LAJMI I FUNDIT:

Ndërmarrja Trepça

43 Artikuj

“Trepça” kërkon kthimin e pronave të paluajtshme, jep afat 30 ditë

“Trepça” kërkon kthimin e pronave të paluajtshme, jep afat 30 ditë

Të Tjera
Aktakuzë ndaj katër zyrtarëve të ndërmarrjes “Trepça” – keqpërdorën detyrën zyrtare

Aktakuzë ndaj katër zyrtarëve të ndërmarrjes “Trepça” – keqpërdorën detyrën zyrtare

Drejtësi
Ndërmarrja Trepça jep detaje për incidentin ku u lënduan 12 minatorë

Ndërmarrja Trepça jep detaje për incidentin ku u lënduan 12 minatorë

Kosovë
Trepca - Minatoret - foto ridvan slivova

Rreth 80 mijë euro obligime ndaj minatorëve, Sindikata i jep një javë kohë menaxhmentit të “Trepçës” të realizojë pagesat

Ekonomi
Trepca - Minatoret - foto ridvan slivova

Shoqëria civile kërkon anulimin e konkursit për kryeshef në “Trepçë”

Të Tjera
Minatorët e “Trepçës” ankohen se nuk i kanë marrë pagat: Marrëveshja u shkel nga ata që e negociuan

Minatorët e “Trepçës” ankohen se nuk i kanë marrë pagat: Marrëveshja u shkel nga ata që e negociuan

Të Tjera
Ndërmarrja “Trepça” shpall konkurs për kryeshef ekzekutiv

Ndërmarrja “Trepça” shpall konkurs për kryeshef ekzekutiv

Ekonomi
Sulmi ndaj ushtruesit të detyrës së drejtorit në minierën në Stan Tërg, ndërmarrja “Trepça” kërkon të ndërmerren masa nga organet e sigurisë

Sulmi ndaj ushtruesit të detyrës së drejtorit në minierën në Stan Tërg, ndërmarrja “Trepça” kërkon të ndërmerren masa nga organet e sigurisë

Ekonomi
“Mos e ngrit zërin”, Lekaj e Rizvanolli përplasen në Komision lidhur me kërkesat e minatorëve

“Mos e ngrit zërin”, Lekaj e Rizvanolli përplasen në Komision lidhur me kërkesat e minatorëve

Të Tjera
Fundi i grevës së minatorëve, ndërmarrja “Trepça” publikon detajet e marrëveshjes

Fundi i grevës së minatorëve, ndërmarrja “Trepça” publikon detajet e marrëveshjes

Ekonomi
Deputetët e AAK-së vizitojnë minatorët: Gjendja e tyre është alarmante, qeveria të veprojë urgjentisht

Deputetët e AAK-së vizitojnë minatorët: Gjendja e tyre është alarmante, qeveria të veprojë urgjentisht

Ekonomi
“Trepça”: Minatorët e Artanës dhe Kishnicës ndërpresin grevën

“Trepça”: Minatorët e Artanës dhe Kishnicës ndërpresin grevën

Të Tjera
Minatori Meha zotohet se do ta sfidojë vendimin për suspendim

Minatori Meha zotohet se do ta sfidojë vendimin për suspendim

Ekonomi
“Shpëtoni minatorët, largojeni menaxherin”, sindikalistët flasin në Komisionin për Ekonomi

“Shpëtoni minatorët, largojeni menaxherin”, sindikalistët flasin në Komisionin për Ekonomi

Mirjeta Hajzeraj
Çka thuhet në arsyetimin e vendimit për largimin e përkohshëm nga puna të disa sindikalistëve?

Çka thuhet në arsyetimin e vendimit për largimin e përkohshëm nga puna të disa sindikalistëve?

Ekonomi
Kryesindikalisti Jonuzi: 200 jetë i keni nëntokë, minatorët po punojnë në kushte të mjerueshme

Kryesindikalisti Jonuzi: 200 jetë i keni nëntokë, minatorët po punojnë në kushte të mjerueshme

Ekonomi
Çitaku, LVV-së: Në opozitë të majtë dhe me sindikata, në qeverisje shtypësit më të mëdhenjë të tyre

Çitaku, LVV-së: Në opozitë të majtë dhe me sindikata, në qeverisje shtypësit më të mëdhenjë të tyre

Ekonomi
Lekaj: Qeveria në vend që të gjejë zgjidhje, po i penalizon minatorët

Lekaj: Qeveria në vend që të gjejë zgjidhje, po i penalizon minatorët

Ekonomi
Hoti reagon pasi menaxhmenti i Trepçës shkarkoi udhëheqësit e sindikatës së minatorëve: Kjo është e paprecedent

Hoti reagon pasi menaxhmenti i Trepçës shkarkoi udhëheqësit e sindikatës së minatorëve: Kjo është e paprecedent

Kosovë
Ndërmarrja “Trepça” shkarkon nga puna kryetarin e Sindikatës dhe katër anëtarë tjerë

Ndërmarrja “Trepça” shkarkon nga puna kryetarin e Sindikatës dhe katër anëtarë tjerë

Ekonomi
Një javë grevë në minierën e Trepçës – 10 minatorë mbrëmë u dërguan në spital pas përkeqësimit të gjendjes shëndetësore

Një javë grevë në minierën e Trepçës – 10 minatorë mbrëmë u dërguan në spital pas përkeqësimit të gjendjes shëndetësore

Mirjeta Hajzeraj
Sindikata e minatorëve i reagon ndërmarrjes Trepça: Po gjeni kohë për shantazhe dhe po tentoni ta njollosni grevën

Sindikata e minatorëve i reagon ndërmarrjes Trepça: Po gjeni kohë për shantazhe dhe po tentoni ta njollosni grevën

Ekonomi
Gjashtë minatorë kërkojnë ndihmë mjekësore në Spitalin e Mitrovicës

Gjashtë minatorë kërkojnë ndihmë mjekësore në Spitalin e Mitrovicës

Kosovë
Katër minatorëve iu përkeqësohet gjendja, dërgohen në emergjencë

Katër minatorëve iu përkeqësohet gjendja, dërgohen në emergjencë

Të Tjera