LAJMI I FUNDIT:

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë

181 Artikuj

Ligji për tatim solidar, i bllokuar në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Ligji për tatim solidar, i bllokuar në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Xhaferi në Asamblenë e 143-të të Unionit ndërparlamentar në Madrit

Xhaferi në Asamblenë e 143-të të Unionit ndërparlamentar në Madrit

Maqedonia e Veriut
Kuvendi i RMV-së, caktohen vazhdimet e pesë seancave plenare

Kuvendi i RMV-së, caktohen vazhdimet e pesë seancave plenare

Maqedonia e Veriut
Talat Xhaferi ende nuk ka njoftuar për konstituimin e Kuvendit të ri të RMV-së

Talat Xhaferi ende nuk ka njoftuar për konstituimin e Kuvendit të ri të RMV-së

Politikë
Osmani: Ligji i Gjuhëve nuk do të rishikohet

Osmani: Ligji i Gjuhëve nuk do të rishikohet

Politikë
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut vazhdon me seancën 91, 94 dhe 97

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut vazhdon me seancën 91, 94 dhe 97

Maqedonia e Veriut
Ligji për antikorrupsion para deputetëve të Maqedonisë

Ligji për antikorrupsion para deputetëve të Maqedonisë

Amir Jakupi
Para Kuvendit të Maqedonisë protestohet kundër ndryshimeve kushtetuese

Para Kuvendit të Maqedonisë protestohet kundër ndryshimeve kushtetuese

Maqedonia e Veriut
Nuk do të ketë rikonstruim të Qeverisë së Maqedonisë

Nuk do të ketë rikonstruim të Qeverisë së Maqedonisë

Amir Jakupi
Seancë kuvendore për shkarkimin e ministrave Ahmedovski dhe Qahil

Seancë kuvendore për shkarkimin e ministrave Ahmedovski dhe Qahil

Amir Jakupi
OBRM-PDUKM: LSDM dhe Xhaferi në mënyrë kontrabanduese parashtrojnë ligjet e shtetit

OBRM-PDUKM: LSDM dhe Xhaferi në mënyrë kontrabanduese parashtrojnë ligjet e shtetit

Amir Jakupi
Gramoz Ruçi nesër për vizitë në Kuvendin e Maqedonisë

Gramoz Ruçi nesër për vizitë në Kuvendin e Maqedonisë

Amir Jakupi
Micevski: Me amendamentet e propozuara fshihen vendimet e KAÇKM-së

Micevski: Me amendamentet e propozuara fshihen vendimet e KAÇKM-së

Amir Jakupi
Në Kuvendin e Maqedonisë sot vazhdon debati mbi ndryshimet kushtetuese

Në Kuvendin e Maqedonisë sot vazhdon debati mbi ndryshimet kushtetuese

Amir Jakupi
Vazhdon nesër debati për ndryshimet kushtetuese

Vazhdon nesër debati për ndryshimet kushtetuese

Amir Jakupi
Tetë deputetë paralajmërojnë se do të votojnë të përmbajtur për ndryshimet kushtetuese

Tetë deputetë paralajmërojnë se do të votojnë të përmbajtur për ndryshimet kushtetuese

Amir Jakupi
Micevski kërkoi që pika për ndryshimet kushtetuese të tërhiqet nga rendi i ditës

Micevski kërkoi që pika për ndryshimet kushtetuese të tërhiqet nga rendi i ditës

Amir Jakupi
Shtabi i Krizës: Spasovski ta spostojë gardhin mbrojtës nga sheshi i Kuvendit

Shtabi i Krizës: Spasovski ta spostojë gardhin mbrojtës nga sheshi i Kuvendit

Amir Jakupi
Me vallëzim teatral kundër ndotjes së ajrit në Maqedoni

Me vallëzim teatral kundër ndotjes së ajrit në Maqedoni

Amir Jakupi
Fillon faza e dytë për ndryshimet kushtetuese në Kuvendin e Maqedonisë

Fillon faza e dytë për ndryshimet kushtetuese në Kuvendin e Maqedonisë

Amir Jakupi
I merret imuniteti Nikolla Gruevskit

I merret imuniteti Nikolla Gruevskit

Amir Jakupi
Të hënën do të formohet trup kuvendar për pajtimin e deputetëve në Maqedoni

Të hënën do të formohet trup kuvendar për pajtimin e deputetëve në Maqedoni

Amir Jakupi
Departamenti i Shtetit Amerikan përshëndet votimin për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni

Departamenti i Shtetit Amerikan përshëndet votimin për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni

Amir Jakupi
Trajanov: Dyert drejt BE-së dhe NATO-s janë të hapura, na nevojitet unitet

Trajanov: Dyert drejt BE-së dhe NATO-s janë të hapura, na nevojitet unitet

Amir Jakupi