LAJMI I FUNDIT:

Liburn Aliu

365 Artikuj

Ministria e Mjedisit neglizhon ri-licencimin e Terminalit Doganor “Fitorja” në Ferizaj, flet ministri Aliu

Ministria e Mjedisit neglizhon ri-licencimin e Terminalit Doganor “Fitorja” në Ferizaj, flet ministri Aliu

Të Tjera
Aliu: Animi i Qeverisë për zgjedhjet në Luginë ka qenë gabim

Aliu: Animi i Qeverisë për zgjedhjet në Luginë ka qenë gabim

Politikë
Ministri Aliu: Projekti i linjës hekurudhore Durrës-Prishtinë po jetësohet

Ministri Aliu: Projekti i linjës hekurudhore Durrës-Prishtinë po jetësohet

Kosovë
Ministri Aliu mbron zëvendësin e tij: Durmishi është i pastër

Ministri Aliu mbron zëvendësin e tij: Durmishi është i pastër

Drejtësi
Miratohet Projektligji për Ofruesin e Shërbimeve të Navigacionit Ajror

Miratohet Projektligji për Ofruesin e Shërbimeve të Navigacionit Ajror

Kosovë
Ndërtimi i urës mbi lumin Sitnica në Lipjan, nënshkruhet memorandumi në vlerë 370 mijë euro

Ndërtimi i urës mbi lumin Sitnica në Lipjan, nënshkruhet memorandumi në vlerë 370 mijë euro

Lipjani
“Luani i Gllogjanit, ishte kthyer në luan të UÇK-së” – Kurti dhe liderët politikë kujtojnë Luan Haradinajn në 27 vjetorin e rënies së tij

“Luani i Gllogjanit, ishte kthyer në luan të UÇK-së” – Kurti dhe liderët politikë kujtojnë Luan Haradinajn në 27 vjetorin e rënies së tij

Kosovë
Publikohet doracaku zyrtar për dhënien e provimit të patentës së shoferit

Publikohet doracaku zyrtar për dhënien e provimit të patentës së shoferit

Kosovë
Aliu: ​Nuk ka falje të borxheve për kompanitë e ambalazhimit të ujit

Aliu: ​Nuk ka falje të borxheve për kompanitë e ambalazhimit të ujit

Të Tjera
Projekte infrastrukturore në vlerë prej 368 mijë euro për Mitrovicën e Veriut – Aliu dhe Atiq nënshkruan memorandumin

Projekte infrastrukturore në vlerë prej 368 mijë euro për Mitrovicën e Veriut – Aliu dhe Atiq nënshkruan memorandumin

Financa
Terminali doganor në Ferizaj, kompania kërkon të ri-licencohet: Nëse mbyllet përfitojnë kompanitë transportuese nga Serbia dhe shumë punëtorë mbesin pa punë

Terminali doganor në Ferizaj, kompania kërkon të ri-licencohet: Nëse mbyllet përfitojnë kompanitë transportuese nga Serbia dhe shumë punëtorë mbesin pa punë

Të Tjera
Dita e Tokës, MMPHI: Zero tolerancë ndaj gjithë atyre që degradojnë mjedisin

Dita e Tokës, MMPHI: Zero tolerancë ndaj gjithë atyre që degradojnë mjedisin

Kosovë
Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Infrastrukturës nënshkruajnë memorandum për katër projekte në vlerë 1.5 milion euro

Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Infrastrukturës nënshkruajnë memorandum për katër projekte në vlerë 1.5 milion euro

Komunat
Organizatat mjedisore në Kosovë u drejtohen deputetëve, kërkojnë anulimin e udhëzimit të ministrit Aliu

Organizatat mjedisore në Kosovë u drejtohen deputetëve, kërkojnë anulimin e udhëzimit të ministrit Aliu

Kosovë
Një veturë mbi 4 mijë euro dhe tri kredi, çfarë deklaroi tjetër ministri Aliu?

Një veturë mbi 4 mijë euro dhe tri kredi, çfarë deklaroi tjetër ministri Aliu?

Kosovë
Kurti vizitoi fillimin e projektit në segmentin Kijevë-Dollc, Durmishi premton se punimet kryhen për 460 ditë

Kurti vizitoi fillimin e projektit në segmentin Kijevë-Dollc, Durmishi premton se punimet kryhen për 460 ditë

Kosovë
Kritikat për kontratat njëburimore, Aliu: Është vetëm një, nuk e kam problem hetimin

Kritikat për kontratat njëburimore, Aliu: Është vetëm një, nuk e kam problem hetimin

Financa
Ministri Aliu u shpall “luftë” gurthyesve ilegalë

Ministri Aliu u shpall “luftë” gurthyesve ilegalë

Kosovë
Peci akuzon Komunën e Prishtinës për sabotim në zbatimin e aktgjykimeve, kërkon ndërhyrjen e Ministrisë së Mjedisit për lirimin e një hapësire

Peci akuzon Komunën e Prishtinës për sabotim në zbatimin e aktgjykimeve, kërkon ndërhyrjen e Ministrisë së Mjedisit për lirimin e një hapësire

Prishtina
Luzha: Liburn Aliu ka thënë se jep dorëheqje nëse i jepen pronat Manastirit të Deçanit

Luzha: Liburn Aliu ka thënë se jep dorëheqje nëse i jepen pronat Manastirit të Deçanit

Kosovë
Aliu: Në veri dhe në tërë territorin e Kosovës, do t’i largojmë të gjitha shenjat që janë në cirilikë

Aliu: Në veri dhe në tërë territorin e Kosovës, do t’i largojmë të gjitha shenjat që janë në cirilikë

Kosovë
Aliu, opozitës: Tërhiqeni këtë seancë e ftoni një tjetër, vijmë si formacion qeveritar sepse shpartallimi do të ishte më i mirë

Aliu, opozitës: Tërhiqeni këtë seancë e ftoni një tjetër, vijmë si formacion qeveritar sepse shpartallimi do të ishte më i mirë

Të Tjera
Aliu: Kanë filluar punimet për ndërtimin e rrugëve që ndërlidhin fshatrat e Kosovës dhe Shqipërisë

Aliu: Kanë filluar punimet për ndërtimin e rrugëve që ndërlidhin fshatrat e Kosovës dhe Shqipërisë

Kosovë
Miratohet Udhëzimi Administrativ – tash e tutje do të ketë kontrolle të rregullta të automjeteve në rrugë

Miratohet Udhëzimi Administrativ – tash e tutje do të ketë kontrolle të rregullta të automjeteve në rrugë

Kosovë