LAJMI I FUNDIT:
Kujtesa

Kujtesa

182 Artikuj

Info

Kujtesa ofron zgjidhje të cilësisë së lartë për tregun Kosovar në fushat e internetit, televizionit digjital dhe telefonisë fikse. Kujtesa është gjithmonë në hap me risitë e teknologjisë botërore, dhe të parët për t’i realizuar ato në Kosovë.

‘Njerëzit e natës’ janë më inteligjentë

‘Njerëzit e natës’ janë më inteligjentë

Shëndetësi Lajme
Lufta për “kulturën e kujtesës” të Gjermanisë

Lufta për “kulturën e kujtesës” të Gjermanisë

Fakte
Kjo vitaminë mund t’ju ndihmojë të mbani në mend gjithë ato që keni ëndërruar

Kjo vitaminë mund t’ju ndihmojë të mbani në mend gjithë ato që keni ëndërruar

Shëndetësi Lajme
KPM dënon me gjobë katër operatorë kabllorë pas ankesave të qytetarëve

KPM dënon me gjobë katër operatorë kabllorë pas ankesave të qytetarëve

Kosovë
Çfarë ndodh me trupin pas vetëm një nate pa gjumë

Çfarë ndodh me trupin pas vetëm një nate pa gjumë

Shëndetësi Lajme
Gjashtë simptoma të qarta që tregojnë intolerancën ndaj glutenit

Gjashtë simptoma të qarta që tregojnë intolerancën ndaj glutenit

Të njohim produktet
Pesë simptoma pak të njohura të mungesës së vitaminës B12

Pesë simptoma pak të njohura të mungesës së vitaminës B12

Këshilla mjekësore
Ecni në këtë mënyrë: 100 hapa mbrapa janë po aq efektivë sa 1.000 përpara

Ecni në këtë mënyrë: 100 hapa mbrapa janë po aq efektivë sa 1.000 përpara

Këshilla mjekësore
Dremitja e pasdites: Si 15 minuta gjumë rigjenerojnë trupin

Dremitja e pasdites: Si 15 minuta gjumë rigjenerojnë trupin

Lifestyle
Tetë simptoma jo të rëndomta që tregojnë se keni një çrregullim të gjëndrës tiroide

Tetë simptoma jo të rëndomta që tregojnë se keni një çrregullim të gjëndrës tiroide

Këshilla mjekësore
Fjalën e keni “në majë të gjuhës” por thjesht nuk ju kujtohet? Ja pse ndodh dhe nëse duhet të shqetësoheni

Fjalën e keni “në majë të gjuhës” por thjesht nuk ju kujtohet? Ja pse ndodh dhe nëse duhet të shqetësoheni

Të tjera
Testoni kujtesën tuaj: Kontrolloni nëse truri juaj ende funksionon mirë

Testoni kujtesën tuaj: Kontrolloni nëse truri juaj ende funksionon mirë

Të tjera
Nga truket e thjeshta me karta deri te meditimi – tetë mënyra për ta mbajtur trurin të mprehtë

Nga truket e thjeshta me karta deri te meditimi – tetë mënyra për ta mbajtur trurin të mprehtë

Psikologji
Shtoni një përbërës në kafe për përmirësimin e kujtesës, vigjilencës dhe ndjenjën e mirëqenies

Shtoni një përbërës në kafe për përmirësimin e kujtesës, vigjilencës dhe ndjenjën e mirëqenies

Këshilla mjekësore
Për shëndetin e trurit dhe përmirësimin e kujtesës, bëni këto pesë ushtrime

Për shëndetin e trurit dhe përmirësimin e kujtesës, bëni këto pesë ushtrime

Sport / Fitnes
Një shenjë e fazës së hershme të demencës mund të zbulohet gjatë dushit

Një shenjë e fazës së hershme të demencës mund të zbulohet gjatë dushit

Shëndetësi Lajme
Kujtesa muskulore: Çfarë është dhe si funksionon

Kujtesa muskulore: Çfarë është dhe si funksionon

Sport / Fitnes
Si ndikon mënyra si merrni frymë te kujtesa

Si ndikon mënyra si merrni frymë te kujtesa

Shëndetësi Lajme
Pesë anët pozitive të konsumit të përditshëm të mjaltit

Pesë anët pozitive të konsumit të përditshëm të mjaltit

Ushqim i shëndetshëm
Një shenjë e pazakontë mund t’ju ndihmojë të zbuloni fazat e hershme të demencës

Një shenjë e pazakontë mund t’ju ndihmojë të zbuloni fazat e hershme të demencës

Shëndetësi Lajme
Ndjenja e dhimbjes aty ku nuk e prisni: Pesë simptoma të tumorit të trurit që janë më të vështira për t’u dalluar

Ndjenja e dhimbjes aty ku nuk e prisni: Pesë simptoma të tumorit të trurit që janë më të vështira për t’u dalluar

Këshilla mjekësore
Një detaj i panjohur është vënë re në trurin e njerëzve në çastet e vdekjes – fillon 30 sekonda pasi zemra ndalon!

Një detaj i panjohur është vënë re në trurin e njerëzve në çastet e vdekjes – fillon 30 sekonda pasi zemra ndalon!

Shëndetësi Lajme
Probleme me kujtesën? Ja disa hapa për ta shmangur këtë problem

Probleme me kujtesën? Ja disa hapa për ta shmangur këtë problem

Të tjera
Çfarë kujtojnë fëmijët më shumë nga prindërit e tyre?

Çfarë kujtojnë fëmijët më shumë nga prindërit e tyre?

Prindër dhe fëmijë