LAJMI I FUNDIT:

Jeff Sessions

15 Artikuj

Pas kërkesës së Trumpit, kryeprokurori i përgjithshëm Jeff Sessions jep dorëheqje

Pas kërkesës së Trumpit, kryeprokurori i përgjithshëm Jeff Sessions jep dorëheqje

Nga Bota
Tahiri në SHBA premton efikasitet në luftën kundër terrorizmit, narkotikëve dhe pastrimti të parave

Tahiri në SHBA premton efikasitet në luftën kundër terrorizmit, narkotikëve dhe pastrimti të parave

Kosovë
Kryeprokurori i SHBA-së i përgjigjet Trumpit: Drejtësia nuk përkulet para presionit politik

Kryeprokurori i SHBA-së i përgjigjet Trumpit: Drejtësia nuk përkulet para presionit politik

Nga Bota
Sessions nuk emëron këshilltar special për të hetuar paragjykimet rreth çështjes ruse

Sessions nuk emëron këshilltar special për të hetuar paragjykimet rreth çështjes ruse

Nga Bota
Departamenti i Drejtësisë hedh në gjyq Kaliforninë mbi ligjet e imigracionit

Departamenti i Drejtësisë hedh në gjyq Kaliforninë mbi ligjet e imigracionit

Nga Bota
Trump: Kryeprokurori Sessions me sjellje ‘të papranueshme’

Trump: Kryeprokurori Sessions me sjellje ‘të papranueshme’

Nga Bota
Trump: Të hetohen dhe demokratët

Trump: Të hetohen dhe demokratët

Nga Bota
​Sessions: Vendimi për hetim ndaj Hillary Clinton, merret sa më shpejt

​Sessions: Vendimi për hetim ndaj Hillary Clinton, merret sa më shpejt

Nga Bota
Qeveria amerikane u shpall luftë informatorëve

Qeveria amerikane u shpall luftë informatorëve

Nga Bota
SHBA, kryeprokurori i ka ditët e numëruara

SHBA, kryeprokurori i ka ditët e numëruara

Nga Bota
Donald Trump i nervozuar: I bërtet Ivankës, dhëndrit – dhe jo vetëm (Video)

Donald Trump i nervozuar: I bërtet Ivankës, dhëndrit – dhe jo vetëm (Video)

Nga Bota
Qeveria ruse bën shaka me Parker, pas reagimit të saj për takimet e politikanëve amerikanë me ata rusë

Qeveria ruse bën shaka me Parker, pas reagimit të saj për takimet e politikanëve amerikanë me ata rusë

Yjet
“Takimet e fshehta të administratës Trump me rusët”, zbulohen detaje tjera!

“Takimet e fshehta të administratës Trump me rusët”, zbulohen detaje tjera!

Nga Bota
Kryeprokurori i ri i Amerikës: T’i japim fund emigracionit ilegal (Video)

Kryeprokurori i ri i Amerikës: T’i japim fund emigracionit ilegal (Video)

Nga Bota
Trump zgjedh drejtorin e CIA-s dhe prokurorin e përgjithshëm

Trump zgjedh drejtorin e CIA-s dhe prokurorin e përgjithshëm

Nga Bota