LAJMI I FUNDIT:

KSHZ Maqedoni

1524 Artikuj

KSHZ: Zgjedhjet e dyfishta kushtuan më shumë se ato të 2019 dhe 2020 së bashku

KSHZ: Zgjedhjet e dyfishta kushtuan më shumë se ato të 2019 dhe 2020 së bashku

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, zgjedhjet e dyfishta shumë më të shtrenjta sesa zgjedhjet në 2019 dhe 2020

Maqedoni, zgjedhjet e dyfishta shumë më të shtrenjta sesa zgjedhjet në 2019 dhe 2020

Maqedonia e Veriut
Raporti për Etikë Zgjedhore: Retorika agresive dhe fushata negative, sfidë në RMV

Raporti për Etikë Zgjedhore: Retorika agresive dhe fushata negative, sfidë në RMV

Politikë
Fronti Evropian ka ngritur padi në Gjykatën Administrative për vendimin e KSHZ-së për rivotimin në Zhelinë

Fronti Evropian ka ngritur padi në Gjykatën Administrative për vendimin e KSHZ-së për rivotimin në Zhelinë

Maqedonia e Veriut
KSHZ refuzon ankesën e Frontit Europian për rivotimin në Llërcë

KSHZ refuzon ankesën e Frontit Europian për rivotimin në Llërcë

Politikë
KSHZ-ja shqyrton ankesën e Frontit Evropian

KSHZ-ja shqyrton ankesën e Frontit Evropian

Politikë
KSHZ pritet të vendos për ankesën e Frontit Evropian

KSHZ pritet të vendos për ankesën e Frontit Evropian

Politikë
KSHZ del me rezultatin përfundimtar të rivotimit në njësitë 5 dhe 6

KSHZ del me rezultatin përfundimtar të rivotimit në njësitë 5 dhe 6

Politikë
Dalja në votime ku ka pasur rivotime deri ora 18:30 është 55.10%

Dalja në votime ku ka pasur rivotime deri ora 18:30 është 55.10%

Politikë
KSHZ: 45.88% është dalja deri në orën 17:00 në vendvotimet ku ka rivotim

KSHZ: 45.88% është dalja deri në orën 17:00 në vendvotimet ku ka rivotim

Politikë
KSHZ: Deri në orën 15:00 dalja në rivotim është 34.87%

KSHZ: Deri në orën 15:00 dalja në rivotim është 34.87%

Politikë
KSHZ: Deri në orën 11:00 kanë votuar 16.46% e votuesve

KSHZ: Deri në orën 11:00 kanë votuar 16.46% e votuesve

Politikë
Në Llërc votohet pa probleme, deri në ora 09:00 kanë votuar 100 zgjedhës

Në Llërc votohet pa probleme, deri në ora 09:00 kanë votuar 100 zgjedhës

Maqedonia e Veriut
Sot rivotohet në Maqedoninë e Veriut, shtatë vendvotimet janë hapur në kohë

Sot rivotohet në Maqedoninë e Veriut, shtatë vendvotimet janë hapur në kohë

Maqedonia e Veriut
KSHZ: Rivotimi nga personat e sëmurë dhe të burgosurit u zhvillua pa probleme

KSHZ: Rivotimi nga personat e sëmurë dhe të burgosurit u zhvillua pa probleme

Politikë
KSHZ i dorëzon certifikatat e deputetëve OBRM-PDUKM-së

KSHZ i dorëzon certifikatat e deputetëve OBRM-PDUKM-së

Politikë
Rivotim në shtatë vendvotime në Maqedoni, sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit

Rivotim në shtatë vendvotime në Maqedoni, sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit

Politikë
Të mërkurën rivotohet në disa vendvotime, sonte nis heshtja parazgjedhore

Të mërkurën rivotohet në disa vendvotime, sonte nis heshtja parazgjedhore

Maqedonia e Veriut
KSHZ Maqedoni: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

KSHZ Maqedoni: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

Maqedonia e Veriut
Të mërkurën të drejtën për rivotim e kanë 4.336 qytetarë

Të mërkurën të drejtën për rivotim e kanë 4.336 qytetarë

Maqedonia e Veriut
KSHZ Maqedoni: Të mërkurën do të ketë rivotim në këto vendvotime

KSHZ Maqedoni: Të mërkurën do të ketë rivotim në këto vendvotime

Politikë
KSHZ Maqedoni i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

KSHZ Maqedoni i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

Maqedonia e Veriut
Anëtarët e KSHZ-së me reagim publik: Kemi presione dhe kërcënime nga partitë politike

Anëtarët e KSHZ-së me reagim publik: Kemi presione dhe kërcënime nga partitë politike

Politikë
Gjykata Administrative hodhi poshtë padinë e “Frontit Evropian” për vendvotimin në Krushevë

Gjykata Administrative hodhi poshtë padinë e “Frontit Evropian” për vendvotimin në Krushevë

Gjyqësi