LAJMI I FUNDIT:

Jeff Hovenier

186 Artikuj

Ambasadori Hovenier: I nderuar me prezencën e Osmanit dhe Kurtit në ceremoninë lamtumirëse të ish-sekretares Albright

Ambasadori Hovenier: I nderuar me prezencën e Osmanit dhe Kurtit në ceremoninë lamtumirëse të ish-sekretares Albright

Kosovë
Ambasadori amerikan: Qëndrojmë pranë familjeve që 20 vjet pas ende u mungojnë të dashurit e tyre, ata meritojnë drejtësi

Ambasadori amerikan: Qëndrojmë pranë familjeve që 20 vjet pas ende u mungojnë të dashurit e tyre, ata meritojnë drejtësi

Kosovë
Presidentja Osmani dhe ambasadori amerikan biseduan për thellimin e bashkëpunimit në fushën e sigurisë

Presidentja Osmani dhe ambasadori amerikan biseduan për thellimin e bashkëpunimit në fushën e sigurisë

Kosovë
Kundërshtohet përzgjedhja e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit – KPK thotë se procesi ishte plotësisht legjitim

Kundërshtohet përzgjedhja e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit – KPK thotë se procesi ishte plotësisht legjitim

Jehona Hulaj
Përzgjedhja e kryeprokurorit, ambasadori amerikan: Të shqetësuar, mënyra se si KPK i ka zhvilluar këto procedura ka dëmtuar besimin e publikut

Përzgjedhja e kryeprokurorit, ambasadori amerikan: Të shqetësuar, mënyra se si KPK i ka zhvilluar këto procedura ka dëmtuar besimin e publikut

Drejtësi
Hovenier takon ambasadoren Ziv, e quan Kosovën dhe Izraelin partnere të ngushta të SHBA-ve

Hovenier takon ambasadoren Ziv, e quan Kosovën dhe Izraelin partnere të ngushta të SHBA-ve

Kosovë
Hovenier: John Menzies, ishte i palëkundur për sovranitetin dhe pavarësinë  e Kosovës

Hovenier: John Menzies, ishte i palëkundur për sovranitetin dhe pavarësinë e Kosovës

Kosovë
Ambasadori amerikan: Të nderuar që Kosova shpalli ditë zie për nder të Madeleine Albright

Ambasadori amerikan: Të nderuar që Kosova shpalli ditë zie për nder të Madeleine Albright

Kosovë
Hovenier: Jeta e Albright ishte personifikimi i ëndrrës amerikane

Hovenier: Jeta e Albright ishte personifikimi i ëndrrës amerikane

Kosovë
Largohen drejt SHBA-ve edhe 150 afganë, Hovenier: I detyrohemi shumë Kosovës për strehimin e tyre

Largohen drejt SHBA-ve edhe 150 afganë, Hovenier: I detyrohemi shumë Kosovës për strehimin e tyre

Kosovë
Ambasadori amerikan, Jeff Hovenier takohet me ministrin Çeku

Ambasadori amerikan, Jeff Hovenier takohet me ministrin Çeku

Yjet
Ambasadorët e QUINT-it takojnë ushtarët ukrainasë të KFOR-it

Ambasadorët e QUINT-it takojnë ushtarët ukrainasë të KFOR-it

Kosovë
Invazioni i Ukrainës nga Rusia, Kosova e ShBA në një linjë për të parandaluar çdo destabilizim në rajon

Invazioni i Ukrainës nga Rusia, Kosova e ShBA në një linjë për të parandaluar çdo destabilizim në rajon

Kosovë
Abdixhiu takoi ambasadorin amerikan, biseduan për aktualitetin politik dhe dialogun

Abdixhiu takoi ambasadorin amerikan, biseduan për aktualitetin politik dhe dialogun

Politikë
Ambasadori Hovenier: Arritjet e Kosovës për këto 14 vjet janë të jashtëzakonshme

Ambasadori Hovenier: Arritjet e Kosovës për këto 14 vjet janë të jashtëzakonshme

Kosovë
Ambasadori Hovenier takon kryetaren e Gjykatës Kushtetuese: SHBA-të mbështesin institucionet e pavarura gjyqësore

Ambasadori Hovenier takon kryetaren e Gjykatës Kushtetuese: SHBA-të mbështesin institucionet e pavarura gjyqësore

Kosovë
Ambasadori amerikan takon Rakiqin: Rikonfirmova përkushtimin e SHBA-së për avancimin e së ardhmes evropiane të Kosovës

Ambasadori amerikan takon Rakiqin: Rikonfirmova përkushtimin e SHBA-së për avancimin e së ardhmes evropiane të Kosovës

Kosovë
Kryeprokurori Lumezi dhe ambasadori amerikan biseduan për forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë

Kryeprokurori Lumezi dhe ambasadori amerikan biseduan për forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë

Kosovë
Kërcënimet e Rusisë, SHBA-ja: Kosovarët dhe amerikanët së bashku përkrah Ukrainës

Kërcënimet e Rusisë, SHBA-ja: Kosovarët dhe amerikanët së bashku përkrah Ukrainës

Kosovë
Gazsjellësi amerikan, ambasadori Hovenier: Kosova po bën një studim mjaft të thellë dhe të kujdesshëm

Gazsjellësi amerikan, ambasadori Hovenier: Kosova po bën një studim mjaft të thellë dhe të kujdesshëm

Të Tjera
Hovenier: Ata që destabilizojë një sistem politik, rend kushtetues apo përfshihen në krim të organizuar, sanksionohen nga SHBA-ja

Hovenier: Ata që destabilizojë një sistem politik, rend kushtetues apo përfshihen në krim të organizuar, sanksionohen nga SHBA-ja

Kosovë
Ambasadori i SHBA-së: Askush nuk është i interesuar për Republika Srpska në Kosovë

Ambasadori i SHBA-së: Askush nuk është i interesuar për Republika Srpska në Kosovë

Kosovë
Hovenier: Askush s’është i interesuar për Republika Srbska në Kosovë

Hovenier: Askush s’është i interesuar për Republika Srbska në Kosovë

Kosovë
Ambasadori amerikan, Hovenier: Sovraniteti dhe integriteti territorial i Kosovës nuk janë në pyetje

Ambasadori amerikan, Hovenier: Sovraniteti dhe integriteti territorial i Kosovës nuk janë në pyetje

Kosovë