LAJMI I FUNDIT:

Monika Stafa

34 Artikuj

Pse jemi të pabarabartë?

Pse jemi të pabarabartë?

Cult+
Padija si shëmti

Padija si shëmti

Cult+
Erosi i Moravias

Erosi i Moravias

Cult+
Rasputini i pashmangshëm

Rasputini i pashmangshëm

Monika Shoshori Stafa
Vija e kuqe e artit

Vija e kuqe e artit

Cult+
Frashërllinjtë si klan

Frashërllinjtë si klan

Cult+
Elitat

Elitat

Cult+
Magjia e krijimit

Magjia e krijimit

Cult+
Plaga

Plaga

Cult+
Në Aushvic: Zemra apo mendja?

Në Aushvic: Zemra apo mendja?

Cult+
Rrëfimi

Rrëfimi

Cult+
Provinca

Provinca

Cult+
Sekreti i Homerit

Sekreti i Homerit

Cult+
Antonia e Idromenos

Antonia e Idromenos

Cult+
Epitafi

Epitafi

Cult+
Panairi dhe shija e vrarë e librit

Panairi dhe shija e vrarë e librit

Cult+
Ik prej shkëmbit!

Ik prej shkëmbit!

Jacques Attali
“Pesëdhjetë hijet” e YouTube-it

“Pesëdhjetë hijet” e YouTube-it

Cult+
Hebrenjtë në viset shqiptare

Hebrenjtë në viset shqiptare

Fakte
Nudot në kohët moderne

Nudot në kohët moderne

Piktura
Ku është “Jezusi” i 450 milionë dollarëve?

Ku është “Jezusi” i 450 milionë dollarëve?

Cult+
Erotika dhe artistët e Rilindjes

Erotika dhe artistët e Rilindjes

Piktura
Nobeli…

Nobeli…

Cult+
Kërkoni një krim tjetër

Kërkoni një krim tjetër

Monika Shoshori Stafa