LAJMI I FUNDIT:

Kriptovalutat

109 Artikuj

Donald Trump premton mbështetje për kriptovalutat

Donald Trump premton mbështetje për kriptovalutat

Botë
Ngordh qeni japonez që frymëzoi kriptovalutën DogeCoin

Ngordh qeni japonez që frymëzoi kriptovalutën DogeCoin

Nga Bota
Themeluesi i Binance dënohet me katër muaj burg në SHBA

Themeluesi i Binance dënohet me katër muaj burg në SHBA

Amerika
A do të ndikojë procesi i “përgjysmimit” në çmimin e Bitcoin?

A do të ndikojë procesi i “përgjysmimit” në çmimin e Bitcoin?

Botë
Çfarë është përgjysmimi i Bitcoin dhe pse ka rëndësi?

Çfarë është përgjysmimi i Bitcoin dhe pse ka rëndësi?

Botë
Po zhvillohet ngjarja e Bitcoinit që ndodh një herë në katër vjet

Po zhvillohet ngjarja e Bitcoinit që ndodh një herë në katër vjet

Botë
AI-ja nuk po ecën mbarë: Çfarë nëse nuk mund të rregullohet?

AI-ja nuk po ecën mbarë: Çfarë nëse nuk mund të rregullohet?

Analiza
Dënohet me 25 vjet burg mashtruesi më i madh me kriptovaluta në SHBA

Dënohet me 25 vjet burg mashtruesi më i madh me kriptovaluta në SHBA

Botë
Sa afër jemi nga kryerja e pagesave me kriptovaluta

Sa afër jemi nga kryerja e pagesave me kriptovaluta

Botë
Bitcoin arrin vlerë rekorde

Bitcoin arrin vlerë rekorde

Botë
Në cilat vende njerëzit po investojnë më shumë në kriptovaluta?

Në cilat vende njerëzit po investojnë më shumë në kriptovaluta?

Botë
Investoi 310 dollarë dhe fitojë 4 milionë për tre muaj – si e arriti këtë sukses ky tregtar i kriptovalutave

Investoi 310 dollarë dhe fitojë 4 milionë për tre muaj – si e arriti këtë sukses ky tregtar i kriptovalutave

Botë
Bitcoin arrin një rekord të ri

Bitcoin arrin një rekord të ri

Botë
Vlera e Bitcoin shkon në mbi 65,000 dollarë – duke iu afruar nivelit më të lartë të të gjitha kohërave

Vlera e Bitcoin shkon në mbi 65,000 dollarë – duke iu afruar nivelit më të lartë të të gjitha kohërave

Botë
Bitcoin drejt thyerjes së rekordit të çmimit – sa ka arritur vlerën sot në treg

Bitcoin drejt thyerjes së rekordit të çmimit – sa ka arritur vlerën sot në treg

Botë
Po mendoni të investoni në kriptovaluta – sa shumë mund të rritet vlera e Bitcoin në vitin 2024?

Po mendoni të investoni në kriptovaluta – sa shumë mund të rritet vlera e Bitcoin në vitin 2024?

Botë
Pse po i humb vlera Bitcoin dhe tani kushton 39 mijë dollarë

Pse po i humb vlera Bitcoin dhe tani kushton 39 mijë dollarë

Botë
SHBA thotë se është i ligjshëm produkti i Bitcoin – çfarë do të thotë kjo për investuesit në kriptovaluta

SHBA thotë se është i ligjshëm produkti i Bitcoin – çfarë do të thotë kjo për investuesit në kriptovaluta

Botë
Vendim historik për botën e kriptovalutave – SHBA miraton ETF-të e Bitcoinit

Vendim historik për botën e kriptovalutave – SHBA miraton ETF-të e Bitcoinit

Botë
Sot është dita më e madhe për kriptovalutat – ETF i Bitcoinit mund të legalizohet në SHBA

Sot është dita më e madhe për kriptovalutat – ETF i Bitcoinit mund të legalizohet në SHBA

Botë
Hakerët vodhën kriptovaluta në vlerë të dy miliardë dollarëve në vitin 2023

Hakerët vodhën kriptovaluta në vlerë të dy miliardë dollarëve në vitin 2023

Botë
A është ky fundi i laboratorëve të marihuanës në Kosovë, me të cilët është i lidhur Milan Radoiçiq: Një tjetër “biznes” mund të pësojë goditje

A është ky fundi i laboratorëve të marihuanës në Kosovë, me të cilët është i lidhur Milan Radoiçiq: Një tjetër “biznes” mund të pësojë goditje

Kosovë
Kreu i bankës më të madhe të Amerikës: Qeveria duhet të shkatërrojë kriptovalutat

Kreu i bankës më të madhe të Amerikës: Qeveria duhet të shkatërrojë kriptovalutat

Botë
Vlera e Bitcoin shkon në mbi 40 mijë dollarë, duke arritur çmimin më të lartë që prej 19 muajsh

Vlera e Bitcoin shkon në mbi 40 mijë dollarë, duke arritur çmimin më të lartë që prej 19 muajsh

Botë


mob5