LAJMI I FUNDIT:

KPM

67 Artikuj

Gazetarja përkrah projektligjin e ri për KPM-në: Gazetaria ka ndryshuar, ligji aktual nuk përkon me rrethanat

Gazetarja përkrah projektligjin e ri për KPM-në: Gazetaria ka ndryshuar, ligji aktual nuk përkon me rrethanat

Kosovë
“Projektligji për KPM-në në harmoni me direktivën e BE-së”, Mehmeti: Ka disa nene me të cilat s’pajtohem

“Projektligji për KPM-në në harmoni me direktivën e BE-së”, Mehmeti: Ka disa nene me të cilat s’pajtohem

Kosovë
Kërkesa për shkarkimin e anëtarëve të KPM-së, gazetarja Hyseni-Kelmendi: Qasja e deputetëve joprofesionale

Kërkesa për shkarkimin e anëtarëve të KPM-së, gazetarja Hyseni-Kelmendi: Qasja e deputetëve joprofesionale

Kosovë
Akuzat, kërkesat për shkarkim e “Projektligji për KPM-në”, flasin Jeton Mehmeti e Violeta Hyseni-Kelmendi

Akuzat, kërkesat për shkarkim e “Projektligji për KPM-në”, flasin Jeton Mehmeti e Violeta Hyseni-Kelmendi

Kosovë
Deputeti i LVV-së thotë se ka pranuar email nga DigitAlb dhe Liga Premier, reagon opozita

Deputeti i LVV-së thotë se ka pranuar email nga DigitAlb dhe Liga Premier, reagon opozita

Kosovë
Jeton Mehmeti e qartëson edhe njëherë vendimin e KPM-së për rastin e ‘Arena Sport’

Jeton Mehmeti e qartëson edhe njëherë vendimin e KPM-së për rastin e ‘Arena Sport’

Kosovë
AGK dhe shoqëria civile dënon ndërhyrjen politike në punën e KPM-së: Deputetët e LVV-së ushtruan presion ndaj anëtarëve të Komisionit

AGK dhe shoqëria civile dënon ndërhyrjen politike në punën e KPM-së: Deputetët e LVV-së ushtruan presion ndaj anëtarëve të Komisionit

Kosovë
​Rikthimi i kanaleve “Arena Sport”, deputeti i LVV-së kërkon shkarkimin e KPM-së

​Rikthimi i kanaleve “Arena Sport”, deputeti i LVV-së kërkon shkarkimin e KPM-së

Kosovë
Mehmeti: Kemi marrë garanci se në programet serbe “Arena Sport” s’do të shfaqen më përmbajtje politike

Mehmeti: Kemi marrë garanci se në programet serbe “Arena Sport” s’do të shfaqen më përmbajtje politike

Kosovë
Deputetja e PDK-së: Qeveria po tenton të ushtroj kontroll mbi median online, të tërhiqet Projektligji për KPM-në

Deputetja e PDK-së: Qeveria po tenton të ushtroj kontroll mbi median online, të tërhiqet Projektligji për KPM-në

Kosovë
Reagon Tahiri: Të ndalen tendencat e Qeverisë për kontrollin e mediave

Reagon Tahiri: Të ndalen tendencat e Qeverisë për kontrollin e mediave

Kosovë
Mes kritikave, Komisioni për Media miraton Projektligjin e ri për KPM-në

Mes kritikave, Komisioni për Media miraton Projektligjin e ri për KPM-në

Kosovë
Projektligji i ri për KPM-në, Blakaj: Kemi mbajtur takime me ekspertë të BE-së, askush nga organizatat e mediave nuk ka ardhur

Projektligji i ri për KPM-në, Blakaj: Kemi mbajtur takime me ekspertë të BE-së, askush nga organizatat e mediave nuk ka ardhur

Kosovë
PDK kërkon që Projektligji i ri për KPM-në të vlerësohet në Komisionin e Venecias: Ose do ta dërgojmë në Kushtetuese

PDK kërkon që Projektligji i ri për KPM-në të vlerësohet në Komisionin e Venecias: Ose do ta dërgojmë në Kushtetuese

Arsim
Projektligji i ri për KPM-në, Bislimi thotë se rritet transparenca e pronësisë së mediave

Projektligji i ri për KPM-në, Bislimi thotë se rritet transparenca e pronësisë së mediave

Kosovë
Kica-Xhelili: Qeveria po e sulmon vazhdimisht Kushtetuesen, sa kam qenë në LVV, kam pas presion për t’i shkarkuar anëtarët e KPM-së

Kica-Xhelili: Qeveria po e sulmon vazhdimisht Kushtetuesen, sa kam qenë në LVV, kam pas presion për t’i shkarkuar anëtarët e KPM-së

Kosovë
Organizatat ndërkombëtare me thirrje urgjente për Qeverinë të rishqyrtojë ligjin e propozuar për KPM-në

Organizatat ndërkombëtare me thirrje urgjente për Qeverinë të rishqyrtojë ligjin e propozuar për KPM-në

Kosovë
AGK dhe KMSHK ftojnë Qeverinë të tërhiqet nga Projektligji i ri për KPM-në: Tendencë për t’i sulmuar dhe kontrolluar mediat

AGK dhe KMSHK ftojnë Qeverinë të tërhiqet nga Projektligji i ri për KPM-në: Tendencë për t’i sulmuar dhe kontrolluar mediat

Kosovë
KPM dënon me gjobë katër operatorë kabllorë pas ankesave të qytetarëve

KPM dënon me gjobë katër operatorë kabllorë pas ankesave të qytetarëve

Kosovë
Kelmendi në takim me përfaqësues të KPM-së, diskutojnë për parandalimin e veprimtarive ilegale të shërbimeve të internetit dhe TV Kanaleve

Kelmendi në takim me përfaqësues të KPM-së, diskutojnë për parandalimin e veprimtarive ilegale të shërbimeve të internetit dhe TV Kanaleve

Kosovë
Miratohet Rregullorja për pronësinë dhe koncentrimin e mediave, parandalon monopolin dhe dominimin në treg

Miratohet Rregullorja për pronësinë dhe koncentrimin e mediave, parandalon monopolin dhe dominimin në treg

Kosovë
Ish-kryeshefi i KPM-së Luan Latifi në gjykatë: “Fjala para dhe ryshfet nuk janë përmendur asnjëherë”

Ish-kryeshefi i KPM-së Luan Latifi në gjykatë: “Fjala para dhe ryshfet nuk janë përmendur asnjëherë”

Kosovë
KPM merr vendim për ndalimin e transmetimit të kanaleve të “Arena Sport” – shfaqën spotin kërcënues në serbisht

KPM merr vendim për ndalimin e transmetimit të kanaleve të “Arena Sport” – shfaqën spotin kërcënues në serbisht

Kosovë
KPM thhirrje mediave për raportim të saktë dhe të paanshëm për situatën në veri të Kosovës

KPM thhirrje mediave për raportim të saktë dhe të paanshëm për situatën në veri të Kosovës

Kosovë