LAJMI I FUNDIT:

Marrëveshja për energjinë

43 Artikuj

Gati katër muaj të shkuar huq për “Elektrosever”, a do t’i tërhiqet licenca kompanisë serbe?

Gati katër muaj të shkuar huq për “Elektrosever”, a do t’i tërhiqet licenca kompanisë serbe?

Energjetika
ZRRE: Elektrosever s’ka përmbushur asnjë kriter të Marrëveshjes për Energji

ZRRE: Elektrosever s’ka përmbushur asnjë kriter të Marrëveshjes për Energji

Energjetika
Kjo është arsyeja e bllokimit të Marrëveshjes për energji (Dokument)

Kjo është arsyeja e bllokimit të Marrëveshjes për energji (Dokument)

Energjetika
Milionat e Serbisë për kompanitë energjetike në Kosovë

Milionat e Serbisë për kompanitë energjetike në Kosovë

Energjetika
BE-ja pranon se ka vonesa në zbatimin e udhërrëfyesit për energjinë mes Kosovës dhe Serbisë

BE-ja pranon se ka vonesa në zbatimin e udhërrëfyesit për energjinë mes Kosovës dhe Serbisë

Energjetika
Dialogu Kosovë-Serbi dhe zbatimi i marrëveshjes për energjinë, Kurti takon ambasadorët e vendeve të QUINT-it dhe shefin e Zyrës së BE-së

Dialogu Kosovë-Serbi dhe zbatimi i marrëveshjes për energjinë, Kurti takon ambasadorët e vendeve të QUINT-it dhe shefin e Zyrës së BE-së

Kosovë
Shqiptarët e veriut nuk e paguajnë rrymën pa e paguar edhe serbët

Shqiptarët e veriut nuk e paguajnë rrymën pa e paguar edhe serbët

Energjetika
Elektrosever shkel afatet e përcaktuara me marrëveshje

Elektrosever shkel afatet e përcaktuara me marrëveshje

Kosovë
Për 10 vjet janë paguar mbi 130 milionë euro nga qytetarët për rrymën e konsumuar në veri të Kosovës, kërkohet zbatimi i Marrëveshjes për Energjinë

Për 10 vjet janë paguar mbi 130 milionë euro nga qytetarët për rrymën e konsumuar në veri të Kosovës, kërkohet zbatimi i Marrëveshjes për Energjinë

Energjetika
Lajçak në veri pritet nga Rakiq dhe kryetarët e komunave veriore

Lajçak në veri pritet nga Rakiq dhe kryetarët e komunave veriore

Kosovë
Marrëveshja për energjinë në veri, mosliberalizimi i vizave për Kosovën dhe konfiskimi i armëve e thikave përreth shkollave në Ferizaj – top lajmet e javës

Marrëveshja për energjinë në veri, mosliberalizimi i vizave për Kosovën dhe konfiskimi i armëve e thikave përreth shkollave në Ferizaj – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Në veri të Mitrovicës, vetëm tre serbë dalin në protestë kundër marrëveshjes për energjinë

Në veri të Mitrovicës, vetëm tre serbë dalin në protestë kundër marrëveshjes për energjinë

Kosovë
Marrëveshja për Energjinë, kush do ta menaxhojë nënstacionin e Vallaçit në veri?

Marrëveshja për Energjinë, kush do ta menaxhojë nënstacionin e Vallaçit në veri?

Energjetika
Pas licencimit të “Elektroseverit” nga ZRRE, Abbott: Pres zbatimin e shpejtë dhe përparim në dialogun Kosovë-Serbi

Pas licencimit të “Elektroseverit” nga ZRRE, Abbott: Pres zbatimin e shpejtë dhe përparim në dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë
Marrëveshja me Serbinë për energjinë, ZRRE-ja licencon “Elektroseverin” të operojë në veri

Marrëveshja me Serbinë për energjinë, ZRRE-ja licencon “Elektroseverin” të operojë në veri

Energjetika
Marrëveshja për energjinë, zëvendëskryeministri tha se kanë ndryshuar faktet, Çitaku i përgjigjet: Janë të njëjta, por tash jeni në qeveri e atëherë në opozitë

Marrëveshja për energjinë, zëvendëskryeministri tha se kanë ndryshuar faktet, Çitaku i përgjigjet: Janë të njëjta, por tash jeni në qeveri e atëherë në opozitë

Politikë
Bislimi thotë se marrëveshja për energjinë është e dëmshme: E kemi minimizuar dëmin e trashëguar

Bislimi thotë se marrëveshja për energjinë është e dëmshme: E kemi minimizuar dëmin e trashëguar

Kosovë
Sytë kah Serbia për kthimin e borxhit të rrymës

Sytë kah Serbia për kthimin e borxhit të rrymës

Energjetika
Dumoshi i “dhuron” vezë Kurtit për Marrëveshjen me Serbinë për Energjinë, i quan mashtrues atë dhe deputetët e LVV-së

Dumoshi i “dhuron” vezë Kurtit për Marrëveshjen me Serbinë për Energjinë, i quan mashtrues atë dhe deputetët e LVV-së

Kosovë
Deputeti i LVV-së: Marrëveshja për energjinë në veri erdhi pas ndryshimit politik

Deputeti i LVV-së: Marrëveshja për energjinë në veri erdhi pas ndryshimit politik

Kosovë
Kurti: E them edhe sot që Marrëveshjet e 2013-së dhe 2015-së për Energjinë nuk ishin të mira, po të isha më herët kryeministër nuk do të kishte as KEDS e as KESCO

Kurti: E them edhe sot që Marrëveshjet e 2013-së dhe 2015-së për Energjinë nuk ishin të mira, po të isha më herët kryeministër nuk do të kishte as KEDS e as KESCO

Energjetika
Marrëveshja për energjinë – Shala i PDK-së, Kurtit: Minimumi të kërkoni falje për gjithë ato protesta e katrahurë

Marrëveshja për energjinë – Shala i PDK-së, Kurtit: Minimumi të kërkoni falje për gjithë ato protesta e katrahurë

Kosovë
Marrëveshja për Energjinë, Kelmendi: Iniciativa bën ndarjen territoriale elekektro-energjetike të Kosovës

Marrëveshja për Energjinë, Kelmendi: Iniciativa bën ndarjen territoriale elekektro-energjetike të Kosovës

Energjetika
Marrëveshja për energjinë, Kurti: Po bëjmë më të mirën me atë çfarë kemi trashëguar

Marrëveshja për energjinë, Kurti: Po bëjmë më të mirën me atë çfarë kemi trashëguar

Kosovë