LAJMI I FUNDIT:

Kurani

62 Artikuj

Në njërën dorë kryqin, në tjetrin Kuranin duke u djegur në Malmo – video dramatike u transmetua live në rrjetet sociale

Në njërën dorë kryqin, në tjetrin Kuranin duke u djegur në Malmo – video dramatike u transmetua live në rrjetet sociale

Evropa
Të djathtët u përpoqën të digjnin Kuranin në Holandë, përfunduan duke ikur nga një grup që e parandaluan këtë

Të djathtët u përpoqën të digjnin Kuranin në Holandë, përfunduan duke ikur nga një grup që e parandaluan këtë

Evropa
Danimarka miraton ligjin për ndalimin e djegies së Kuranit

Danimarka miraton ligjin për ndalimin e djegies së Kuranit

Evropa
Pse Suedia dhe Danimarka nuk e ndalojnë djegien e Kuranit?

Pse Suedia dhe Danimarka nuk e ndalojnë djegien e Kuranit?

Evropa
Policia suedeze arreston dy persona në protestën ku u djeg Kurani

Policia suedeze arreston dy persona në protestën ku u djeg Kurani

Evropa
Kurani sërish digjet në Suedi

Kurani sërish digjet në Suedi

Evropa
Pse Suedia dhe Danimarka kanë krizë në lidhje me Kuranin?

Pse Suedia dhe Danimarka kanë krizë në lidhje me Kuranin?

Evropa
Danimarka me mjete ligjore do ta parandalojë djegien e Kuranit

Danimarka me mjete ligjore do ta parandalojë djegien e Kuranit

Evropa
Pas Suedisë, dikush vendosi që digjte Kuranin para ambasadës së Irakut në Danimarkë

Pas Suedisë, dikush vendosi që digjte Kuranin para ambasadës së Irakut në Danimarkë

Nga Bota
Mori lejen për të djegur Torën dhe Biblën në Stokholm, myslimani zgjodhi të mos përdhoste librat e shenjtë

Mori lejen për të djegur Torën dhe Biblën në Stokholm, myslimani zgjodhi të mos përdhoste librat e shenjtë

Nga Bota
Pas djegies së Kuranit, në Suedi lejohet edhe një tubim ku do të digjen Bibla dhe Tora

Pas djegies së Kuranit, në Suedi lejohet edhe një tubim ku do të digjen Bibla dhe Tora

Nga Bota
Kuvajti do të shtypë 100,000 kopje të Kuranit të përkthyera në suedisht

Kuvajti do të shtypë 100,000 kopje të Kuranit të përkthyera në suedisht

Nga Bota
Organi i të drejtave të njeriut i OKB-së miraton me shumicë rezolutën “që dënon përdhosjen e Kuranit” – disa vende perëndimore votuan kundër

Organi i të drejtave të njeriut i OKB-së miraton me shumicë rezolutën “që dënon përdhosjen e Kuranit” – disa vende perëndimore votuan kundër

Nga Bota
Erdogan thotë se djegia e Kuranit nuk është liri e fjalës, kritikon Suedinë

Erdogan thotë se djegia e Kuranit nuk është liri e fjalës, kritikon Suedinë

Turqia
Papa Françesku dënon djegien e Kuranit në Suedi

Papa Françesku dënon djegien e Kuranit në Suedi

Nga Bota
Putinit i dhurohet një kopje e Kuranit: Është i shenjtë për myslimanët, dhe duhet të jetë edhe për të tjerët

Putinit i dhurohet një kopje e Kuranit: Është i shenjtë për myslimanët, dhe duhet të jetë edhe për të tjerët

Evropa
Reagime të ashpra pas djegies së Kuranit në Stokholm të Suedisë

Reagime të ashpra pas djegies së Kuranit në Stokholm të Suedisë

Nga Bota
Siç edhe ishte paralajmëruar, një burrë irakian djeg Kuranin jashtë një xhamie në Stokholm

Siç edhe ishte paralajmëruar, një burrë irakian djeg Kuranin jashtë një xhamie në Stokholm

Evropa