LAJMI I FUNDIT:

jetëgjatësia

171 Artikuj

Vegjetarianët jetojnë më gjatë, pse?

Vegjetarianët jetojnë më gjatë, pse?

Shëndetësi Lajme
Shafrani është çelësi për një jetë më të gjatë

Shafrani është çelësi për një jetë më të gjatë

Nutricion
Konsumuesit e kafesë jetojnë më gjatë, por jo për shkak të kafeinës

Konsumuesit e kafesë jetojnë më gjatë, por jo për shkak të kafeinës

Shëndetësi Lajme
Sa gjatë do të jetosh? Ky test i thjeshtë parashikon jetëgjatësinë

Sa gjatë do të jetosh? Ky test i thjeshtë parashikon jetëgjatësinë

Shëndetësi Lajme
Ekspertët: Mendimi pozitiv jua rritë jetëgjatësinë

Ekspertët: Mendimi pozitiv jua rritë jetëgjatësinë

Shëndetësi Lajme
Doktori që ka jetuar 105 vjet dhe ka studiuar jetëgjatësinë: Mos u pensiononi, argëtohuni dhe kujdesuni për peshën

Doktori që ka jetuar 105 vjet dhe ka studiuar jetëgjatësinë: Mos u pensiononi, argëtohuni dhe kujdesuni për peshën

Këshilla mjekësore
Gruaja 106-vjeçare pretendon se çelësi i jetëgjatësisë është jeta pa meshkuj

Gruaja 106-vjeçare pretendon se çelësi i jetëgjatësisë është jeta pa meshkuj

Interesante
Studimi i ri tregon si ta zgjatni jetën tuaj për 10 vjet më shumë

Studimi i ri tregon si ta zgjatni jetën tuaj për 10 vjet më shumë

Këshilla mjekësore
Ata që nuk konsumojnë alkool vdesin më të ri

Ata që nuk konsumojnë alkool vdesin më të ri

Të tjera
Pesë shprehitë që ju ndihmojnë të jetoni më gjatë

Pesë shprehitë që ju ndihmojnë të jetoni më gjatë

Lifestyle
Avokadot jua zgjasin jetën deri në 25%

Avokadot jua zgjasin jetën deri në 25%

Nutricion
Prindërit tuaj jetojnë më gjatë nëse shpenzoni më shumë kohë me ta

Prindërit tuaj jetojnë më gjatë nëse shpenzoni më shumë kohë me ta

Prindër dhe fëmijë
Sekreti i jetëgjatësisë: Këto dy pije janë eliksir i rinisë, të gjithë kemi menduar që janë të dëmshme!

Sekreti i jetëgjatësisë: Këto dy pije janë eliksir i rinisë, të gjithë kemi menduar që janë të dëmshme!

Shëndetësi Lajme
Femrat optimiste jetojnë më gjatë

Femrat optimiste jetojnë më gjatë

Psikologji
Pini birrë e verë për të jetuar më gjatë

Pini birrë e verë për të jetuar më gjatë

Shëndetësi Lajme
Vendi ku jetohet mesatarisht 120 vite (Foto)

Vendi ku jetohet mesatarisht 120 vite (Foto)

Interesante
Fëmijët mbipeshë më të prirë të vdesin 20 vite më herët sesa miqtë e tyre

Fëmijët mbipeshë më të prirë të vdesin 20 vite më herët sesa miqtë e tyre

Këshilla mjekësore
Shkencëtarët e konfirmojnë atë që të gjithë femrat e kanë ditur: meshkujt vërtetë se janë gjinia e dobët!

Shkencëtarët e konfirmojnë atë që të gjithë femrat e kanë ditur: meshkujt vërtetë se janë gjinia e dobët!

Shëndetësi Lajme
Meshkujt që martohen me gra të mençura jetojnë më gjatë

Meshkujt që martohen me gra të mençura jetojnë më gjatë

Shëndetësi Lajme
Sa gjatë mund të jetojmë?

Sa gjatë mund të jetojmë?

Shëndetësi Lajme
Sa kafe në ditë guxoni t’i pini?

Sa kafe në ditë guxoni t’i pini?

Të tjera
Zgjatjani vetes jetën – blini një qen!

Zgjatjani vetes jetën – blini një qen!

Kujdesi për kafshët
Dy ushtrimet të cilat ju mbajnë në formë

Dy ushtrimet të cilat ju mbajnë në formë

Aktivitete sportive
Si të jetoni më gjatë: Shprehitë që i shtojnë vite të tëra jetëgjatësisë tuaj

Si të jetoni më gjatë: Shprehitë që i shtojnë vite të tëra jetëgjatësisë tuaj

Shëndetësi Lajme