LAJMI I FUNDIT:

Lamir Thaçi

68 Artikuj

Dyshimet se shitën mishin e Brazilit në Shqipëri për të Kosovës, vjen reagimi i kompanisë “Apetit”

Dyshimet se shitën mishin e Brazilit në Shqipëri për të Kosovës, vjen reagimi i kompanisë “Apetit”

Kosovë
Mishin e Brazilit e shiti në Shqipëri për të Kosovës, AUVK ia ndalon eksportin kompanisë “Apetiti” Sh.P.K

Mishin e Brazilit e shiti në Shqipëri për të Kosovës, AUVK ia ndalon eksportin kompanisë “Apetiti” Sh.P.K

Ekonomi
AUV konfiskon produkte të mishit pa afat që ishin në kompleksin “Rajska Banja” në Zveçan

AUV konfiskon produkte të mishit pa afat që ishin në kompleksin “Rajska Banja” në Zveçan

Elfije Boletini
AUV tregon për parregullsitë që gjetën në lokalin ku dyshohet se helmuan mbi 200 qytetarë në Malishevë

AUV tregon për parregullsitë që gjetën në lokalin ku dyshohet se helmuan mbi 200 qytetarë në Malishevë

Kosovë
Është rritur në 158 numri i personave të helmuar në Malishevë

Është rritur në 158 numri i personave të helmuar në Malishevë

Shëndetësi
“Hëngra doner dhe u helmova”, rrëfimi i qytetares së helmuar në Malishevë

“Hëngra doner dhe u helmova”, rrëfimi i qytetares së helmuar në Malishevë

Kosovë
AUV asgjëson mbi 60 kg produkte mishi në lokalin ku dyshohet se u helmuan mbi 100 persona – detaje të reja nga rasti në Malishevë

AUV asgjëson mbi 60 kg produkte mishi në lokalin ku dyshohet se u helmuan mbi 100 persona – detaje të reja nga rasti në Malishevë

Mirjeta Hajzeraj
Rreth 40 qytetarë të shtrirë në spitale pas dyshimit se u helmuan nga ushqimi, AUV mbyll lokalin në Malishevë – policia arreston pronarin

Rreth 40 qytetarë të shtrirë në spitale pas dyshimit se u helmuan nga ushqimi, AUV mbyll lokalin në Malishevë – policia arreston pronarin

Mirjeta Hajzeraj
AUV kryen inspektimet në shkollën ku u sëmurën katër nxënës në Istog, thonë se bëhet fjalë për infeksion viral sezonal

AUV kryen inspektimet në shkollën ku u sëmurën katër nxënës në Istog, thonë se bëhet fjalë për infeksion viral sezonal

Kosovë
Dyshohet se u helmuan 30 persona, mbyllet lokali i ushqimeve të shpejta në Mitrovicë

Dyshohet se u helmuan 30 persona, mbyllet lokali i ushqimeve të shpejta në Mitrovicë

Kosovë
AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

Donjeta Zeqiraj
Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Donjeta Zeqiraj
AUV heq dilemat, domatet nga Shqipëria brenda parametrave të lejuar për konsum

AUV heq dilemat, domatet nga Shqipëria brenda parametrave të lejuar për konsum

Bujqësi
Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Jehona Hulaj
Inspektimi i Kuvendit dhe gjobat ndaj shkelësve të Ligjit për kontrollin e duhanit, flasin nga AUV-i

Inspektimi i Kuvendit dhe gjobat ndaj shkelësve të Ligjit për kontrollin e duhanit, flasin nga AUV-i

Kosovë
Nuk respektuan Ligjin e Duhanit – gjobiten 320 qytetarë

Nuk respektuan Ligjin e Duhanit – gjobiten 320 qytetarë

Ekonomi
AUV: Krimbi që u gjet në gjellën e studentëve, nuk ka dalë nga kuzhina e gatimit në Mensë

AUV: Krimbi që u gjet në gjellën e studentëve, nuk ka dalë nga kuzhina e gatimit në Mensë

Jehona Hulaj
Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Albert Spahiu
AUV të enjten gjobiti 120 shkelës të Ligjit për Kontrollin e Duhanit, ndërkaq gjatë tërë vitit 2022 ishin shqiptuar vetëm 100

AUV të enjten gjobiti 120 shkelës të Ligjit për Kontrollin e Duhanit, ndërkaq gjatë tërë vitit 2022 ishin shqiptuar vetëm 100

Të Tjera
AUV konfiskon rreth 1,700 kilogramë produkte të mishit në Ferizaj

AUV konfiskon rreth 1,700 kilogramë produkte të mishit në Ferizaj

Bujqësi
Mbyllet bufeja e MPB-së, AUV-i thotë se në lëngjet me të cilat po shërbeheshin zyrtarët janë gjetur krimba

Mbyllet bufeja e MPB-së, AUV-i thotë se në lëngjet me të cilat po shërbeheshin zyrtarët janë gjetur krimba

Donjeta Zeqiraj
AUV ndalon veprimtarinë e bllokut operativ në Klinikën e Ortopedisë në QKUK

AUV ndalon veprimtarinë e bllokut operativ në Klinikën e Ortopedisë në QKUK

Shëndetësi
Sa janë të sigurta produktet ushqimore në Kosovë, flasin ekspertët

Sa janë të sigurta produktet ushqimore në Kosovë, flasin ekspertët

Elfije Boletini
AUV-i kërkon shtim të inspektorëve, paralajmëron shkelësit e ligjit

AUV-i kërkon shtim të inspektorëve, paralajmëron shkelësit e ligjit

Të Tjera