LAJMI I FUNDIT:

Këshilla për prindër

70 Artikuj

Këto 19 gjëra i kuptojnë vetëm prindërit, që e kanë fëmijën njëvjeçar

Këto 19 gjëra i kuptojnë vetëm prindërit, që e kanë fëmijën njëvjeçar

Këshilla për prindër
Sekrete nga prindërit të cilët kanë rritur fëmijë të lumtur

Sekrete nga prindërit të cilët kanë rritur fëmijë të lumtur

Këshilla për prindër
Ç’të bësh kur s’e përmban dot zemërimin ndaj fëmijëve?

Ç’të bësh kur s’e përmban dot zemërimin ndaj fëmijëve?

Këshilla për prindër
Kujdes, shkencëtarët tregojnë se gudulisja mund të jetë e dëmshme për fëmijët

Kujdes, shkencëtarët tregojnë se gudulisja mund të jetë e dëmshme për fëmijët

Këshilla për prindër
Këshilla e psikologes: Kurrë mos pengoni grindjen midis vëllezërve dhe motrave

Këshilla e psikologes: Kurrë mos pengoni grindjen midis vëllezërve dhe motrave

Këshilla për prindër
Deri kur duhen mbajtur dhëmbët e qumështit

Deri kur duhen mbajtur dhëmbët e qumështit

Prindër dhe fëmijë
A e dini përse bebet pushojnë së qari sapo i merrni ngrykë dhe ngriheni në këmbë, ndërkaq fillojnë të bërtasin kur uleni?

A e dini përse bebet pushojnë së qari sapo i merrni ngrykë dhe ngriheni në këmbë, ndërkaq fillojnë të bërtasin kur uleni?

Bebja këtu
Lojërat e fëmijëve – çelës i fëmijërisë së lumtur

Lojërat e fëmijëve – çelës i fëmijërisë së lumtur

Prindër dhe fëmijë
Çfarë të bënsh me fëmijët gjatë fundjavës që t’i mbash afër dhe të kalosh kohë me ta?

Çfarë të bënsh me fëmijët gjatë fundjavës që t’i mbash afër dhe të kalosh kohë me ta?

Këshilla për prindër
Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Bebja këtu
Zgjidheni problemin e rritjes se thoit në mish te fëmijët

Zgjidheni problemin e rritjes se thoit në mish te fëmijët

Këshilla mjekësore
Pesë gabimet që bëjnë gjyshërit në raport me nipërit/mbesat

Pesë gabimet që bëjnë gjyshërit në raport me nipërit/mbesat

Këshilla Lifestyle
Djegiet te fëmijët

Djegiet te fëmijët

Këshilla mjekësore
Si të veproni kur fëmija juaj ju akuzon se nuk e doni?

Si të veproni kur fëmija juaj ju akuzon se nuk e doni?

Këshilla për prindër
Pse pyetja ‘Si kalove sot në shkollë?’ nuk është e duhura për fëmijët? Ja ç’duhet të thoni

Pse pyetja ‘Si kalove sot në shkollë?’ nuk është e duhura për fëmijët? Ja ç’duhet të thoni

Prindër dhe fëmijë
Pasoja të rënda nëse e pengoni fëmijën të shkruajë me dorën e majtë: Vetëm në këtë rast mësojeni të jetë i djathtë

Pasoja të rënda nëse e pengoni fëmijën të shkruajë me dorën e majtë: Vetëm në këtë rast mësojeni të jetë i djathtë

Të tjera
Problemet e tinejxherëve që nuk ua thonë prindërve

Problemet e tinejxherëve që nuk ua thonë prindërve

Këshilla Lifestyle
Ja çfarë ndodh me fëmijët nëse i lini të qajnë derisa të lodhen

Ja çfarë ndodh me fëmijët nëse i lini të qajnë derisa të lodhen

Fëmija juaj
Kur është koha e duhur për të regjistruar fëmijën tuaj në aktivitete sportive? Ambicia e tepruar ka aspekte negative

Kur është koha e duhur për të regjistruar fëmijën tuaj në aktivitete sportive? Ambicia e tepruar ka aspekte negative

Këshilla Lifestyle
Ndihmojini të rinjtë t’i bëjnë ballë bullizmit

Ndihmojini të rinjtë t’i bëjnë ballë bullizmit

Këshilla Lifestyle
Gjërat që nuk duhet t’ia thoni kurrë dikujt që nuk ka fëmijë

Gjërat që nuk duhet t’ia thoni kurrë dikujt që nuk ka fëmijë

Këshilla Lifestyle
Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Këshilla për prindër
Si të evitojmë shqetësimet e fëmijëve 0 -12 muajsh

Si të evitojmë shqetësimet e fëmijëve 0 -12 muajsh

Bebja këtu
Si ta kuptoni se kur është koha për të menduar seriozisht ndryshimin e shkollës së fëmijës suaj?

Si ta kuptoni se kur është koha për të menduar seriozisht ndryshimin e shkollës së fëmijës suaj?

Këshilla Lifestyle