse të mos i mësojmë fëmijët tanë për të?

Fakte
RMV: Nxënësit më mirë flasin anglisht se sa shqip

RMV: Nxënësit më mirë flasin anglisht se sa shqip

Maqedonia e Veriut
Nxënësit orën e parë ia kushtuan Epopesë së UÇK-së

Nxënësit orën e parë ia kushtuan Epopesë së UÇK-së

Kosovë
Kumanovë, anulohet koncerti i nxënësve shqiptarë, ankohen për diskriminim

Kumanovë, anulohet koncerti i nxënësve shqiptarë, ankohen për diskriminim

Maqedonia e Veriut
Me veshje ushtarake dhe me emblemë të UÇK-së, nxënësit nga Drenasi vizitojnë Komisionin për AKI-në

Me veshje ushtarake dhe me emblemë të UÇK-së, nxënësit nga Drenasi vizitojnë Komisionin për AKI-në

Elfije Boletini
Alarmante: Loja që po rrezikon seriozisht jetën e nxënësve, mund të bëhet trend edhe në shkollat e Kosovës

Alarmante: Loja që po rrezikon seriozisht jetën e nxënësve, mund të bëhet trend edhe në shkollat e Kosovës

Sociale
RMV: Mbaroi pushimi dimëror, nxënësit nga nesër në shkollë

RMV: Mbaroi pushimi dimëror, nxënësit nga nesër në shkollë

Maqedonia e Veriut
47 sanksione për shoferët e autobusëve që transportojnë nxënës në Maqedoninë e Veriut

47 sanksione për shoferët e autobusëve që transportojnë nxënës në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Rreth 70% e nxënësve në Maqedoni janë dëshmitarë të sjelljes së dhunshme nëpër shkolla

Rreth 70% e nxënësve në Maqedoni janë dëshmitarë të sjelljes së dhunshme nëpër shkolla

Arsim
84 sanksione për autobusët që transportojnë nxënës, 26 automjete dërgohen për kontroll teknik

84 sanksione për autobusët që transportojnë nxënës, 26 automjete dërgohen për kontroll teknik

Maqedonia e Veriut