LAJMI I FUNDIT:

Marigona Osmani

63 Artikuj

Arsyetimet shabllon të aktgjykimeve, shkak edhe mbingarkesa e gjyqtarëve

Arsyetimet shabllon të aktgjykimeve, shkak edhe mbingarkesa e gjyqtarëve

Drejtësi
Pas kthimit në rigjykim të rastit të Marigona Osmanit, reagon vëllai i Liridona Ademajt: Vrasësit e grave e kanë vendin në burg

Pas kthimit në rigjykim të rastit të Marigona Osmanit, reagon vëllai i Liridona Ademajt: Vrasësit e grave e kanë vendin në burg

Kosovë
Rigjykim i rastit të vrasjes së Marigona Osmanit, avokati Bajraktari: Niveli themelor ka rënë pre e presionit publik

Rigjykim i rastit të vrasjes së Marigona Osmanit, avokati Bajraktari: Niveli themelor ka rënë pre e presionit publik

Drejtësi
Protestohet kundër vendimit të Apelit për ta kthyer në rigjykim rastin e vrasjes së Marigona Osmanit

Protestohet kundër vendimit të Apelit për ta kthyer në rigjykim rastin e vrasjes së Marigona Osmanit

Kosovë
Kthimi në rigjykim i rastit të vrasjes së Marigona Osmanit, Haxhiu: Vendime të tilla shtyjnë edhe të tjerët të kryejnë veprime kriminale

Kthimi në rigjykim i rastit të vrasjes së Marigona Osmanit, Haxhiu: Vendime të tilla shtyjnë edhe të tjerët të kryejnë veprime kriminale

Drejtësi
Rigjykimi i rastit të Marigona Osmanit mund të ulë dënimet e të akuzuarve

Rigjykimi i rastit të Marigona Osmanit mund të ulë dënimet e të akuzuarve

Kosovë
Babai i Marigona Osmanit reagon pas vendimit për rigjykim: Janë duke na shtyrë që ne ta marrim vetë ligjin në dorë

Babai i Marigona Osmanit reagon pas vendimit për rigjykim: Janë duke na shtyrë që ne ta marrim vetë ligjin në dorë

Kosovë
Rigjykimi në rastin ndaj Krivaqës, deklaratat e Osmanit për raportet me miqtë ndërkombëtarë dhe zjarri në Shtëpinë e Pleqve – lajmet e javës

Rigjykimi në rastin ndaj Krivaqës, deklaratat e Osmanit për raportet me miqtë ndërkombëtarë dhe zjarri në Shtëpinë e Pleqve – lajmet e javës

Besnike Salihu
Vrasja e Marigona Osmanit, Apeli e kthen në rigjykim rastin ndaj Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut

Vrasja e Marigona Osmanit, Apeli e kthen në rigjykim rastin ndaj Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut

Drejtësi
Familja e Marigona Osmanit kërkon që Arbër Sejdiut t’i rritet dënimi në 25 vjet apo burgim të përjetshëm

Familja e Marigona Osmanit kërkon që Arbër Sejdiut t’i rritet dënimi në 25 vjet apo burgim të përjetshëm

Drejtësi
Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu dalin para Gjykatës së Apelit

Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu dalin para Gjykatës së Apelit

Kosovë
Nëna e Marigona Osmanit vitin e kaluar kishte denoncuar në polici Dardan Krivaqën për kanosje, Prokuroria konfirmon se ka zhvilluar hetime

Nëna e Marigona Osmanit vitin e kaluar kishte denoncuar në polici Dardan Krivaqën për kanosje, Prokuroria konfirmon se ka zhvilluar hetime

Jehona Hulaj
Babai i Marigona Osmanit: Dardan Krivaça na kërcënoi nga burgu

Babai i Marigona Osmanit: Dardan Krivaça na kërcënoi nga burgu

Siguri
250 kamera të trupit për Policinë, zvogëlimi i numrit të policëve në veri dhe dënimi me burgim të përjetshëm për Dardan Krivaçën – top lajmet e javës

250 kamera të trupit për Policinë, zvogëlimi i numrit të policëve në veri dhe dënimi me burgim të përjetshëm për Dardan Krivaçën – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Familjarët e Marigona Osmanit ndihen më të qetë pas dënimit me burgim të përjetshëm të Dardan Krivaqës

Familjarët e Marigona Osmanit ndihen më të qetë pas dënimit me burgim të përjetshëm të Dardan Krivaqës

Kosovë
Dënimi për Krivaqën, presidentja Osmani: Dhuna nuk do të tolerohet, femicidi do të ndalet

Dënimi për Krivaqën, presidentja Osmani: Dhuna nuk do të tolerohet, femicidi do të ndalet

Kosovë
Burgim i përjetshëm për Dardan Krivaqën, 15 vjet burgim për Arbër Sejdiun – aktgjykimi i plotë i Gjykatës Themelore të Ferizajt

Burgim i përjetshëm për Dardan Krivaqën, 15 vjet burgim për Arbër Sejdiun – aktgjykimi i plotë i Gjykatës Themelore të Ferizajt

Drejtësi
Haxhiu për dënimin e Krivaçës dhe Sejdiut: Gjykim i drejtë për krimin mizor

Haxhiu për dënimin e Krivaçës dhe Sejdiut: Gjykim i drejtë për krimin mizor

Kosovë
“Bravo për këtë qen, i mjerë” familjarët e Marigona Osmanit mirëpresin vendimin për burg të përjetshëm ndaj Dardan Krivaqës

“Bravo për këtë qen, i mjerë” familjarët e Marigona Osmanit mirëpresin vendimin për burg të përjetshëm ndaj Dardan Krivaqës

Kosovë
Arbër Sejdiu dënohet me 15 vjet burgim për ndihmë në vrasjen e Marigona Osmanit

Arbër Sejdiu dënohet me 15 vjet burgim për ndihmë në vrasjen e Marigona Osmanit

Kosovë
Dardan Krivaça dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Marigona Osmanit

Dardan Krivaça dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Marigona Osmanit

Drejtësi
Vrasja e Marigona Osmanit, pamje nga seanca ku pritet të jepet aktgjykimi ndaj Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiut

Vrasja e Marigona Osmanit, pamje nga seanca ku pritet të jepet aktgjykimi ndaj Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiut

Kosovë
Kërkohet dënim maksimal për të akuzuarit për vrasjen e Marigona Osmanit

Kërkohet dënim maksimal për të akuzuarit për vrasjen e Marigona Osmanit

Kosovë
Vrasja e Marigona Osmanit – Dardan Krivaqa dënohet me burgim të përjetshëm, Arbër Sejdiu me 15 vjet burgim

Vrasja e Marigona Osmanit – Dardan Krivaqa dënohet me burgim të përjetshëm, Arbër Sejdiu me 15 vjet burgim

Drejtësi